Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de dur demeseydim kendime ve burada olmasaydım obez okurdum heralde durmadan yerdim kesin
Orası kesin valla kollontai cadisi çırladımı insanın aklını alıyor bide morordek de yardımcı yapmış kendine ikisi bir tozu dumana katıp çekirge gibi zıplatıyorlar bizi şaka bir yanada ciddi ciddi kendimi bir kuruma bağlıymış gibi hissediyorumeğer kaçamak yaparsam sanki birilerine ihanet etmişim gibi pişmanlık duyuyorum ertesi gün kesinlikle devam etmiyorumbide bende bi olay var neye inanırsam sonuna kadar devam ediyorum yarıda bırakamıyorum illaki olacak sonu uçurumda olsa illaki girecem o uçuruma çıkması çok çaba gerektirsede yapıyorum nasıl bir insansam artık neslimde tükenmedi gittim bide kopyamdan yaptım

emzirmeye devam et canım yaa olsun ek gıda versende bırakma sen anne sütü alan çocuk obez olmaz hareketlendikçe atar kilosunu ...

Oo masallah ya senden gaza gelir belki millet

Bakin gorun hanimlarr! Siz de kaldirin totolari hadi
Ben yapıyorum düzenli hergün taaaaammıhatta bugün bahçede yaptım ayna koyup komşum fensin arasından beni dikizliyordu arkam dönük olduğundan görmüyom zannediyor uyanık aynada net belli resmini çekdim biara kapısına atıcam bide not yazıcam cin olmadan adam çarpma diye

kız @tugce1325 ne giriyon ortimle arama
Kiza catma hic bosuna. Araya baskalarini sokan sensin
Eee emzirme durumun bitince de artik yediklerine daha cok dikkat edersin sekerim simdi emziriyorum veriyorum nasil olsa modunda takiliyosan o zaman tam diyet moduna girersin :)
evet meyvelerini toplamaya gelir artık...
Gelecek zaten 60 kusur kilo onu indirmeye calisicaz bi de
Evet her yaptiginiz kacamakta bize ihanet ediyorsunuz cok üzülüp agliyoruz

diyete ara verince aynen böyle oluyor Can'ım, durmaksızın yeme isteği. İzin hiç yaramadı sana anlaşılan.benim gibi toparlanamadın sen de
bende anlamış değilim şimdi minik esmer ekmeğine azcıl lor 2 3 dilimde domates koyup tost yaptım bi bıraksam çok feci olcak ama kendimi tutuyorum

üstüme alınsam mı acaba
Oh oh senle de mi orti bu hatun? Ben umutlayasasen ile orti oldu saniyodum. Tum takimi ortisi yapmis caktirmadan
Valla sekerim sen iyisin zaten. Menulerini ve sporunu begeniyorum. Lafim miskin miskin oturanlara

emzirmeye devam et canım yaa olsun ek gıda versende bırakma sen anne sütü alan çocuk obez olmaz hareketlendikçe atar kilosunu ...
ilk oğlum 6 aylıkken bıraktı emmeyi süt de olmuyordu kendiliğinden çekildi süt. bunda sürüm oluyorlen emzirürüm Can'ım hedefim 2 yaşa kadar emzirebilmek. zaten beyfendi çokkk seviyor emmeyi ben de emzirmeyi çokkk seviyorum minik meleğim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…