Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar merhaba ..
öncelikle son iki gündür yaşananlar için ne demeli bilmiyorum ama umarım hepiniz iyisinizdir ..
Allahım ülkemize huzur ve barış getirsin ..
yaklaşık 1 saat önce kv mi balıkesire gönderdim ve hemen size koştum.. listedemiyim bilmiyorum ,eğer listeden atıldıysam da liste dışı devam etmeye razıyım ne yapıyım hakettim doğrusu
bugünden itibaren buralardayım hatta bu msjı yazdıktan sonra sporumu yapıcam ..
kv izin vermiyoduda spor yapmama
çok özledim sizi..

Canım hosgeldin.
Seni izne cıkardık durumlarının ne zaman netlesecegini bilmedigimizden dolayı... İstersen birkac hafta liste dısı takıl, durumların düzene oturunca tekrar listeye girersin

Canım hosgeldin.
Seni izne cıkardık durumlarının ne zaman netlesecegini bilmedigimizden dolayı... İstersen birkac hafta liste dısı takıl, durumların düzene oturunca tekrar listeye girersin
tamam canım liste dışı dolanırım buralarda ben de o sırada düzene girerim hergün yazıyım listemi :)

slm kızlar, ben de geldim buradayım. önce sağlık problemleri sonra tatil sonra son olaylar derken uğrayamadım, kusura bakmayın. şu anda moralim çok bozuk, iki üç kendini bilmez, asker düşmanı kişilerin masum askerleri linç etmesine mi üzüleyim, milletçe Nasıl bu kadar acımasız olduk ona mı üzüleyim,ülkemin gelmiş olduğu durumamı üzüleyim ve ne kadar geriye doğru gittiğimize mi üzüleyim bilemedim.bir asker eşi olarak askerin bu kadar itibarsızlaştırılması ve buna göz yumulması nedir anlayamıyorum. (bu darbe girişimine askeri darbe denmesi ne kadar mantıklı)bu olayları adlandırılış tarzı bile yanlış.bu bir askeri darbe değil terördür ve terörün en kötüsüdür. dilerim tez Zaman'da toparlanır ve daha da ileriye doğru Atatürk ün yolunda emin adımlarla ilerleriz.ve dilerim karşımızdakini anlamadan dinlemeden yaşına başına yüzündeki ifadeye bakmadan infaz etme mantığıyla davranan bir nesil yetiştirmeyiz. söyleyecek söylenecek çok söz var ama ...

kollontai Can'ım toplight ile şaka yapıyor takılıyorsunuz birbirinize zannettim, ama durum ciddi anlaşılan. bir öfkeyle karar verme sakın. ben yeni evliyken durmadan sorgulardım evliliğimizi boşanalım olsun bitsin derdim neyse ki o dönemleri atlattık. şimdi diyorum ki iyiki eşimle evliyim kendini şanslı hissediyorum yani. demek istediğim öfkeyle karar verme, ama mutsuzsan ve düzelmeyeceğine inanıyorsan yolun bahtın açık olsun. Hakkı'nda hayırlısı olsun tatlım

d_mndc gözün aydın canım sen de zor bir dönem geçirdin. hoş geldin
zor stresli ama inan şu son iki gün daha stresli ve üzgündüm yazıklarına aynen katılıyorum bütün kuzenlerim ve yiğenlerim askeriyede.. 8 nin de şuan hepsi izinleri iptal geri gittiler Allahım tez vakitte insanların kalbine merhamet versin erlerin başına gelenleri içim kaldırmadı uyuyamadım çok fena oldum annanem kuzenlerimi geri göreve çağırdıklarında bide fotoğrafları görmüş sanırım fenalaştı hastaneye kaldırdık ..içim buz kesti Allah size de yardımcı olsun canım çok zor yaşadığımız şeyler hele hele bu yapılanı askeriyenin geneline maletmeye çalışanlar oldukça ... Rabbim vatanımızı milletimizi korusun içimizdeki bu kendini bilmezlere de tez vakitte kalplerine merhamet tohumlasın

sen kaçınca nilsub adımı sapığa çıkardı
hahhaha azıcık hakettin sende canım neyse güldürdün bizi Allah razı olsun

merhaba hoşgeldin ben yeni üyeyim ismim Tuğçe

senin smothie'lerini seviyorum bende yapıcam diyorum ama yapmadım daha :)
şu an orda saat kaç canım ?
Yaz sıcağında mükemmel gider tatlım benim smoothielerde kışın soğukda miğdemi ağrıtıyoryalnız eğer smoothie içip kalori hesabı yapmıyorum 3 litre su 700 ml yeşil çay bide 30 dk yürüyüş ertesi sabah hoppp -1 kilo çıkıyorkaç kez denedimde şimdi 1 gün öyle yaptım diğer günler sabah normal kahvaltı akşam smoothie içtim burda saat şuanda akşam 10:13

Kızzz nerelerdeydin sen yaaa özlettin kendini hoşgeldin sefalar getirdin ohhh ohhh canlancak yine site çok şükür
kv gitti evden benn koşa koşa geldim valla
çok özledim kız sizi valla kv ne spora nede rejime izin verdi resmen gün saydım
pc yede format atılmıştı şuan şartlar gayett uygun bir yere kımıldamam

eliptik spor için burda dışarda bisiklet süren yok
Kızzz nilsub bizim kapının önüne koymuş komşu 2 haftadır öylece duruyor bisiklet koşu bandı bide birkaç alet duruyor kızz hiç kimse almıyor nekadanda tembel millet çöp olarak görüyorlar demekkinerden anladın dersen benim kızım yatak yorgan beşik bebek arabası kapsüllerini yıkanma ıvır zıvırlarını daha koyarken aldı millet canım aletlerin tarafına bakan yokkk bak burda olsa sana alırdım paracuklarında gitmezdiiidip notttt komşum epey kilolu hatta obez

amin Canım o merhamet hepimize lazım. anneanne de geçmiş olsun

evet canım sıkı yönetim ilan edelim artıkın....
hoş geldin yaaa şükür kavuşturana ....bizde seni özledik

amin Canım o merhamet hepimize lazım. anneanne de geçmiş olsun
aynen canım lazım hemde bol miktarda.. saol bu arada şuan daha iyi şükür
Bak hemen ben fesatlik yapayim bu senin orti kendine yeni ortiler buldu sen yokken
vay vayyyy demek öyle gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş :) hiç uzak mesafe ilişkilerin insanı değilsin nilsub cum hıhh sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…