Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aeben kıslar ben yakında mezun oluyorum :teytey:. darısı başınıza....a.s.

Darısı başımıza haytım umarım olduğun yerde kalırsın.Verdikten sonra muhafaza etmekte çok zor.Hayatın boyunca dikkat etmek gerekiyor.Yoksa kör olmayasaca bu kilolar hemen geri geliyor.Yazacak başka birşey var mı bu ifadeler herşeyi anlatıyor zaten.Başarından dolayı teeeeebriiiiik ederim.
:sm_cool:kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisa.s.

Son düzenleme:
mucuks fıstıklar ....Şeniz
kalişim dr. mı gidecekti geldimi?

kıslar ben yakında mezun oluyorum :teytey:. darısı başınıza....a.s.
hepinizi kocaman öperim ....ŞenizŞeniz

canım yaa gözün aydın çok sevindim.hihoyyyt
ne kadar sürede verdin ve spor olarak ne yaptın ya da yaptın mı?
hadi gaza getir beni nolu nolurropuyorumnanaktan

hımmm bak nasıl mutlu oldum ne güzel açıklamışsın teşekkür ederim ben nerde hata yapıyorum diyordum haklısın sabahlarım eksik kalıyor genelde kahvaltım bu şekilde. çünkü sabah kayınpederim namaza kalkıyor sonra kuran okur o sırada biz aç açına işe gitmeyelim diye çay koyar ve kahvaltılıkları koyar sofraya allah razı olsun ondan biz de son beş dakikada 1 çay ya içeriz ya içemeyiz yumurta falan yapmaya ya da ben sabahları yeşillik çok severim onları yapmaya fırsatım olmuyor. ama artık 10 dakika bile erken kalksam bana yeter ( zaten 6.30 da kalkıyorum da) hemen mükellef bir kahvaltı hazırlarım hemen bu hatamı anladım mesela.
öğlene gelince işyerinde mutfağımız yok sebze yemeği falan yapamam arabamız yok evden kalanı getirsem desem. ama en azından yanında yoğurt yiyebilirim. ya da ufaktan 1 domatesten 1 biberden söğüş salata yapabilirim. bunu da yazdım kenara.
akşam da kaynuşum ne yaparsa işte. sebzeyle pek araları yok. sadece kırmızı et severler ben de kırmızı et yemiyorum köfte olmadığı müddetçe onu da kendi annem yapacak. akşamları ben sebze yemeği yapsam desem ertesi güne hazır olur oğluşumla o kadar az zamanım kalıyorki oynamaya. zaten saat 8.30 gibi evde oluyoruz sofraya oturmak saat 9 oluyor o baştan yanlış zaten biliyorum. saat 10.30 da da yatıyor benim kuzu. sofrayı mı topluycam bulaşık mı yıkıycam oğluş yemeğini yemiş oluyor ona meyve mi yedirecem oyun mu oynayacaz yoksa ertesi güne sebze yemeği mi yapacam daralıyorum valla. kahvaltı ve öğle yemeğini hallettikten sonra akşam kalıyor onu da hafta sonu yapsam dolaba koysam 2-3 günlük çarşambadan tekrar yaparım 2-3 günlük belki böylesi olur
uzun oldu ama beni aydınlattın ya heyecan yaptım canım belki de o yüzden bu ara çok hastalanıyorum gene hastayım çünkü.

canım yaa gözün aydın çok sevindim.hihoyyyt
ne kadar sürede verdin ve spor olarak ne yaptın ya da yaptın mı?
hadi gaza getir beni nolu nolurropuyorumnanaktan
canım benim hikayem baya uzun ...:kedi: 2 senedir buralardayım .... 1 sene 6. takımdaydım baya kilo verdim yazın takımdan çıktım ama buraları bırakmadım . 3 ay öncede tekrar 69 la bismillah dedim .... ve artık yavaştan korumaya geçiyorum .şu an 62 yim .
ilk zamanlar evet çok spor yapıyordum sonları sadece arada bir pilates . faydasını gördüm tabi. ama banim için dönüm noktası montignac diyetidir yani saglıklı beslenme ...a.s

sağlıklı beslenme gibisi yok.
her şeyi düzene sokuyor.
inşallah ben de başarırım yaaboshayallersmile deli gibi yürüyorum.
yediklerime de dikkat ediyorum.
bakalım pztesiye ne olacak?
ama ben buraya katılmak adına yarın tartılıp kilomu yazıcam.
sonra da her cumea bildirim yapıcam
sonra beni takıma alabülür kalliste aplamopuyorumnanaktan

