Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyyy hep oryantel oynamak istemişimdir ,hele o yılanla yapılan yok mu hastasıyım kimden öğrendin kız , kocişin çok şanslı
Kimseden öğrenmedim canım profesyonel degilim amaoynamayı çok severim kociss e hiç oynamadim zaten düğünlerde de o beni oynatmaz kıskançlıktan ölecek 2 çocuk annesine kim bakar ayol

Kimseden öğrenmedim canım profesyonel degilim amaoynamayı çok severim kociss e hiç oynamadim zaten düğünlerde de o beni oynatmaz kıskançlıktan ölecek 2 çocuk annesine kim bakar ayol
ay bende severim oryanteli bende fena oynamam ama bende kocama hiç oynamadım ayrıca düğünlerde döktürürdüm zayıfken şimdi utanıyorum bu kilo ile...

benimde belim ince kız hepsi kalçaya toplanmış ....
Bende hemen belden veririm kilo kalça dan azar azar..
ohaa oryantel biliyosun ve evde yalnızken kocişine oynamadın mı
Hayır oynamadım canım o bana odun der kisaca

ay bende severim oryanteli bende fena oynamam ama bende kocama hiç oynamadım ayrıca düğünlerde döktürürdüm zayıfken şimdi utanıyorum bu kilo ile...
Gururla oynayacağın günlerde gelecek canım insallah

sizi odun gibi hatunlar sizi , ben oryantel bilecem bide evli olacam her gün oynardım kocişime
haklısın canım odun gibiyim ama böylede sever beni canım kocam isveli olmak isterdim ama maaalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…