- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.221
Canım hosgeldin.kızlar merhaba ..
öncelikle son iki gündür yaşananlar için ne demeli bilmiyorum ama umarım hepiniz iyisinizdir ..
Allahım ülkemize huzur ve barış getirsin ..
yaklaşık 1 saat önce kv mi balıkesire gönderdim ve hemen size koştum.. listedemiyim bilmiyorum ,eğer listeden atıldıysam da liste dışı devam etmeye razıyım ne yapıyım hakettim doğrusu
bugünden itibaren buralardayım hatta bu msjı yazdıktan sonra sporumu yapıcam ..
kv izin vermiyoduda spor yapmama
çok özledim sizi..
tamam canım liste dışı dolanırım buralarda ben de o sırada düzene girerim hergün yazıyım listemi :)Canım hosgeldin.
Seni izne cıkardık durumlarının ne zaman netlesecegini bilmedigimizden dolayı... İstersen birkac hafta liste dısı takıl, durumların düzene oturunca tekrar listeye girersin
zor stresli ama inan şu son iki gün daha stresli ve üzgündüm yazıklarına aynen katılıyorum bütün kuzenlerim ve yiğenlerim askeriyede.. 8 nin de şuan hepsi izinleri iptal geri gittiler Allahım tez vakitte insanların kalbine merhamet versin erlerin başına gelenleri içim kaldırmadı uyuyamadım çok fena oldumd_mndc gözün aydın canım sen de zor bir dönem geçirdin. hoş geldin
hahhaha azıcık hakettin sende canım neyse güldürdün bizi Allah razı olsun
merhaba hoşgeldin ben yeni üyeyim ismim Tuğçekızlar merhaba ..
öncelikle son iki gündür yaşananlar için ne demeli bilmiyorum ama umarım hepiniz iyisinizdir ..
yaklaşık 1 saat önce kv mi balıkesire gönderdim ve hemen size koştum.. listedemiyim bilmiyorum ,eğer listeden atıldıysam da liste dışı devam etmeye razıyım ne yapıyım hakettim doğrusu
çok özledim sizi..
Yaz sıcağında mükemmel gider tatlım benim smoothielerde kışın soğukda miğdemi ağrıtıyorsenin smothie'lerini seviyorum bende yapıcam diyorum ama yapmadım daha :)
şu an orda saat kaç canım ?
merhaba tatlım bende duygu:)hahhaha azıcık hakettin sende canım neyse güldürdün bizi Allah razı olsun
merhaba hoşgeldin ben yeni üyeyim ismim Tuğçe
Kızzz nerelerdeydin sen yaaa özlettin kendini hoşgeldin sefalar getirdinmerhaba tatlım bende duygu:)
baya oldu üye olalı ama bayadır yoktum ortalarda
sende hoşgeldin canım
kv gitti evden benn koşa koşa geldim vallaKızzz nerelerdeydin sen yaaa özlettin kendini hoşgeldin sefalar getirdinohhh ohhh canlancak yine site çok şükür
Kızzz nilsub bizim kapının önüne koymuş komşu 2 haftadır öylece duruyor bisiklet koşu bandı bide birkaç alet duruyor kızz hiç kimse almıyor nekadanda tembel millet çöp olarak görüyorlar demekkieliptik spor için burda dışarda bisiklet süren yok
amin Canım o merhamet hepimize lazım. anneanne de geçmiş olsunzor stresli ama inan şu son iki gün daha stresli ve üzgündüm yazıklarına aynen katılıyorum bütün kuzenlerim ve yiğenlerim askeriyede.. 8 nin de şuan hepsi izinleri iptal geri gittiler Allahım tez vakitte insanların kalbine merhamet versin erlerin başına gelenleri içim kaldırmadı uyuyamadım çok fena oldumannanem kuzenlerimi geri göreve çağırdıklarında bide fotoğrafları görmüş sanırım fenalaştı hastaneye kaldırdık ..içim buz kesti Allah size de yardımcı olsun canım çok zor yaşadığımız şeyler hele hele bu yapılanı askeriyenin geneline maletmeye çalışanlar oldukça ... Rabbim vatanımızı milletimizi korusun içimizdeki bu kendini bilmezlere de tez vakitte kalplerine merhamet tohumlasın
biricik geveze ortin geldi ondanAnam oğluşu uyutmaya gittiydim dolmuş taşmış buralar hemen pc açıyorum bekleyin...
Bak hemen ben fesatlik yapayimbiricik geveze ortin geldi ondan
evet canım sıkı yönetim ilan edelim artıkın....Burdayım canım.
Valla cok haklısınız takımda motivasyon yerlerde. Kac kere toparlayayım diye ugrastım, menü yazın dedim ama tabi ki kimsenin umrunda degil. Birkac düzenli menü yazan kisi var onların dısında takıma bile ugranmıyor. Şu uyarı/kınama sistemini geri mi getirsek ki acaba?
hoş geldin yaaa şükür kavuşturana ....bizde seni özledikkızlar merhaba ..
çok özledim sizi..
aynen canım lazım hemde bol miktarda.. saol bu arada şuan daha iyi şüküramin Canım o merhamet hepimize lazım. anneanne de geçmiş olsun
vay vayyyy demek öyle gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş :) hiç uzak mesafe ilişkilerin insanı değilsinBak hemen ben fesatlik yapayimbu senin orti kendine yeni ortiler buldu sen yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?