- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.561
günaydın kıslar.:ecrin_bebek:
sürekli takipçinizim ama şimdiye kadar yazmamıştım hiç.
ben de zayıflamaya çalışıyorum kendi çapımda.
o yüzden arada bi gelicem yanınıza..
bu arada çikolatanın kardeşi yemekteyizde bu hafta mı yarışacaktı?
heeeeee:dilcikar:taş hatunları yapacam:dilcikar:
hiimmmm:1ninca: biri bizi gözetliyor heee
canim listeye katilsana.. daha cok ciddiye almazmisin öyle?
ayy ben hissetmedim kallisim eyvahedigeldismile geçmiş olsun
msn den hallettik ablacım birkaç içim vardı nette buraya bakmamıştım daha görmemişim..
haftaya yarışacak oceancım..
seni de görüyorum bazen aşagıda, hatta düşünüyodum da neden paylaşım yapmıyor diye. daha çok gel daha çok yaz kolay zayıflayalım oldu mu yerimsenibenyerimseniben
kaç kilosunuz ki habire zayıflayacaksınız bende doğumdan sonra zorlu bir rejim bekliyor beni...:çok üzgünüm:
aaanasıl yaniii ne güzel kaç kilo verdi doğum yaptı da sonra mı rejim yaptı??bijoya sorma canom o zaten dal gibi oldu sayemizde aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile heheheeezemuszemus
ama her kilodan insan var burda:1closedeyes:
yazmamış dedinde aklıma geldi çikolatım hani çekiliş başlığı varya işte o bölümde kendini tanıtma yeri var sana hediye alacak kişi için tiyolar vermen gerekiyor yoksa cidden karşında ki kişi ip uçları bulmak için ciddi çabalıyor bir ara onu yapıver canım...
teyzene gitmeden daha niyeti bozmuşsun bilmiyorumkismile yemem demiyorda spor yapıp gideyim diyorsempatiksalakcinni
bende bu sabah uzun bir aradn sonra ilaçlarımı kullanmaya başladım diyetimede geri döndüm artık çünkü yememde problemim kalmadı sıcak soğuk içebiliyorum ağrılarım bitti çok şükür bir an önce toparlanmak istiyorum..çok vakit kaybettim offfeyvahedigeldismile
yahu misafir filan kabul etmeyin artıksempatiksalakcinni misafirliğe gezmeğede gitmeyinsempatiksalakcinni benim gibi oturun evinizde sempatiksalakcinni gelip gidiyorum canım sıkıldı yaaaaa:gitme:
amanda chokoyaaa kimse yazmamisssssŞenizŞeniz
ayhh aksam yemegi yedim oturdum " oturan boga" kivamindayim .. cok actim .. ve yedim.. evet yedim
bak üstünü cizme giden kiloya mesela 500 gr gitti.. yanina tarih yazip (takip acisindan ) hadiiii yürrüüüü ense trasini görelim... yada elveda 500 gr,, git ve geri dönme,,,defolll,,,kaybolll,,hadi cicim sagdan sagdan:roflol::roflol: gibi takil iste yaaa
yaa burada deprem oldu bayağı hissedildi yani yalnızızda eşim yok çocuklar çok korktu
ıp "niye vermemişim bu kiloları "diyosun.günaydın kıslar.:ecrin_bebek:
sürekli takipçinizim ama şimdiye kadar yazmamıştım hiç.
ben de zayıflamaya çalışıyorum kendi çapımda.
o yüzden arada bi gelicem yanınıza..
bu arada çikolatanın kardeşi yemekteyizde bu hafta mı yarışacaktı?
ta
kız senin ne işin var burda.ay ne iyi etmişsin sen ,sık sık gel vallahi..
ben de evlenirken 82 kg dum... ver mutlaka o kiloları canım,sonra resimlerine bakıp"niye vermemişim ben bu kiloları sıkıp da" diye üzülüyorsun.
kızlar pasta yarışmasına katıldım kimse oy vermedimi banaaaaaaklava:
inşallah vakit buldukça gelicem canım..
tam üstüne bastın ben de öyle düşünüyorum..
fotolara baktığımda pişmanlık duymak istemiyorum.
tek dileğim havaların güzel gitmesi ki yürüyüşümü aksatmayayım:Saruboceq:
canım aslında spora filan yazılsan daha iyi olmaz mı...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?