- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.761
canım çok sağol...evet bu aralar sağlığım iyice bozuldu,herşeyin hayırlısı...
bakalım şişko çokonu beğenecekmisinklava:
kız bana bak...seni burger yaparım heealsanaalsanasmile nereden çıktı şimdi burgerking!
şaka bir yana oceanım,yapma nolur..bak en çok ben istiyorum senin kg vermeni..evleneceksin..ince bir gelin olmalısın,her lokmanda düşün bunu...sonra çok üzülüyorsun,o gün bir daha gelmiyor.nolur bir daha gitme oralaralmaz:
ben dün yarım saat yürüdüm. yediklerimi de yazıyorum
sabah:1dilim kepek ekmek, 8 zeytin
ara:1 yeşil elma
öğle:tavuk çorba, yarım pk sunta
ara:2 diyet bisküvi, 1 yeşil elma, yarım pk sunta ( öğlen yemeğini çok da erken yemedik ama nedense benim midem kazındı acayip bir açlık hissettim çorba beni doyurmuyor mu acaba neden olabilir kızlar bu ara öğün çok kaçtı biliyorum)
akşam:1 kepçe yayla çorba, 1 kepçe kadar bulgur pilavı salata
gün boyu 3-3.5 lt sıcak su, 2 fincan yeşil çay.
ve kilo bildirimimi de yapıyorum sıkı durun: 85.5 kilo oldum zemuszemus:lepi:
bu kadar şımaranını daha önce görmüşmüydünüz?
denetim sistemi bu iki kişinin birbirini denetlemesi olayıysa benim de aklıma yattı valla. ama o değilse anıları daha henüz olmayanlara yardımcı ol da anlat şunu bijom bilmiyorumkismile
canım benim elbette beğeneceğim,senin sesin yeterolumunekankayizsmile
ya seminere gitmiştim, ordan direk işe gidecektim.
ne yesem diye düşünürken, burger king çıktı karşıma.
dayanamadım yedim. pişman değilim, arada yapmazsam böyle kaçaklar yapamam ben.
spor ve diğer öğünlerde dikkat ederek dengelerim.
inşallah zayıflıcam canım..guclubacismile
Kızlarrrr herkese günaydın.Bildirimimi yapıp çıkacağım.Ama spordan sonra mutlaka buradayım.
Sabahın köründe eşim beni bir güzel AYAR etti.sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-Saat 8Den beri ağzıma geleni sayıyorum.Yani anlayacağınız tek değilsiniz.
Eve döndüğümde yazarım.Artık güler misiniz yoksa cinayet planlarımı düşünürüz bilemiyorum:jeyyar:
Biraz daha yazarsam geç kalacağım.Sil baştan aynı kilodayım.77 diyim.Artık beni kaale alın ve listeye alında kilo vermek için çaba sarf edeyim.MOTİVE olmak istiyoRUUUM.Ama biz beni hiç sevmiiisiniz.Şaka şaka Kalisteciğim saol çocuklar artık bu haftadan itibaren düzene girdikleri için bende tam anlamıyla buraya gelir ve paylaşımda bulunurum.
Görüşmek üzereeee.
aeben senin de cuman mübarek olsun canım,teşekkür ederiz...
bijom eşofman iyi fikir bence de,neden olmasın ...
mersam evet eşin biraz hatalı davranmış,kimse böyle motive edilmez.aksine soğutur çocuğu spordan filan... neyse sen zaten gerekeni yapmışsın :) birdaha yapamaz sanırsam:)
evet birşeyler yapma zamanıdır,artık sporlarımıza geri dönelim ve ne yapıyorsak her akşam yazalım buraya.
burger king bence biraz ağır bir kaçamak.sen yine de sık yapma canım.en azından zayıflayana kadar... opuyorumnanaktan
orda da aynıymış fiyatlar,evet pahalı değil ama olmayınca olmuyor işte.
bu birşey değil,ben 1 ay önce bir yere gittim. komple spor merkezi ama saunasındn hamamına,masajına,kocamaaaaan havuzuna,son teknoloji fitness aletlerine,kişisel koç una...mükemmel bir yer. fiyat inanılmaz pahalıydı ama bahsettiğim yeri görseydiniz,kesinlikle git derdiniz.
biraz birikmişim vardı,çalıştığm zamanlardan.altın alacaktım.sonra dedim ki,senin altın alacak halin yok,ver işte buraya,git yap sporunu.hem sadece spor da değil,yani gidip de 1 saatde çıkacağın bir yer değil orası...resmen tatil köyü. 3800 tl den,2500 tl ye düşürdüm.(yıllık) noldu biliyor musnz...kendi param olmasına rağmen eşim izin vermedi ve ben gidemedim... halbuki o parayı yıllık kendisi sigaraya veriyor,günde 7 tl verirse bir insan 365*7=2555 yapar arkadaşlar...benimse ne sigaram var ne başka birşeyim,kıyafet bile almıyorum kendime,vücuduma kızdığımdan... nedir ki yani,en doğal hakkımdı ama benim huyum da ,o birşeye olmaz dedi mi,ben istesem yine dinlemez giderdim ama mutlu olamazdım işte...
ocean cığım, yarım yağlı süt ve tatlandırıcıyla yapsan iyi olur..ya da çok az şekerle.
ama bijonun yaptığı güzel birşey vardı,onu da yapabilirsin.tarçınlı süt... sütlaç gibi yani.ama sen bilirsin.
ve bir doktorun dediğine göre de, bu tarz şeyler öğle ile akşam arası yemek en doğrusuymuş canım.
aeben
canım senin de cuman mübarek olsun:1hug:
teşekkür ederiz aeben senin de cuman mübarek olsun opuyorumnanaktan
mucuks fıstıklar ....Şenizaeben senin de cuman mübarek olsun canım,teşekkür ederiz...
bijom eşofman iyi fikir bence de,neden olmasın ...
mersam evet eşin biraz hatalı davranmış,kimse böyle motive edilmez.aksine soğutur çocuğu spordan filan... neyse sen zaten gerekeni yapmışsın :) birdaha yapamaz sanırsam:)
evet birşeyler yapma zamanıdır,artık sporlarımıza geri dönelim ve ne yapıyorsak her akşam yazalım buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?