- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.281
Evet ayaginizi ona gore denk alinvalla benle de orti oldu ama gerçekler gün yüzüne çıktı
Sen de herkese mavi boncuk dagitma sekerimbak görün görün işte ortim olmak istiyor buda triplere bakın şimdi kalbinimi kırayımmorordek
yaşa sen kızzzzzzzzz...nolur onları bırak sadece benlen orti ol
vay be kullan at olayına gelya bacım biz senle ne zaman orti olduk ne içiyorum ben herkes ortim olmuş benim
evet evet öyleymiş anladımEvet ayaginizi ona gore denk alinbugun ortim der sonra gider baskasina orti olur
Sen de herkese mavi boncuk dagitma sekerim
tamam tamam sende ortim ol yaa darılmasın kimse beni istediğiniz gibi kullanabilirsiniz..vay be kullan at olayına gel
yok kız ördekin fesatlığıevet evet öyleymiş anladım
bana ne en çok benimlen olltamam tamam sende ortim ol yaa darılmasın kimse beni istediğiniz gibi kullanabilirsiniz..
Sen gene sanslisin bak yolun basinda anladinevet evet öyleymiş anladım
Hadi leeeenyok kız ördekin fesatlığı
bide utanmadan ben hepinize yeterim diyoSen gene sanslisin bak yolun basinda anladind_mndc napsin yazık kizi aylarca kandirdi
Hadi leeeen
O once kendine yetsin debide utanmadan ben hepinize yeterim diyo
diğer kızlar yine sustu ben gelince herkes susuyoO once kendine yetsin de
yanı banaOh oh senle de mi orti bu hatun? Ben umutlayasasen ile orti oldu saniyodum. Tum takimi ortisi yapmis caktirmadan
Valla sekerim sen iyisin zaten. Menulerini ve sporunu begeniyorum. Lafim miskin miskin oturanlara
kız niye kendini belli ediyon ,geçecen kenara sessiz sessiz izliycen
yanı bana
görünen köy kılavuz istemiyor fıstık, ben de düzene girerim artık (inşallah)kız niye kendini belli ediyon ,geçecen kenara sessiz sessiz izliycen
girersin tabi diğerlerinden neyin eksik , bu takımlar çok motive ediyor ,1 hafta önce 80 den fazlaydım bugün 78.9 u gördüm :)görünen köy kılavuz istemiyor fıstık, ben de düzene girerim artık (inşallah)
benim diyete başladığım kilodaymışsın kız, ilk Zaman'lar sporla haftada 1 2 kilo veriyordum şimdi ise 100 200 gram ancak gidiyor. spor şart yani pazartesi başlayayım bendegirersin tabi diğerlerinden neyin eksik , bu takımlar çok motive ediyor ,1 hafta önce 80 den fazlaydım bugün 78.9 u gördüm :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaO once kendine yetsin de
ip atlıyorum o bayağı işe yarıyor,metabolizmayı çok hızlandırıyor tavsiye ederim :)yavaş yavaş gitsin ama kalıcı gitsin boşver :)benim diyete başladığım kilodaymışsın kız, ilk Zaman'lar sporla haftada 1 2 kilo veriyordum şimdi ise 100 200 gram ancak gidiyor. spor şart yani pazartesi başlayayım bende
Hahah yok ya buralardadir onlardiğer kızlar yine sustu ben gelince herkes susuyomorordek ne diyosun bu işe milleti kaçırıcı elektrik saçıyorum heralde
Sen bi ara baya iyiydin aslinda ama son zamanlarda saldigini kabul edelim. Gerci gene de kilo vermis geldin bu hafta o yuzden aslinda cok kotu durumda da degilsin ama gaza gelip devam etmen iyi olur tabi
yanı bana
Evet ya aslında benim aklima da geldi. Ben bi bakayim kilo durumlarına bi liste olusturayim bariya kızlar tekrardan rakip mi olsak ya da ikişerli grup olsak da diğerleriyle mi yarışsak.morordek ne dersin? herkese bir orti mi oluştursan ya da rakip mi?o Zaman daha çok gaza geliriz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?