- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.841
İyide canım ayrılmak istediğimi yazmadım ki sadece kilo bildiricem herkes gibi dedim yanlışmı anladınız yardımcılığın sorumluluklarını bırakıcam dedimburadan ayrılınca emin ol daha da zor vereceksin kiloyu Can'ım. ben uğrayamadığım o dönemde çokkk iyi anlamıştım bunu. şimdi de sırf size sorumlu hissettiğim için ve birbirimize destek olduğumuz içim buradayım. kurallar sıkı sıkı uygulanmayınca katılımda az oluyor bence. kaptanımızın yaptığı sarı kart uygulaması çok güzeldi tekrardan ona geçebiliriz, spor listemizde vardı Onuda yapalım. başka ne yapabiliriz ki?
Canim guzel ablacim benimmmm benim tatilde olamamin tek dezavantaji bilgisayari yanima tasimadim ordan cok kurcalayip ugrasiyodum telefondan zor oluyo ama giriyorum yine de menu de yaziyorum millete de kızıyorum..ya ortak karar alicaz canına okuyacaz milletin,kollontai nin yerine kötü polis olacam artik bu kaldi sadeceSende bir an önce dön tatilden artık yaaa...
Valla isyanlara bağladım
Sağol canım benim tabiki herşey bizim için..Kızlar merhaba başsağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ben içinde bulunduğum durumdan dolayı katılım sağlayamam gruba negatif etkisi olur diye izne ayrılmak istemiştim ama görüyorumki çoğu arkadaşın sıkıntılı dönemine denk gelmiş.Burada emek veren bizlere yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarında heveslerini kırmışız.nilsub ve diğer arkadaşlar evet siz çok çabalıyorsunuz hakkınız çok grupta.İnanın şu durumda bile açıp burayı okumak kafamı dağıtıyor, biraz daha normalleşiyorum. Buradaki herkesin size ihtiyacı var.Şu dönemde sizde küsüp gitmeyin güzel bir enerji yakalamıştık devam edelim.Dönem dönem hepimizin zor anlar yaşadığı olacak.Sonuçta hepimizin hayatında birşeyler oluyor.Zor durumda olan gelemeyen arkadaşların yokluğunu aratmayalım ve küsmeyelim. Ama keyfi olarak burdan ayrılmayalımda.Ben haftasonundan beri sıkıntılı şeyler yaşıyorum ki son olarak ölüm olayını yaşadım.Hayatta herşey bizim için.Toparladığım zaman eskisi kadar aktif olacağımıda biliyorum.En azından kendi adıma grupta olan kaptan yardımcılarımız ve katılımı çok olan arkadaşlardan ricam lütfen grubu boş bırakmayın.
Biliyorum canım senin neyi kasteddiğini. Açıkcası bahsettiğin gibi keyfi olarak gruba katılım yapılmamasını bende tasvip etmiyorum. Haklısında tepkinde ama dediğim gibi sizler bu gurubun ana damarlarısınız sizde yazmazsanız bi tadı kalmaz. Nasıl bir düzenleme yapmak istiyorsanız yapın grubu yeniden canlandıralım, ben destekçinizim.Sağol canım benim tabiki herşey bizim için..
Sitemim sana değil ... Aile içi durumlar sağlık durumları bunlar acil ve önemli konular...
