- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.221
ay ne güzel iyi eğlencelerbizim burada açık hava sinema var oğluşumun şimdi Oray'a götürüyorum kızlar
tesekkur ederim canım,ay ne güzel iyi eğlenceler
çok az yemişsin canım tam diyetlik ama emziriyorsunuz dikkat edinbugünkü menümmorordek nilsub inatettimolacak
kahvaltı yarım kase tavuk sote öğle haşlanmış tavuk
akşam 1 kaşık yoğurt sakata
su 2,5 litre
aralarda 4 5 ( tam saymadım) kayısı
Oh oh dugunde dök kurtlarini kalori yakarsinKizlar dugundeyim eve geçince yazicam
Hadi bakalım dep horonuKizlar dugundeyim eve geçince yazicam
Ben yarın 75 küsurlu bir rakam çıkıcam şimdi tartıldım yine 76.6 -100 gr çıktım :)Oh oh dugunde dök kurtlarini kalori yakarsin
akşam midem çok kötüydü canım yiyemedim de sinemadayken biraz kaçamak yaptım ya. o kötü olduçok az yemişsin canım tam diyetlik ama emziriyorsunuz dikkat edin
Ne kaçırdınakşam midem çok kötüydü canım yiyemedim de sinemadayken biraz kaçamak yaptım ya. o kötü oldu
Yapıcak bişey yok olan olmuş artık yarın cezanı alır paşa paşa yaparsın tatlım:| sakın bugün bozdum diye başka bir şey yeme canımbirazcık cips ve bisküvi
iyi geceler canım,Çocukları yıkadım yatırdım uyudular bile bende yatsam bari utkum geldi ay birde feci acıktım ama olsun sabahki rakamdan -100 geldim çok mutlu oldum:))
motivasyonum yerinde fıstık aynen devam edeceğim 68 olmuşken bırakılmaz zatenMoral bozmak yok böyle durumlarda telafi etmek önemli motivasyonunu düşürme
Aferin yoldaşıma:)motivasyonum yerinde fıstık aynen devam edeceğim 68 olmuşken bırakılmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?