Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben dün yarım saat yürüdüm. yediklerimi de yazıyorum
sabah:1dilim kepek ekmek, 8 zeytin
ara:1 yeşil elma
öğle:tavuk çorba, yarım pk sunta
ara:2 diyet bisküvi, 1 yeşil elma, yarım pk sunta ( öğlen yemeğini çok da erken yemedik ama nedense benim midem kazındı acayip bir açlık hissettim çorba beni doyurmuyor mu acaba neden olabilir kızlar bu ara öğün çok kaçtı biliyorum)
akşam:1 kepçe yayla çorba, 1 kepçe kadar bulgur pilavı salata
gün boyu 3-3.5 lt sıcak su, 2 fincan yeşil çay.
ve kilo bildirimimi de yapıyorum sıkı durun: 85.5 kilo oldum zemuszemus :lepi:
bu kadar şımaranını daha önce görmüşmüydünüz?

Kızlarrrr herkese günaydın.Bildirimimi yapıp çıkacağım.Ama spordan sonra mutlaka buradayım.
Sabahın köründe eşim beni bir güzel AYAR etti.sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-Saat 8Den beri ağzıma geleni sayıyorum.Yani anlayacağınız tek değilsiniz.
Eve döndüğümde yazarım.Artık güler misiniz yoksa cinayet planlarımı düşünürüz bilemiyorum:jeyyar:
Biraz daha yazarsam geç kalacağım.Sil baştan aynı kilodayım.77 diyim.Artık beni kaale alın ve listeye alında kilo vermek için çaba sarf edeyim.MOTİVE olmak istiyoRUUUM.Ama biz beni hiç sevmiiisiniz.Şaka şaka Kalisteciğim saol çocuklar artık bu haftadan itibaren düzene girdikleri için bende tam anlamıyla buraya gelir ve paylaşımda bulunurum.
Görüşmek üzereeee.

canım benim elbette beğeneceğim,senin sesin yeterolumunekankayizsmile

ya seminere gitmiştim, ordan direk işe gidecektim.
ne yesem diye düşünürken, burger king çıktı karşıma.
dayanamadım yedim. pişman değilim, arada yapmazsam böyle kaçaklar yapamam ben.
spor ve diğer öğünlerde dikkat ederek dengelerim.
inşallah zayıflıcam canım..guclubacismile

bu arada ben pztesi tartılmıştım,pztesileri tartılıyordum.
bu sabah da tartılmadım ama yarın tartılıp yazarım.

inşallah akşama hava güzel olur da yürürüm yine.
dün yürüdüm ama çok rüzgar vardı, eve geldim başım çatlıyordu ağrıdanmafoldumben

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
şimdi tartıldım ne almışım nede vermişim.ben almış olacağımdan korkuyordum soğuktan çok hareketsiz geçirdim 2 haftayı ama yeni yeni hava düzelmeye başladı artık sporumuda tekrar yapmaya başlıycam .akşam evde kıyameti kopardım eşim kızıma bağırıyor dikkat etmiyorsun iyce kendini bıraktın kilo aldın seni kimse beğenmiycek diye bende delirdim peki sen napıyosun dedim bu çocuğu motive etmek için.çocuk psikolojisinden hiç anlamıyorçocuğun o sözlerden ne kdar yara alacağını düşünemiyor.(gerçi bende onu sabaha kadar yeteri kadar yaraladım şu anda ezik vaziyette geziyor) artık herkesi zorlamaktan bıktım benim desteğe ihtiyacım var zaten bir kaç akşam benim zorlamamla spor yapar gibi yaptı en azından olayı önemsedi dedim sevindim ama 1 hafta bile sürmedi .bu gün diyetisyen günüydü ama götürmiycem çünki kilo veremedi daha kötü morali bozulacak evde tartılması yasak bende bu hafta tam sıkıya alacam en azından yarım kilo verebilirse haftaya götürecem en azından biraz moral olur .ay canım sıkıldı ya aklıma ne geldiyse yazdım .
kızlar ben dünde girdim bir sürüde yazmıştım şimdi baktım hiç biri yokyaaa hiç biri çıkmamış .
kallisim canım baştanda söylediğim gibi sana haftada yarım kilo sözü vermiştim tutamadım şimdi bana ne ceza verirsen razıyım :sinifsinif:

kızlar valla bişeyler yapmamız lazım kalistem sen bazı zorunluluklar getir herkes günlük yediğini yaptığı sporu hergün olmazsa bile haftanın belli günleri yazsın yoksa hepinizi atarım sınıftan deeee....olumunekankayizsmile

tombilim,
Tülin Şahin in bir kitabı vardı,Kral,Prens,Fakir diye... Kitabın ana konusu buydu,sabahları krallar gibi çeşitli bir kahvaltı,öğlen de prens,yani sabaha göre daha az ama protein karbonhidrat ve yağdan oluşan bir öğle yemeği,akşam ise fakirler gibi,yokluk çekiyormuş gibi,belki bir salata ve çorba şeklinde yemek lazım deniyordu kitapta...senin yeme düzenine baktığımızda,sabah sadece zeytin ve 1 dilim ekmek yemişsin.yanlış!hani bunun peyniri ya da yumurtası,belki bir meyvesi,belki salatası... kahvaltı olmamaış.yeşil elma ile ara iyi...öğlen de olmamış. tavuk çorba yemişsin,sunta denilen şeyi öğünden bile saymıyorum,hemen acıktım demişsin,acıkırsın tabi! birşey yememişsin ki..hani yoğurt,hani sebze yemeği veya tavuk -et-balık üçlüsünden biri...nerdeeee?
ara hadi olmuş,hani akşam yemeği? ne sebze var ne et?
eğer yediklerin bundan ibaretse,kendini bu kadar zorlama.vitaminsiz kalırsın.

