- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.261
evet meyvelerini toplamaya gelir artık...Cani sagolsun napalim
Dondugunde ben ona sadik bi sekilde burda olacagim
Orası kesin vallaben de dur demeseydim kendime ve burada olmasaydım obez okurdum heraldedurmadan yerdim kesin
maşallah de nazar değmesin :)Anam oğluşu uyutmaya gittiydim dolmuş taşmış buralar hemen pc açıyorum bekleyin...
üstüme alınsam mı acabaBak hemen ben fesatlik yapayimbu senin orti kendine yeni ortiler buldu sen yokken
emzirmeye devam et canım yaa olsun ek gıda versende bırakma sen anne sütü alan çocuk obez olmaz hareketlendikçe atar kilosunu ...kızlar benim bu minik oğluşum erkenden emeklemeye başladı durmuyor hiç yerinde yav.yavaştan ek gıdaya da başladım emmesi azalırsa benim de zayıflamamak zorlaşır mu acep? şimdi ne güzel hem yeyip hem zayıflıyordum.rn önemlisi de bu oğluşumda sütüm çok güzel oldu o da annesi gibi obez
diyete ara verince aynen böyle oluyor Can'ım, durmaksızın yeme isteği. İzin hiç yaramadı sana anlaşılan.benim gibi toparlanamadın sen debende bu ara o moddayım sürekli birşeyler yemek istiyorum neden acaba?
Ben yapıyorum düzenli hergün taaaaammıOo masallah ya senden gaza gelir belki millet
Bakin gorun hanimlarr! Siz de kaldirin totolari hadi
Kiza catma hic bosuna. Araya baskalarini sokan sensinkız @tugce1325 ne giriyon ortimle arama
Eee emzirme durumun bitince de artik yediklerine daha cok dikkat edersin sekerimkızlar benim bu minik oğluşum erkenden emeklemeye başladı durmuyor hiç yerinde yav.yavaştan ek gıdaya da başladım emmesi azalırsa benim de zayıflamamak zorlaşır mu acep? şimdi ne güzel hem yeyip hem zayıflıyordum.rn önemlisi de bu oğluşumda sütüm çok güzel oldu o da annesi gibi obez
Gelecek zaten 60 kusur kilo onu indirmeye calisicaz bi deevet meyvelerini toplamaya gelir artık...
Evet her yaptiginiz kacamakta bize ihanet ediyorsunuz cok üzülüp agliyoruzOrası kesin vallakollontai cadisi çırladımı insanın aklını alıyor bide morordek de yardımcı yapmış kendine ikisi bir tozu dumana katıp çekirge gibi zıplatıyorlar bizi şaka bir yanada ciddi ciddi kendimi bir kuruma bağlıymış gibi hissediyorum eğer kaçamak yaparsam sanki birilerine ihanet etmişim gibi pişmanlık duyuyorum ertesi gün kesinlikle devam etmiyorum bide bende bi olay var neye inanırsam sonuna kadar devam ediyorum yarıda bırakamıyorum illaki olacak sonu uçurumda olsa illaki girecem o uçuruma çıkması çok çaba gerektirsede yapıyorum nasıl bir insansam artık neslimde tükenmedi gittim bide kopyamdan yaptım
bende anlamış değilim şimdi minik esmer ekmeğine azcıl lor 2 3 dilimde domates koyup tost yaptım bi bıraksam çok feci olcak ama kendimi tutuyorumdiyete ara verince aynen böyle oluyor Can'ım, durmaksızın yeme isteği. İzin hiç yaramadı sana anlaşılan.benim gibi toparlanamadın sen de
alınma kızz bana diyolar kalbim ne kadar temiz bilmiyolar..maşallah de nazar değmesin :)
üstüme alınsam mı acaba
Oh oh senle de mi orti bu hatun? Ben umutlayasasen ile orti oldu saniyodum. Tum takimi ortisi yapmis caktirmadanüstüme alınsam mı acaba
Valla sekerim sen iyisin zaten. Menulerini ve sporunu begeniyorum. Lafim miskin miskin oturanlaraBen yapıyorum düzenli hergün taaaaammıhatta bugün bahçede yaptım ayna koyup komşum fensin arasından beni dikizliyordu arkam dönük olduğundan görmüyom zannediyor uyanık aynada net belli resmini çekdim biara kapısına atıcam bide not yazıcam cin olmadan adam çarpma diye
ilk oğlum 6 aylıkken bıraktı emmeyi süt de olmuyordu kendiliğinden çekildi süt. bunda sürüm oluyorlen emzirürüm Can'ım hedefim 2 yaşa kadar emzirebilmek. zaten beyfendi çokkk seviyor emmeyi ben de emzirmeyi çokkk seviyorum minik meleğim benimemzirmeye devam et canım yaa olsun ek gıda versende bırakma sen anne sütü alan çocuk obez olmaz hareketlendikçe atar kilosunu ...
kim alınmışalınma kızz bana diyolar kalbim ne kadar temiz bilmiyolar..
yok kız ortim değil iftira kuru iftiraOh oh senle de mi orti bu hatun? Ben umutlayasasen ile orti oldu saniyodum. Tum takimi ortisi yapmis caktirmadan
Valla sekerim sen iyisin zaten. Menulerini ve sporunu begeniyorum. Lafim miskin miskin oturanlara
valla benle de orti oldu ama gerçekler gün yüzüne çıktıOh oh senle de mi orti bu hatun? Ben umutlayasasen ile orti oldu saniyodum. Tum takimi ortisi yapmis caktirmadan
Valla sekerim sen iyisin zaten. Menulerini ve sporunu begeniyorum. Lafim miskin miskin oturanlara
Bilemiiiycimmyok kız ortim değil iftira kuru iftira
yuhhh hemen satışşşşş,oklavayı görüyon demi oklavayıyok kız ortim değil iftira kuru iftira
bak görün görün işte ortim olmak istiyor buda triplere bakın şimdi kalbinimi kırayımkim alınmış
ya bacım biz senle ne zaman orti olduk ne içiyorum ben herkes ortim olmuş benimyuhhh hemen satışşşşş,oklavayı görüyon demi oklavayı
nolur onları bırak sadece benlen orti olbak görün görün işte ortim olmak istiyor buda triplere bakın şimdi kalbinimi kırayımmorordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?