Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ip atlıyorum o bayağı işe yarıyor,metabolizmayı çok hızlandırıyor tavsiye ederim :)yavaş yavaş gitsin ama kalıcı gitsin boşver :)
sen asıl satıcıları görmedin kızım T tatlitambak ve btlbetul ikisi varya bi gaza gelip hep beraber diyet listesine başladık ertesi gün ikiside bıraktı hemde bunu bana 2 kere yaptılar ....
eeeeeeeeeeeee körle yatan şaşı kalkar hesabı benimki

Yanlıs kisilere güvenmissin bacım, verdigi isimlere bak

btlbetul le ben patates diyeti yaptık ben onu sattım en son oda dayanaamdı bıraktı aslında betül satmazdı ama alla alla huyu suyu değişmiş

M melampusefe niye pazartesi niye bugün değil evdeysen kalk 100 kere zıpla ,giriş yapmış olursun :)
yok canım bugün akşamı edeydim diyorum. eşim nöbetçi evde tek başımayım ve iki çocuk tepemde. hava çok sıcak enerjimi spora verirsem çocuklara kim bakacak. en iyisi yarın başlamak, acaba bunlar bir bahane mi

kız 100 kere zıplamaktan bütün enerjin gitmez zaten,kalk 100 kere hafif tempoda zıpla iç suyunu 10dk ya yine enerjin gelir :)

Kızlar bakın şöyle bir rakibe listesi olusturdum.

1. Grup: T tatlitambak inatettimolacak
2. Grup: @denhizx savurgan
3. Grup: M melampusefe umutlayasasen
4. Grup: tugce1325 Ozaly

Liste dışı olarak d_mndc ve nilsub siz de yarısabilirsiniz isterseniz :)

Bu hafta bi deneyin bakalım böyle, rakibeniz katılım göstermezse yalnız kalırsanız baska gruplara ekleme yapabilirim 3'lu grup olur.. parkbyull'u da su ara pek girmedigi icin eklemedim ama düzenli katılacagını söylerse eklerim bi gruba.

Hatta kendi aranızda yarısın bakalım, cumaya kadar hangi grubun ortalama yuzdesi daha cok olacak :)

süper olmuş eline sağlık evet bende yarın tartılayım artık tartımla küstük barışalım ortimde geldi

merhaba tatlım bende duygu:)
baya oldu üye olalı ama bayadır yoktum ortalarda
sende hoşgeldin canım
teşekkürler tanıştığıma memnun oldum

farklı bi zayıflama yolu mu buldu acaba

Biraz daha nazik olabilirmiş
ben aranıza girmeyim kendi aranızda halledin canlarım

kız tugce1325 ne giriyon ortimle arama
benim suçum günahım yok biz sadece arkadasiz

bende emziriyorum canım 10 aylık kızım ama daha emeklemiyor çok hantal

maşallah de nazar değmesin :)

üstüme alınsam mı acaba
alın alın bence

gördünüzmü tuğce masum olduğumu kanıtladı

emzirdiğini biliyordum Can'ım da bebişi ne kadarlıktı bilmiyordum. kızınla aralarında 4,5 ay varmış,benimki de biraz geç emekleseydi keşke, şimdi hiç durmuyor bir o yana bir bu yana.seninki da emeklemeden yürür belki. ya sen ek gıdaya Nasıl başlamıştın tüyo versene bana. ben unutmuşum Nasıl olduğunu . şimdilik yoğurda meyve rendeliyorum el yapımı bebe bisküvisi ekliyorum birazcık yediriyorum. kahvaltıya Nasıl başlayacağımı bilemedim. dr ye gideceğim de ayın 22 sinde randevumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…