denetim sistemi bu iki kişinin birbirini denetlemesi olayıysa benim de aklıma yattı valla. ama o değilse anıları daha henüz olmayanlara yardımcı ol da anlat şunu bijom bilmiyorumkismile

canım örneğin sen ve ben birbirimizi denetliyoruz,benim yukarıda sana yaptığım gibi mesela.aynı şeyi sen de benim yazdıklarım için ,artık ne düşünüyorsan yazıyorsun.aynen öyle..

burger king bence biraz ağır bir kaçamak.sen yine de sık yapma canım.en azından zayıflayana kadar... opuyorumnanaktan

hıııımmmm naptı acaba o koca...
oburcuğum elbet listeye girersin,ama girmesen de yazdığın kadar takip ediyoruz seni zaten.bak ben de listede değilim canım ama dikkat ediyorum diyetime de,paylaşımıma da...gel de anlat bakalım noldu da ayar oldunkaydirigubbakcemile3

aeben senin de cuman mübarek olsun canım,teşekkür ederiz...
bijom eşofman iyi fikir bence de,neden olmasın ...
mersam evet eşin biraz hatalı davranmış,kimse böyle motive edilmez.aksine soğutur çocuğu spordan filan... neyse sen zaten gerekeni yapmışsın :) birdaha yapamaz sanırsam:)
evet birşeyler yapma zamanıdır,artık sporlarımıza geri dönelim ve ne yapıyorsak her akşam yazalım buraya.

kızlar hepinize hayırlı cumalar
kalisteciğim bizim nerdeyse hazır listemiz bitince buraya kopyalarım bir arkadaş kaldı onu bekliyorum
hepinizi öpüyorum güzel zayıflamalar

çikolatam canım tamam ben varım birbirimizi sıkı denetleyelim ne yaptıysak yazalım kaçırdığımızda bile korkmadan yazalım benim kocanın yaptığı gibi değilde daha motive edici eleştirirsek sanırım faydasını görürüz her şeyi denememiz lazım ben 2 gündür yine destek ilacımı kullanmaya başladım .bende bu ara spor salonuna başlamayı çok istiyorum ama ne yazıkki benimde kalliste gibi imkanım yok 2 çocuk var ve ikiside ders alıyorlar dersaneleri zaten sırf bunlar aylık 5oo lira yapıyor bide yeni başladım önceden vardı dondurmuştuk isteğe bağlı bağkur ödüyorum o da aylık 250 diğer masrafları hiç saymıyim zaten .masraf çok olmasa aylık 100 tl spor salonları verilmeyecek bir para değil ama bana sıra gelmiyorki.

burger king bence biraz ağır bir kaçamak.sen yine de sık yapma canım.en azından zayıflayana kadar... opuyorumnanaktan

evet canım haklısın ama zaten 2 ayda bir falan yerdim bu tarz şeyleri
bundan sonra ödül olarak yicem.
mart ortalarına kadar bi 4 kg verirsem bi ödül veririm kendime.

bir de bişey danışıcam ben sütlü irmik tatlısını çok sevrim ve canım çok istiyor.
bunu nasıl yapıp yiyebilirim?
bir de ara öğünde mi yemeliyim,günün hangi saatinde yersem en az zararla kurtarırım?boshayallersmile

Canımın içi bu spor salonları ve kocalar arasında nedense bir sorun var.Hayatııım sen istanbulda oturuyorsun.ıSMEK spor salonlarına bir bak.Hemde PARASIIIIZ.

Son düzenleme:
ocean cığım, yarım yağlı süt ve tatlandırıcıyla yapsan iyi olur..ya da çok az şekerle.
ama bijonun yaptığı güzel birşey vardı,onu da yapabilirsin.tarçınlı süt... sütlaç gibi yani.ama sen bilirsin.
ve bir doktorun dediğine göre de, bu tarz şeyler öğle ile akşam arası yemek en doğrusuymuş canım.

tamam mersam kallisim eşleştirsin bizleri,veya herkes ben şu kişiyi denetlemek istiyorum desin,başlayalım.ben zaten yediklerinizi görünce hemen birşeyler yazıyorum.ama bir kişi sorumluluğumuzda olsa daha iyi olur tabii.
haklısın canım,masrafın çokmuş.mersin ılıman bir yer,sık sık yürü öyleyse,ne yapacaksın...destek ürününü de al,inşallah bu yaza bitirelim bu işi...

evet ne yazık ki bazı erkekler böyle obur cuğum,kıskançlığından yapıyor bunları canım. sen yine de güzellikle konuş,anlat derdini. anlarsa ne ala,anlamazsa kendi bilir. fink atmaya değil,spora gidiyorsun.dimi ama!
çıkmam lazım canlar,işim var azıcık evde.öperimm herkesi

anladım canım o zaman bijodan o tarifi alayım.
sütlü bir şey olursa da olur.
zaten tarçına da baylırımzemuszemus

aeben

canım senin de cuman mübarek olsun:1hug:

teşekkür ederiz aeben senin de cuman mübarek olsun opuyorumnanaktan

mucuks fıstıklar ....Şeniz
kalişim dr. mı gidecekti geldimi?

kıslar ben yakında mezun oluyorum :teytey:. darısı başınıza....a.s.
hepinizi kocaman öperim ....ŞenizŞeniz

Yazacağımda daha korkuyorum sıkılıp okumazsınız diye.Bir de geçen haftadan beri siteye giremediğim için yazdıklarınızı kaçırdım.Ancak okuyayımda hepinize cevap yazacağım.
Çikolattım .Yazdığım gibi Yazın geri alındı.Şimdi gene aynı istikrarle vermek istiyorum.Ama yazın burayı bırakmak hataymış.Onuda anladım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…