- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.821
Nilgün sen olmazsan bu takımın hali harab... kimsede moral kalmadı anlaşılanKesinlikle yeni üyelere ihtiyacımız var 3-5 kişi var msj yazmak bile istemiyorum herkesin işi var hepimizin sorumlulukları var herkeste bir umursamazlık sohbete katılanlar bile çok az bundan sonra bende sadece kilo bildirimi yapıcam olmadımorordek canım cuma günü adımı sildir canım yardımcılıktan ...
kilo vermişmisin orti? geçen cuma kaç kiloydun ki?lıste ye eklemeyı bılmıyorum arkadaslar ben kılomu soyleyım 60.5 geldımmorordek inatettimolacak nilsub toplight
61.3 canımkilo vermişmisin orti? geçen cuma kaç kiloydun ki?
bencedee nılgun abla sen buranın nesesısın gıtme yaaaNilgün sen olmazsan bu takımın hali harab... kimsede moral kalmadı anlaşılan
Oo süper vermissin canım hadi bakalım yarın güzel bir ortalama bekliyoruz :)61.3 canım
süpersin canım, bugünde sıkı tutarsan daha da ekside gelebilirsin61.3 canım
Tatlım ama çok boş bırakılıyo takım üzülüyorum...Ya canım sen yapma bari
Nilgün sen olmazsan bu takımın hali harab... kimsede moral kalmadı anlaşılan
Kızlar hepimiz takımın neşesiyiz bir kişi ile olmuyorki herkesin katılım sağlaması lazım katılanlar işinden gücünden feragat ediyor herkesin bunu yapması lazım benim sözlerim kişisel değil sadece bu şekilde olursak daha çok üye kaybederiz ve kilo veremeyizbencedee nılgun abla sen buranın nesesısın gıtme yaaa
Evet cok boş bırakılıyor ama en azından kaptan ve yardımcıları olarak bizim toparlamamız gerekir diye düsünüyorum. Katılmak isteyenler sayfasına bakıyorum ama denk gelemiyorum, yeni üyeler cagıracagım aslında. Su anda yapabilecegimiz en azından bu var. Neyse ki hala motivasyonu olan ve kilo vermek isteyen üyelerimiz var.Tatlım ama çok boş bırakılıyo takım üzülüyorum...
canım bu gönüllülük işi bak ben kaç sene yürüttüm ama şimdi bile yönetim kadrosunda olmadığım listede olmadığım halde takımı boş bırakmamaya çalışıyorum devam etmen lazım bizi yarı yolda bırakamazsın canımKesinlikle yeni üyelere ihtiyacımız var 3-5 kişi var msj yazmak bile istemiyorum herkesin işi var hepimizin sorumlulukları var herkeste bir umursamazlık sohbete katılanlar bile çok az bundan sonra bende sadece kilo bildirimi yapıcam olmadımorordek canım cuma günü adımı sildir canım yardımcılıktan ...
canım sen listeye gireli 2 ay olmadığı için henüz izin hakkın yok diye biliyorum zaten vermen gereken çok az bir kg var eğer yarında vermiş olursan mezun olursunKızlar
5.takımın yeri benim için çok ayrı. Sizlere çok ama çok teşekkür ederim. Ama sanırım sürekli aktif olamayacağım, kurallarımıza da aykırı davranmak istemiyorum.
O yüzden izne ayrılmak istiyorum. Yarın bildirim yapmam gerekiyor sanırım, bildirimimi yapıp, izne ayırabilirseniz beni çok sevinirim.
En kısa zamanda artısız ama bol eksili aranıza döneceğim inşallah. Kendinize iyi bakın canlar
toplight
kollontai
morordek
Ben senin kafa başarılı değilim yardımcılık konusunda ondandırEvet cok boş bırakılıyor ama en azından kaptan ve yardımcıları olarak bizim toparlamamız gerekir diye düsünüyorum. Katılmak isteyenler sayfasına bakıyorum ama denk gelemiyorum, yeni üyeler cagıracagım aslında. Su anda yapabilecegimiz en azından bu var. Neyse ki hala motivasyonu olan ve kilo vermek isteyen üyelerimiz var.
Yine de sen bilirsin tabi ki, kimseye zorla bir sey de yaptıramayız.
Haklısın kaptanım gönüllük işi bend gönüllü oldum çok doğru ama 2-3 kişiden başka umursayan yok onun için diyorum...canım bu gönüllülük işi bak ben kaç sene yürüttüm ama şimdi bile yönetim kadrosunda olmadığım listede olmadığım halde takımı boş bırakmamaya çalışıyorum devam etmen lazım bizi yarı yolda bırakamazsın canım
canım sen listeye gireli 2 ay olmadığı için henüz izin hakkın yok diye biliyorum zaten vermen gereken çok az bir kg var eğer yarında vermiş olursan mezun olursun
Sende bir an önce dön tatilden artık yaaa...Noldu size yahu bi sabah ugramadim tufan vurdu takima..
Niye uzdunuz benim nilgün ablami bakiym..herkescikler bırakıp gidiyo zaten kapatip dukkana kilit mi vuralim hatunlar..
Bu minnak yavrucugu birakip gidicek misiniz he beni beni bihterinizi
buradan ayrılınca emin ol daha da zor vereceksin kiloyu Can'ım. ben uğrayamadığım o dönemde çokkk iyi anlamıştım bunu. şimdi de sırf size sorumlu hissettiğim için ve birbirimize destek olduğumuz içim buradayım. kurallar sıkı sıkı uygulanmayınca katılımda az oluyor bence. kaptanımızın yaptığı sarı kart uygulaması çok güzeldi tekrardan ona geçebiliriz, spor listemizde vardı Onuda yapalım. başka ne yapabiliriz ki?Tatlım ama çok boş bırakılıyo takım üzülüyorum...
Ağzına sağlık tatlım tamda demek istediklerim benim kızdığım kaptan veya yardımlar değilki herkesin ailesi sorumluluk var ama bir şekilde zaman bulup girmeye çalışıyoruz hepimiz doğal olarak herkestende aynısı bekliyorum tamam liste konusunda başarılı değilim 2 çocukla ev işleri ile liste yutmam zor oluyor ama sabah kalkar kalkmaz yatana kadar herkese cevap vermek için uğraşıyorum ....Bikac gun once de soyledim kimse gitsin istemem herkes bir renk burda ama kaptanin da soyledigi gibi biraz ozveri isi bu..birakip gidince kimse daha basarili olamayacak bence kilo verme acisindan bakacak olursak..
Yeni arkadaslar alalim..kurallari da sıkı takibe alalim derim ben..
Bilgisayarimi getirmedim ben yanima ordan liste tutup uyari kınama vermek daha kolay oluyodu düzene girersek ben elden de yapmaya raziyim eve dönene kadar..
Millet tatile gidiyorum diye bile izine cikiyo ben geldigimden beri ne diyetimi baltaladim ne girmeyi biraktim.. bu yola herkes once kendi icin girdi kendinizden vazgecmemeniz lazim önce,durun ve bu kararı almadan once ne hissediyodunuz onu düşünün kararlariniza sahip çıkın derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?