- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.541
canım evet mutlaka yolla şahane pastaların var katılmalısın....hayirdir ins.. devami gelmez ins
kallisim yarismaya katilicak resim bulursam eski pastalarimdan sana mi yolliyim? daha bakmadim ama belki vardir kenarda kösede dosyalarim da
canımcım hoşgeldin... teşekkür ederim geçti şükürakannehiraman kallisim allah esirgesin ya. geçmiş olsun .
ok annecim telefonumdaki resimleri aktarırı aktarmaz size bir samsun hatırası resmi koyacağım.
burada sık yaşanmıyor canım o yüzden telaşlamadım çocuklar korktulat baba olsaydı güve duyarlardı ama yalnız olunca korktular :gitme:Çook geçmiş olsunn Kalliste ablacım , umarım bı daha gecırmezsın.
selam yeniden
oyy kallisim ya sakin bunalima falan girme ben kimseyi almam eve tamammi ?
gecmis olsun cnim kuvvetli bir depremmiydi? ben cok korkarim ya. allah korusun canim
mustangim resim koyacak juhhuuuuuuu..
:lepi:
amanin şimdide resmin görünmüyor kallisim yoksa senmi abra kadabra ettin bakım.
hem olmuş diosun hemde aman nasıl gözelsin süpersin diye iltifat etmiyosun olmadı ama hahahaha.
hem annem gördümüki acep resmi
ayy ben hissetmedim kallisim eyvahedigeldismile geçmiş olsunsağol piacvım merkezide eskişehirmiş off yaaa
msn den hallettik ablacım birkaç içim vardı nette buraya bakmamıştım daha görmemişim..bijox günaydın canım sana bişey soracam bu konuda bilgin varsa .şimdi pasta resmi buldum ama yeni haberim oldu yarşmadan yaptığım pasta yeni değil üzerinde tarihte var bir sorun olurmu .bde nereye nasıl gönderecem.
haftaya yarışacak oceancım..günaydın kıslar.:ecrin_bebek:
sürekli takipçinizim ama şimdiye kadar yazmamıştım hiç.
ben de zayıflamaya çalışıyorum kendi çapımda.
o yüzden arada bi gelicem yanınıza..
bu arada çikolatanın kardeşi yemekteyizde bu hafta mı yarışacaktı?
haftaya yarışacak oceancım..
seni de görüyorum bazen aşagıda, hatta düşünüyodum da neden paylaşım yapmıyor diye. daha çok gel daha çok yaz kolay zayıflayalım oldu mu yerimsenibenyerimseniben
ya bi düzene oturtamadım da ondan.
yürüyüş yapamadım kar kış oldu bayağı.
dikkat etsem de veremedim.
bir de annem yanıma geldi mantı-içli köfte dahil güzel güzel pişirdi,yedirdi.
gel de yemecokacimcoook
2 kg kadar vermiştim geri almışım 1,5 kg sini.
bugün tekrardan başladım temmuza kadar vaktim var.eyvahedigeldismile
içli köfte mii akannehir
sen devam et kaçamaklar sorun olmaz.. yeter ki bir kere kaçtı diye ucunu bırakma.
valla ben de senin gibi dört gözle baharı bekliyorum yürüyüş yapmak için. gitmiyor artık yürüyüş olmadan, bıraktım ben de.. kilo almayacak şekilde yiyorum.
oyy oyy oceanım gelmişşolumunekankayizsmile canım sık sık gel paylaşıma lütfenopuyorumnanaktangünaydın kıslar.:ecrin_bebek:
sürekli takipçinizim ama şimdiye kadar yazmamıştım hiç.
ben de zayıflamaya çalışıyorum kendi çapımda.
o yüzden arada bi gelicem yanınıza..
bu arada çikolatanın kardeşi yemekteyizde bu hafta mı yarışacaktı?
hee yürüyüş demeyin bana yaa bahar gelsin soğuk gitsin istiyorum bir an önceeeeeyvahedigeldismile çok sıkıldım yaaaa hareketsizlikten...akannehir
içli köfte mii akannehir
sen devam et kaçamaklar sorun olmaz.. yeter ki bir kere kaçtı diye ucunu bırakma.
valla ben de senin gibi dört gözle baharı bekliyorum yürüyüş yapmak için. gitmiyor artık yürüyüş olmadan, bıraktım ben de.. kilo almayacak şekilde yiyorum.
ayy evlenecek misin ne güzelll opuyorumnanaktan
yaa ben vereceğime de inanmıyordum.
2 hafta sürede 7-8 gün yürüdüm, azcık da dikkat ettim 2 kg gitti.
dedim kendime "kızım bak başaracaksın ha gayret"
bugün yağmur da yağsa yürüyecem valla vaktim daralıyor.
temmuzda evlenecem de inşallah:asigim:
ayy o sims mahvediyo bilgisayarı bir ara çok oynuyodum ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3ay sabah çocuklar okula başladı diye bilgisayardan sims oyunlarını sileyim çok yer kaplıyor dedim ay nerde dedim saatlerdir onunla uğraşıyorum hata verdi olmadı herşeyi bozdu zar zor düzelttim amaninnnn:bbo:
biraz vakit geçireyim alişide okula yollayayım şu callaneyi yapacağım bakaım
oyy oyy oceanım gelmişşolumunekankayizsmile canım sık sık gel paylaşıma lütfenopuyorumnanaktan
hee yürüyüş demeyin bana yaa bahar gelsin soğuk gitsin istiyorum bir an önceeeeeyvahedigeldismile çok sıkıldım yaaaa hareketsizlikten...akannehir
ayy evlenecek misin ne güzelll opuyorumnanaktan
ben de şişmandım evlenirken o kadar yoğundum ki diyete zaman bulamıyodum ne bulursam yiyodum. şimdi gelinlikli halimden bile 7 kilo zayıfım.
hadi bakalım inşallah temmuza kadar başarırsın kaydirigubbakcemile5
:
aman sorma bijom 5.5 gb yer tutmuş ya bilgisayar zaten gırtlağına kadar dolu bide bu off neyse sildim...
ayy o sims mahvediyo bilgisayarı bir ara çok oynuyodum ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3
hangi calleneyi yapıcan kallisim taş hatunların olduğun mu :roflol:
şişmanın dediğin yine benden 12 kg kadar zayıfmışsın sanırım.
ben şimdi 82 kg yimmafoldumben
canım benim bunalım yapmadan sakince ele al o zamana dek çıtır yaparıs biz senidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?