- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.881
be Hamaratsın sen öyle, hiç mi üşenmez bir insan. yok yokkkk ben çok tembelim onu anladım gerçi zaten biliyordum da bu gerçeği bir kez daha yüzüme çarpmış oldunyok yok eşimin dayısının zeytinliği var her sene yeni mahsulden ondan alıyoruz canım hem daha uygun oluyor ilk elden hemde kendine sıktırdığı karışımsız oluyor diyorki dayısı zeytinleri fabrikaya götürüyoruz fabrikanın önünde kamyon kamyon ayçiçek yağı geliyor içine katıyorlarmış az az o yüzden o kendine sıktırıyor ondan alıyoruz canım ay ne güzel olurdu zeytinliğimiz olsada kendimiz yapsak
canım ben istanbuldan geldim buraya gelince doğal şeylerin kıymetini anladım o yüzden üşenmiyorum kendim yapmak başarmış hissi veriyor bana mutlu oluyorum:)be Hamaratsın sen öyle, hiç mi üşenmez bir insan. yok yokkkk ben çok tembelim onu anladım gerçi zaten biliyordum da bu gerçeği bir kez daha yüzüme çarpmış oldun
Seni çok kıskandığımı bir kez daha söylemek istiyorum :) gelcem gelcem az kaldı bende gelcem oralara en fazla 2 yıl. Komşu olcam sana peynirlerini aşırcamyok yok eşimin dayısının zeytinliği var her sene yeni mahsulden ondan alıyoruz canım hem daha uygun oluyor ilk elden hemde kendine sıktırdığı karışımsız oluyor diyorki dayısı zeytinleri fabrikaya götürüyoruz fabrikanın önünde kamyon kamyon ayçiçek yağı geliyor içine katıyorlarmış az az o yüzden o kendine sıktırıyor ondan alıyoruz canım ay ne güzel olurdu zeytinliğimiz olsada kendimiz yapsak
peki nilgün cüm parayı atıp abur cubur u yemeyeceğiz dimibirde kızlar bugun ne okudum yapmak isteyen olur belki ben yapıcam kesinlikle
diyet yapanlar için önerilmiş...
canınız abur cubur istediğinde açılmayan bir kumbaraya para atın bir veya 2 ay sonunda bu kumbarayı açın ve o görüpte alamadığınız 2 beden küçük bluzu veya eteği alın inanın sizi abur cuburda daha fazla mutlu edicek hoşuma gitti bugunden itibaren yapmaya karar verdim:)
Canım çok teşekkür ederimY Yuppiyayye Canım başın sağ olsun biraz geç oldu ama kusura bakma.dün ram yazacaktım çıkmak zorunda kaldım.
@d_mndc canım sizin içinde çok zor bir akşam olmuş, neyseki atlatmışsınız.geçmiş olsun
en son jelibon yiyiyordu sonra haber alınamadı jelibon ve zero komasına girdi galibahahh şöyle takım kendine gelmeye başlamış
kızlar kg vermek için hepimiz biraz fedakarlık yapmamız gerekiyor ama bu demek değil ki tüm vaktimizi burda harcayalım ama kg vermemiz için biraz özveride bulunalım
bu arada betüş nerelerde yahuu hiç sesi çıkmıyor
ben o kumbaraya kaç parça eşya alırım diye düşündüm direk çok öbürüm ben yabirde kızlar bugun ne okudum yapmak isteyen olur belki ben yapıcam kesinlikle
diyet yapanlar için önerilmiş...
canınız abur cubur istediğinde açılmayan bir kumbaraya para atın bir veya 2 ay sonunda bu kumbarayı açın ve o görüpte alamadığınız 2 beden küçük bluzu veya eteği alın inanın sizi abur cuburda daha fazla mutlu edicek hoşuma gitti bugunden itibaren yapmaya karar verdim:)
ayyy alemsinnen son jelibon yiyiyordu sonra haber alınamadı jelibon ve zero komasına girdi galiba
Yok benim boyum 168 ben poşet geçirip yaptım sporumu bide yeşil kahve içtim düzenli 2 ay ondan sanırsam benim göbek gittiboyun benimle aynıydı galiba 1.73 değil mi? benim göbiş yağlı biraz sarkık duruyor belki yağdan değil de yeni doğum yapmaktadır deyip hemen bahaneler üreteyim kendime. sıkı bir vücudun varsa o boyla fit görünüyorsundur eminim
evet canım abur cubur istediğimiz zaman yemiyoruz almıyoruz o zararlı şeylere vericeğimiz parayı kumbaraya atıyoruz ve istediğimiz 38 beden bluzları giyiyoruz ooooo bende çok para birikir vallapeki nilgün cüm parayı atıp abur cubur u yemeyeceğiz dimi
kız sen gel ben sana yaparım öğretirimSeni çok kıskandığımı bir kez daha söylemek istiyorum :) gelcem gelcem az kaldı bende gelcem oralara en fazla 2 yıl. Komşu olcam sana peynirlerini aşırcam
bak bakkkk paylaşırım demiyor da öğretirim diyor. seni pinti seniikız sen gel ben sana yaparım öğretirim
kız ben sana ayrı bidon bidon yaparım aaaaaaaaaaa aşk olsun yakında olsanız her sabah hem getiririm hem çay içerdimbak bakkkk paylaşırım demiyor da öğretirim diyor. seni pinti senii
ya evet küçüklü oldumu zor canım bekle bencede gitme ama oğluşun çok beklemesin ayyyy annelik ne zoroğluşumu almaya gitmek için hazırlandı. ama küçüğüm uyuyor. ne yapsam ki acep?10 dk daha bekleyim öyle gideyim en iyisi
ayy çok özendim yaaaakız ben sana ayrı bidon bidon yaparım aaaaaaaaaaa aşk olsun yakında olsanız her sabah hem getiririm hem çay içerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?