Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinnnnn
naber takimcim? lahana maydonoz kürüne basladim bugün..annecigimede söyledim beraber basladik..ona yaptiricam diye kendimde dikkat ederim hem .. onunda ihtiyaci var.. insss 21 gün yapmaya calisicam 1 hafta sonra 3 gün ara 1 hafta 3 gün ara seklinde 3 hafta..biiisssssssmilllllhhhhhhh guclubacismileguclubacismile

bende süpürge yapip öglene kadar yemeklerimi yapmaliyim

hiimmmm:1ninca: biri bizi gözetliyor heee

canim listeye katilsana.. daha cok ciddiye almazmisin öyle?

hiimmmm:1ninca: biri bizi gözetliyor heee

canim listeye katilsana.. daha cok ciddiye almazmisin öyle?

aslında katılabilirim ama şimdilik düşünmüyorum.
önce bi kendi kendime başarmalıyım.
katılmış gibi tartılıp bilgi verebilirim.
ama ciddi olarak listeye almayın beni.
ben misafir olarak takılyım şimdilikopuyorumnanaktan

kaç kilosunuz ki habire zayıflayacaksınız bende doğumdan sonra zorlu bir rejim bekliyor beni...:çok üzgünüm:

kızlar ben geldim merhabalar
oğluşum daha iyi gibi sanki ara ara çıkıyor gene ateşi ama napalım olacak galiba bu
kallisim geçmiş olsun neyseki şiddeti azmış inşallah artçıları falan olmaz.
ben yürümeye çalışıyorum valla soğuk moğuk dinlemiyorum. eve gidince oğluşu öpmek isteyince yanağına soğuk soğuk deyince hemen kaçıyor yanımızdan. o kadar donuyoruz ama rahat oluyorum en azından yürüyememişsem kilo veremiycem diye korkuyorum. eyvahedigeldismile

tamam kallisim şu cevaplarımı yazdıktan sonra girer yazarım bilgilerimi...
eveeet dün teyzeme gittik,neler neler yapmıştı.ama ben çok az yedim.üstüne bol bol su içtim ,umarım yağ olmamıştır. Amaan kallisim yememek için oldukça idmanlı olmak gerekiyor,uzun süre rejim yapmış olmak gerekiyor yani.inşallah o günler de gelecek..
ağrılarının bitmesine çok sevindm kallisim.peki ben ne olacağım,sağ kulağım hala çok az duyuyor.ağrı filan yok ama... anibiyotikler de bitti fisfisfis

yahu misafir filan kabul etmeyin artıksempatiksalakcinni misafirliğe gezmeğede gitmeyinsempatiksalakcinni benim gibi oturun evinizde sempatiksalakcinni gelip gidiyorum canım sıkıldı yaaaaa:gitme:

evet ya misafir filan kabul etmesek bir süre,gidip gelmesek de şu kilolar da gitse,hem de kallisim yalnız kalmasa opuyorumnanaktan

evet sen de yazmadın bana :umursamaz:
kız az ye,vallahi paralarım kaydirigubbakcemile
kilo takip şeklini de beğendim doğrusu :)

yaa burada deprem oldu bayağı hissedildi yani yalnızızda eşim yok çocuklar çok korktu

99 depreminde Avcılarda yaşıyorduk. depremi en kötü şekliyle yaşadık ve tanıdığımız,hergün markette pazarda gördüğümüz insanlar öldü... Çok geçmiş olsun ,Allah yaşatmasın birdaha...
ıp "niye vermemişim bu kiloları "diyosun.

kız senin ne işin var burda.ay ne iyi etmişsin sen ,sık sık gel vallahi..
ben de evlenirken 82 kg dum... ver mutlaka o kiloları canım,sonra resimlerine bakıp"niye vermemişim ben bu kiloları sıkıp da" diye üzülüyorsun.

inşallah vakit buldukça gelicem canım..
tam üstüne bastın ben de öyle düşünüyorum..
fotolara baktığımda pişmanlık duymak istemiyorum.
tek dileğim havaların güzel gitmesi ki yürüyüşümü aksatmayayım:Saruboceq:

kızlar pasta yarışmasına katıldım kimse oy vermedimi banaaaaaaklava:

canım hemen bakıyorum ben...

canım aslında spora filan yazılsan daha iyi olmaz mı...?

canım aslında spora filan yazılsan daha iyi olmaz mı...?

spora yazılsam da gitmem biliyorum kendimi.
bana en güzeli evimin etrafında yürüyüş.
buralar müsait hem de..
işten çıkınca yürüyeceğim 1 saat kadar.
artık temmuza kadar ne veririsem ama hedefim ayda 4 kg.
hayırlısı olsun, azimle tüküren taşı delermiş değil mi?-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

mersam umarım doğru pastayı oylamışımdır.seni aradım ama tel in kapalydı

ocean sen kendini daha iyi bilirsin tabii cnm benim...azimli olmak her sorunu çözer haklısınn

yaa Piacımda katılmışı ama son dakşkada anlaşabildik ve düzenleyen arkadaşımda pianın pastasını eklemeyi unutmuş çok üzüldüm ama elimden bir şey gelmiyor malesef bir dahakine inşallah piacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…