Ama eminimki keyfi olarak bırakanlar ve msj yazmayanlarda var benim sitemim onlara
İnşallah sende herşeyi yoluna bir an önce koyarsın canım :)
Ya ne güzel demişsin ev işleri 2çocuk koca birde peynir yapıyorum bir dünya bulaşık çıkıyor...:)Canim guzel ablacim benimmmm benim tatilde olamamin tek dezavantaji bilgisayari yanima tasimadim ordan cok kurcalayip ugrasiyodum telefondan zor oluyo ama giriyorum yine de menu de yaziyorum millete de kızıyorum..ya ortak karar alicaz canına okuyacaz milletin,kollontai nin yerine kötü polis olacam artik bu kaldi sadeceyesilcaylari hatırlatıyorum,diyetimi de bozmadim e daha napayimmmm gitmeyi kafaya koyana zorla tutmak olmuyo ama sen birakmazsin bizi..sonra kime gostericen o mis gibi peynirlerini ))
Yarın benide listeye geçir artık çok çok sıkı tutucam bende yaz bitmeden 6 lı rakamkarı görmek istiyorum ve kurallara uymayan arkadaşlar ya bırakın ya devam edin karar verin...Ben pazartesiden beri uyarı ve kınama icin liste tutuyorum. Listede olup düzenli günlük menü bildirenlersavurgan tugce1325 M melampusefe inatettimolacak . d_mndc de listede olmamasına ragmen geri geldiginden beri bildirim yapıyor. Bunların dısındakiler 3 gündür menü bildirmedikleri icin zaten 1 uyarı aldılar. 3 uyarı 1 kınama, 3 kınama da diskalifiye sebebi. Bilmeyenler varsa diye hatırlatıyorum.
umutlayasasen kac gundur ortalarda yok, tam listeye aldık, kayboldu. Bu sekilde devam ederse zaten 3 kınaması oldugundan diskalifiye olur.
parkbyull da aynı sekilde, arada bir geliyor ama menü bildirimi yok.
Ozaly sen de su anda 1 uyarı alanlardansın, izne ayrılamıyorsun su an ama toplight'ın da dedigi gibi cuma günkü bildiriminle mezun olabilirsin belki.
T tatlitambak sen de eger kendinde o azmi göremiyorsan ve kilo veremeyecegini dusunuyorsan bu cuma izinli yazalım, istersen takım ici listede takılırsın.
Listede olup takım kurallarına bu sekilde uymayanlar oldugu icin motivasyon yerlerde oluyor ve kimsenin de yazası gelmiyor dogal olarak. Bu ciddi anlamda son uyarım olacak ve 3 kınama cezası olanları cidden diskalifiye etmek zorunda kalacagız.
Sağol tatlım sorunlarını atlatır atlatmaz senide bekliyoruzBiliyorum canım senin neyi kasteddiğini. Açıkcası bahsettiğin gibi keyfi olarak gruba katılım yapılmamasını bende tasvip etmiyorum. Haklısında tepkinde ama dediğim gibi sizler bu gurubun ana damarlarısınız sizde yazmazsanız bi tadı kalmaz. Nasıl bir düzenleme yapmak istiyorsanız yapın grubu yeniden canlandıralım, ben destekçinizim.
Canım sendeki azim butun arkadaşlarımızda bende dahil olsa her hafta 1. oluruzNe oldu kızlar birden dağılmaya başlandı tamda bugün herkeslerden çok zayıflamışsın övgüleri aldım dahada sıkılaştırcam diye kendi kendime söz vermişken dağılmayalım lütfeennn burası olmazsa ben sapıtırım günlük menü yazacağım diye yiyecek olduğumu bile elime alıp geri bırakıyorum az önce eşim ıspanaklı börekleri yerken öylece bakdım tadına bile bakmadım sırf kendimi buraya karşı sorumlu hissettiğimden tabikii buda bana ekstra güzellikler katıyor rica ediyorum dağılmasın grup çıtır olmadan bırakmam diyeti gelelim menüme morordek nilsub inatettimolacak
Sabah
1 yumurta azıcık peynirle maydanozlu omlet
3 zeytin
1 domates
Öğle saat 2
Dana kebab
Bol salata
Akşam
Hiçbirşey
2 litre su
45 dk yürüyüş
30 dk pilates
Evet Y Yuppiyayye dediğine katılıyorumBiliyorum canım senin neyi kasteddiğini. Açıkcası bahsettiğin gibi keyfi olarak gruba katılım yapılmamasını bende tasvip etmiyorum. Haklısında tepkinde ama dediğim gibi sizler bu gurubun ana damarlarısınız sizde yazmazsanız bi tadı kalmaz. Nasıl bir düzenleme yapmak istiyorsanız yapın grubu yeniden canlandıralım, ben destekçinizim.
