- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.181
bak sen bi gece ona oyna o 1 hafta ütüyü bulaşığı seve seve yapartabi tabi bende öyle diyordum çocuklar ev işi yemek çamaşır ütü bulaşık akşam yatağın yolunu zor buluyorum kız ben...
bakma bende odun gibiyim aslında , dilimde benimde :)Bende hemen belden veririm kilo kalça dan azar azar..
Hayır oynamadım canım o bana odun der kisaca
Gururla oynayacağın günlerde gelecek canım insallah
haklısın canım odun gibiyim ama böylede sever beni canım kocam isveli olmak isterdim ama maaalesef
sende az değilmişsin kızzzzz.............bak sen bi gece ona oyna o 1 hafta ütüyü bulaşığı seve seve yapar
tabi canım emin olduk....bakma bende odun gibiyim aslında , dilimde benimde :)
hahahah yalan mı :) diyorum bak 1 kere yap adam her işi yapar :)sende az değilmişsin kızzzzz.............
valla odunum yav :)tabi canım emin olduk....
odun olmanın havasıda ayrı boşver :):) cool cool takılıyoruz ortalardaBende hemen belden veririm kilo kalça dan azar azar..
Hayır oynamadım canım o bana odun der kisaca
Gururla oynayacağın günlerde gelecek canım insallah
haklısın canım odun gibiyim ama böylede sever beni canım kocam isveli olmak isterdim ama maaalesef
oynamakla iş yapıcaksa ben hergün oynarım madem hemde kalori yakarım .... bi bakıyosun ben hergün oynayınca 40 gün sonra 60 kilo olmuşum....hahahah yalan mı :) diyorum bak 1 kere yap adam her işi yapar :)
valla odunum yav :)
diyosunodun olmanın havasıda ayrı boşver :):) cool cool takılıyoruz ortalarda
hahahah :) koca odunsa bak onu bilemem oda önemli bir faktör şimdi :)):oynamakla iş yapıcaksa ben hergün oynarım madem hemde kalori yakarım .... bi bakıyosun ben hergün oynayınca 40 gün sonra 60 kilo olmuşum....
heeee diyorum :)nerde o smiley dur bulcam .hah buldummdiyosun
hemde ne odun...hahahah :) koca odunsa bak onu bilemem oda önemli bir faktör şimdi :)):
yok kız ben odun değilimdir yoksa odunmuyum ne biliyim kocama sormak lazım...tam bulmuşsunuz
bi sor bakıyım ne diycekyok kız ben odun değilimdir yoksa odunmuyum ne biliyim kocama sormak lazım...
sormam birde evet derse moralim bozulur boşver bilmesemde olur...bi sor bakıyım ne diycek
hahahha çok güldümsormam birde evet derse moralim bozulur boşver bilmesemde olur...
ay bi görsen a'dan z' butun spor malzemelerim var ama ne zamandır yapmıyorum bugun 2 mile ile başlıyım diyorumnilsub bugün ki spor planlarında ne var bakıyım ? ben ip atlamayı ,100 sguat , 100 de jj yaparım diye düşündüm
hadi bugün başla akşam rapor ver :), bende de spor malzemesi tek stepper var ona başlayım bende, iyi hatırlattın ,nereye kadar oturcam kös kösay bi görsen a'dan z' butun spor malzemelerim var ama ne zamandır yapmıyorum bugun 2 mile ile başlıyım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?