- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.501
En cok da senin kankitobenim profilde dedi. hadiya görmek istiyoreeeeee çatlamak istiyoreeeeherkeste beni çatlatıyo buneymiş arkadaş
o zayıf düşmanı , hiç sinirlendirmeye lüzum yok
Evet iste bana da düsman kendisi. Ne cektim bir ben bilirimo zayıf düşmanı , hiç sinirlendirmeye lüzum yok
Cok iyi menü canımMenümmorordek toplight nilsub inatettimolacak
Sabah
Bir domates
Bir
Salatalık
Bir kk beyaz peynir
3 yeşil 3 siyah zeytin
Bir haşlanmış yumurta
İki dilim çavdar ekmegi
Öğle
Bir nektari
3 kayısı
Bir bardak süt
Aksam
Bir kase çorba
Közlenmis 1 patlıcan 2 biber sarımsaklı yogurtlu(nilsub un mutfağından alinti)
2.5 lt su içtim dvm ediyorum
Spor da 2 mile leslie yapacağım yarım saat sürüyor
yaaapaaarrrrr ,kıskanç insanda bi başka oluyoree demi .tabi ben onların psikolojileri pek anlayamam da. bu arada nilsubun kilo vermediğini ödem attığını demişmiydimEvet iste bana da düsman kendisi. Ne cektim bir ben bilirim
Fesatspor'a sen de katılyaaapaaarrrrr ,kıskanç insanda bi başka oluyoree demi .tabi ben onların psikolojileri pek anlayamam da. bu arada nilsubun kilo vermediğini ödem attığını demişmiydimnilsub
hahhahaFesatspor'a sen de katıl
Betul ve nilsub kurucugillerden
teşekkür ederim kaptanım aslında cok ac değildim akşam yemeğini yemeyecektim ama iki saat sonra acıkıp başka şeylere saldırmamak için yedimCok iyi menü canım
Zaten gayet hafif bir aksam menüsü olmus, cok gec saatte de yemedigin icin zararı olmazteşekkür ederim kaptanım aslında cok ac değildim akşam yemeğini yemeyecektim ama iki saat sonra acıkıp başka şeylere saldırmamak için yedim
sen benim menume bakmadın mı ;[Zaten gayet hafif bir aksam menüsü olmus, cok gec saatte de yemedigin icin zararı olmaz
Kıskanma hemen, seninki de güzeldi :)sen benim menume bakmadın mı ;[
afiyet olsun canım çok güzel olmuşMenümmorordek toplight nilsub inatettimolacak
Sabah
Bir domates
Bir
Salatalık
Bir kk beyaz peynir
3 yeşil 3 siyah zeytin
Bir haşlanmış yumurta
İki dilim çavdar ekmegi
Öğle
Bir nektari
3 kayısı
Bir bardak süt
Aksam
Bir kase çorba
Közlenmis 1 patlıcan 2 biber sarımsaklı yogurtlu(nilsub un mutfağından alinti)
2.5 lt su içtim dvm ediyorum
Spor da 2 mile leslie yapacağım yarım saat sürüyor
çok iyi yapmışsın şekerim hemde emziriyorsunteşekkür ederim kaptanım aslında cok ac değildim akşam yemeğini yemeyecektim ama iki saat sonra acıkıp başka şeylere saldırmamak için yedim
öyle seninkide güzel demekle olmuyor ara bu altına cevap yaz bekliyorumKıskanma hemen, seninki de güzeldi :)
ha ha ha ha bir yanlışlık var galibaaaa fesatlık kim ben kimFesatspor'a sen de katıl
Betul ve nilsub kurucugillerden
öyle olmuyor canım hep eksi hep eksihergün tartılınca su içsem kilo aldım diye üzülürsün
bize niye anlatıyosunnn bizimde mi canımız çeksinnnamanın kızlar çocuklara patates ve kanat kızarttım ketçap ayran gömüldüler nasıl tutuyorum şu an kendimi bilemezsiniz yemicem yarına 74 olucam ben
aman anlatmak başka burnumun dibinde yiyiyorlar azcık moral versene yeme diye dahada kızıyorbize niye anlatıyosunnn bizimde mi canımız çeksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?