Kizz ben sana demedim zorla tutamayiz diyeYa ne güzel demişsin ev işleri 2çocuk koca birde peynir yapıyorum bir dünya bulaşık çıkıyor...:)
Ama yinede burayı ihmal etmemeye çalışıyorum tatlım yeni üyeler ve kurallar şart benim anlayamadığım kimseyi zorla tutamayız gibi msj kızdım tabiki kimse zorla tutulmaz ama yani aylardır burdayım zaten bir şey yazmıcak olsam haber vermeden yazmadan çıkarım girmem benim arkadaşlarıma söylemek istediğim boşlamayın hepimizi etkiliyor bu durum..
evet canım canlanalım dediğin gibi ben yada morordekle olmuyor canım hepimizin aktif olması önemli olan ..:)Evet Y Yuppiyayye dediğine katılıyorumnilsub cum buranın demirbaşı gibisin sen olmazsan buranın işi biter morordek le ikiniz sürekli aktifsiniz sizlerin emeği çok bizlerin kilo vermesinde lütfen bırakma burayı çoğu kızlar evet bende farkettim ramazanın başından beri katılım çok düşük motivasyon düşük hadi toparlanın artık yeniden canlansın sitemiz
haklısın kuralları çok sıkı tutmak lazım çok yumuşak davranıyoruz biz...Kizz ben sana demedim zorla tutamayiz diyesenin de bahsettigin gibi keyfi gidip gelmeyenlere diyorum..bence biz su konuda biraz risk aliyoruz takim arkadaslarimiz hastalik cenaze gibi durumlar disinda tatil motivasyon dusuklugu gibi gelmeyen arkadaslara fazla tolerans gosteriyoruz. Kurallarimizi sıkı tutarsak yaptigimiz seylerin sorumlulugunu almal zorunda kaliriz.. adam gelmiyo biz dertleniyoz gelmiyo diye oglusunla oyna bunun yerine dimi ama yom sen bunu dert ediyon fazla duygusal bakiyoruz bence biraz..soylemeye çalıştığım bu canim
kesinlikle katılıyorum, bu ne azimdir böyleCanım sendeki azim butun arkadaşlarımızda bende dahil olsa her hafta 1. oluruz
Tatlım çok güzel gidiyorduk aslındaCanım sendeki azim butun arkadaşlarımızda bende dahil olsa her hafta 1. oluruz
çok haklısın canım, ben ablama gittiğim Zaman ne kadar gerilmiştim telim bozuktu nete giremiyorum, uyarılarım aldı başını gidiyordu. nkurallar sıkıydı ve mecbur o hafta bir çıkış yapıp %2 yapmıştım da rahatlamıştım. demek istediğim o sistem çok güzeldi.Kizz ben sana demedim zorla tutamayiz diyesenin de bahsettigin gibi keyfi gidip gelmeyenlere diyorum..bence biz su konuda biraz risk aliyoruz takim arkadaslarimiz hastalik cenaze gibi durumlar disinda tatil motivasyon dusuklugu gibi gelmeyen arkadaslara fazla tolerans gosteriyoruz. Kurallarimizi sıkı tutarsak yaptigimiz seylerin sorumlulugunu almal zorunda kaliriz.. adam gelmiyo biz dertleniyoz gelmiyo diye oglusunla oyna bunun yerine dimi ama yom sen bunu dert ediyon fazla duygusal bakiyoruz bence biraz..soylemeye çalıştığım bu canim
maşallah diyelimkesinlikle katılıyorum, bu ne azimdir böyleseni gördükçe hevese geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?