- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.141
Aferin çekirge sende gitmeyeydin iyiydi...tamam canım bundan sonra gördüğüm anda davet ediyorum buraya :)
Aynen canım çok haklısın buraya girmeyince insan salıyor kendini ben dün bakıyordum kimse yazmayınca zayıflama öyküleri okuyordum ki motive oluyum diyeHep beraber asılalım artık canım kişisel değil soylediklerim benim içinde geçerli motivasyon eksikliği çekiyoruz malesef....
ben burdada takılırım hiç sorun değil , hatta menümü bilem yazarımAferin çekirge sende gitmeyeydin iyiydi...
kaç kilosun hedefin kaç kuzum :)Aynen canım çok haklısın buraya girmeyince insan salıyor kendini ben dün bakıyordum kimse yazmayınca zayıflama öyküleri okuyordum ki motive oluyum diye
Olur canım yapalımİnşallah canım ya biz elimizden geleni yapalım...
Buraya geldiğimde 64 tüm cuma 61.3 geldim canım 22 haziranda katıldım 55 56 olsam çok iyi olacakkaç kilosun hedefin kaç kuzum :)
çok iyi vermişsin canım :) hedefine de çok az kalmış ,spor da yapıyosan 3 haftaya mezunsun :)):Buraya geldiğimde 64 tüm cuma 61.3 geldim canım 22 haziranda katıldım 55 56 olsam çok iyi olacak
Hayalimdeki rakam 61 ay çok uzakBuraya geldiğimde 64 tüm cuma 61.3 geldim canım 22 haziranda katıldım 55 56 olsam çok iyi olacak
Her gün olmasa da yapıyorum canım ayy inşallah ağzından bal damlıyorçok iyi vermişsin canım :) hedefine de çok az kalmış ,spor da yapıyosan 3 haftaya mezunsun :)):
İnşallah hayallerin gerçeğe dönüşecek canım azimli ve kararlı ol yeterki senHayalimdeki rakam 61 ay çok uzak
gider gider , bu kilo gitsin diye nelere katlanıyoruz. dün squat yaptım altı üstü 100 tane,kalçamın üstüne oturamıyorumHer gün olmasa da yapıyorum canım ayy inşallah ağzından bal damlıyorhamilelikten kalma kilolarım
benim basende ve göğüste ,çoooooookkk çirkiiiiiiiiinnnnnVücut tipleriniz nasıl kızlar benim kilo basen ve kalçada yogunluklu
hiçte uzak değil azmettin mi her şey olur , bizde çıtır hatunlar olacizzzzz,güzel güzel salınaciizz ortalıktaHayalimdeki rakam 61 ay çok uzak
Zor sanırım ben im sporum ya yürüyüş yada oryantal oynamakgider gider , bu kilo gitsin diye nelere katlanıyoruz. dün squat yaptım altı üstü 100 tane,kalçamın üstüne oturamıyorum
ayyyy hep oryantel oynamak istemişimdir ,hele o yılanla yapılan yok mu hastasıyımZor sanırım ben im sporum ya yürüyüş yada oryantal oynamak
benimde canım kalça ve sarkık bir karnım varVücut tipleriniz nasıl kızlar benim kilo basen ve kalçada yogunluklu
Anladim canım benim üst kısmım küçük o yönden skntm yok 80 numarabenim basende ve göğüste ,çoooooookkk çirkiiiiiiiiinnnnn
100 sguat yaptıysan tabi oturamazsın....gider gider , bu kilo gitsin diye nelere katlanıyoruz. dün squat yaptım altı üstü 100 tane,kalçamın üstüne oturamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?