- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.861
Anacım bugünde millet anlaşmamı yapduuu nedirrr herkesler beni övüyorrrrkesinlikle katılıyorum, bu ne azimdir böyleseni gördükçe hevese geliyorum
Bendeee aynııı ramazan girerken 69.500 le girdim bittiğinde 73 kiloya kadar çıkdım bayram sonrasıçok haklısın canım, ben ablama gittiğim Zaman ne kadar gerilmiştim telim bozuktu nete giremiyorum, uyarılarım aldı başını gidiyordu. nkurallar sıkıydı ve mecbur o hafta bir çıkış yapıp %2 yapmıştım da rahatlamıştım. demek istediğim o sistem çok güzeldi.
bu gazla diyete son sürat devam edersin artıkAnacım bugünde millet anlaşmamı yapduuu nedirrr herkesler beni övüyorrrrkızımın veli toplantısı vardı ordakiii grup uzun süredir görmemişlerdi beni ne kadar güzel kilo vermişsin dediler ne yaptın ne ettin tek tek sordular sırrım kesinlikle burası bu kadar net söylüyorum gücünü milletten alannnı kendime uyarlanması ( dayanma gücünü enerjisini diyet arkadaşlarından alan savurgaaaannnn )
kabızlık çekersin canım varsa zeytinyağı kullan yoksa ayçiçek kullanma zatenbu arada salatalara yağ koymuyorum ben.
Çookkk istiyorum tatlım şöyle 62 lere inmek inşaallah başarıcambu gazla diyete son sürat devam edersin artıkama az değil9 kilo vermişsin canım, sporunda süper olduğu için kastan değil de yağdan gitmiştir.
bugün senin yerinde olmayı çokkk isterdim,
helal arkadaşıma süper olmuş tam cumadan önce hafif bir menübugün nedense çok iştahsızdım yemekten zevk alamadım onun için az yedimmorordek nilsub inatettimolacak bugünkü menüm
kahvaltı 2 kayısı
öğlen salata
ara kahve
akşam salata (belki 1 kaşık tavuk sote yağsız yaptım)
su 2,5 litre yi geçebilir.
bak bir serzenişin ne yaptıevet artık karar verildiğine göre herkes daha fazla çaba göstersin lütfen
Benim çok samimi arkadaşım 2 çoçuğu olmasına rağmen harika fiziğe sahip azıcık kilo aldımı en fazla 5 kilo hemen salata yapar 3 öğün yer bakdım birgün zeytinyağını hiç korkmadan koyuyor ne yapıyorsun kilo yapmazmı dedim bebeğim ben yıllardır neden kilolu değilim azıcık kilo aldımmı verene kadar bol limonlu zeytinyağlı salata yerim zeytinyağı çiğ faydalı piştimi zehir onun için çiğ zeytinyağından korkma bağırsaklarıda süper çalıştırıyor dedi anlı canlı şahidim kız 1,5 haftada tığ gibi oldu hemen zeytinyağlı salataylakabızlık çekersin canım varsa zeytinyağı kullan yoksa ayçiçek kullanma zaten
hiç öyle düşünmemiştim hatta yağ kullanmıyorum diye hava basmak için demiştimkabızlık çekersin canım varsa zeytinyağı kullan yoksa ayçiçek kullanma zaten
amacım oydu aslındabak bir serzenişin ne yaptıaferin kız sana
boyun benimle aynıydı galiba 1.73 değil mi? benim göbiş yağlı biraz sarkık duruyor belki yağdan değil de yeni doğum yapmaktadır deyip hemen bahaneler üreteyim kendime. sıkı bir vücudun varsa o boyla fit görünüyorsundur eminimÇookkk istiyorum tatlım şöyle 62 lere inmek inşaallah başarıcamkesinlikle yağdan gitti neden dersen 65 kgdayken çirkin görüntüde göbeğim vardı şimdi göbek süper oldu basenlerimi inceltmek istiyorum tabiki göbeğimi iyice incecik yapıp kas yapmayıda düşünüyorum tıpkı kızım dünyaya gelmeden önceki halim gibi olucam allahın iZniyle bugünde herkesler süper olmuşsun deyince iyice heveslendim tatlım düzenli herhafta kilo verirsen bırakmak istemiyorsun dahada hevesleniyorsun inşaallah hevesde kalmaz bu isteğin en kısa zamanda sende inersin
sen işini Nasıl da biliyorsun öyleamacım oydu aslında
yok yok eşimin dayısının zeytinliği var her sene yeni mahsulden ondan alıyoruz canım hem daha uygun oluyor ilk elden hemde kendine sıktırdığı karışımsız oluyor diyorki dayısı zeytinleri fabrikaya götürüyoruz fabrikanın önünde kamyon kamyon ayçiçek yağı geliyor içine katıyorlarmış az az o yüzden o kendine sıktırıyor ondan alıyoruz canım ay ne güzel olurdu zeytinliğimiz olsada kendimiz yapsakhiç öyle düşünmemiştim hatta yağ kullanmıyorum diye hava basmak için demiştimkullanayım mı yani? yemeklerde salatalarda zeytinyağ kullanıyorum canım. şimdi sen zeytinyağını da kendim yapıyorum de de şok oluyum
çok çok az zeytinyağı kullan ama damla damla o kadar az:)hiç öyle düşünmemiştim hatta yağ kullanmıyorum diye hava basmak için demiştimkullanayım mı yani? yemeklerde salatalarda zeytinyağ kullanıyorum canım. şimdi sen zeytinyağını da kendim yapıyorum de de şok oluyum
evet canım haklısın bencede salatada kullanılmalıBenim çok samimi arkadaşım 2 çoçuğu olmasına rağmen harika fiziğe sahip azıcık kilo aldımı en fazla 5 kilo hemen salata yapar 3 öğün yer bakdım birgün zeytinyağını hiç korkmadan koyuyor ne yapıyorsun kilo yapmazmı dedim bebeğim ben yıllardır neden kilolu değilim azıcık kilo aldımmı verene kadar bol limonlu zeytinyağlı salata yerim zeytinyağı çiğ faydalı piştimi zehir onun için çiğ zeytinyağından korkma bağırsaklarıda süper çalıştırıyor dedi anlı canlı şahidim kız 1,5 haftada tığ gibi oldu hemen zeytinyağlı salatayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?