Akşamları kuruyemişleri pastaları taşıdı..........

abbboooo aynı benim koca ben ne zaman rejim yapacam dediysem eve taşımadığı kalmadı. cipsler kolalar tatlılar aman allahım bir yerimden 2 gram eksilecek diye ödü kopuyor hala öyle böyle seviyor beni tombul tombul kaydirigubbakcemile3 ama şimdi kilo verdikçe mutlu olduğumu görüyor ve artık bana yardımcı oluyor diyetimde

mucuks fıstıklar ....Şeniz
kalişim dr. mı gidecekti geldimi?

kıslar ben yakında mezun oluyorum :teytey:. darısı başınıza....a.s.
hepinizi kocaman öperim ....ŞenizŞeniz

ay ay maşallah ne güzel tebrik ederim seni. alkisalkisalkis inşallah ben de şöyle mendil sallayabilecem haziran sonunda :teytey:

evet evet hadi yaa bizi eşleştir kallisim eşleşelim eşleşelim.düşüncesi bile beni motive etti ya. cokomun yaptığı gibi her gün biri bana doğrularımı yanlışlarımı söylese beni düzene soksa ben de onu tabi. ama benimle eşleşenin işi zor valla şimdiden söyleyim ben daha tam bilinçlenemedim yanlışlarım çok oluyor işte böyle

5.TAKIM 143.ETAP ETAP

Pia ( 61.4 / 61.0 / 0.4 / 0.65% )
tombili ( 88.0 / 85.5 / 2.5 / 2.84% )
mersa ( 80.7 / 80.7 / 0.0 / 0.00% )
obur ( 77.0 / 77.0 / 0.0 / 0.00% )
Mustang ( kendi isteği ile ayrıldı )

5. Takım Toplam Kilo ( 307.1 / 304.2 / 2.9 / 0.94% )

ya arkadaşlar bir hatırlatma yapayım eve geldim acele acele listeyi toparlamaya başladım ama sohbetin arasından kilo bilgileri zor seçiliyor ya yazarken renkli harfle yazın lütfen ya da kilo bilginizi ayrı tek bir mesaj olarak yazın.. mesela mersanın kilo bilgisini görebilmek için sayfaları kaç kez taradım ama meğer kilo veremediği için yazıyla aynı yazmış ...

bir de mustagıma not düşeyim.. seni takımdan çıkarttım canım benim geçen hafta yazmıştım cevap yazmadın kiloda bildirmedin kiloda veremedin çıkartmak zorunda kaldım... bizim gibi liste dışı devam edersin sende...

beni de haftaya listeye al kallistecim.
düzenli disiplinli olurum.
bayağı bi ayrılan da var sanırım.
pztesi tartılmıştım 82,2 idim.
başlangıç kilom bu olur diğer hafta cuma bildirim yaparım.

hıııımmmm naptı acaba o koca...
oburcuğum elbet listeye girersin,ama girmesen de yazdığın kadar takip ediyoruz seni zaten.bak ben de listede değilim canım ama dikkat ediyorum diyetime de,paylaşımıma da...gel de anlat bakalım noldu da ayar oldunkaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

Saol okuyanım varmış..

Son düzenleme:
oceanım tamam canım alırım senide haftaya.. oburcuğum senide aldım ama lütfen haftaya kilo vermiş halde bildirim yapacaksın :)) az gayret yani..

Vallaha yapalım birşeyler.Bende varım.Hani kötü bir tabir var !kocam der "hep sopayla dürtülmem lazım"alsanaalsanasmileDuymasın çünkü bu lafı söylediği için ,her seferinde ona kızarım.alsanaalsanasmile

kallistem söz başladım .Ben buraya adapte oldum.Zaten sporumda başladı.Benim adam beni ayarda yapmaya başladı.
Uuuuups ama ben çizelgemi düzeltmemişim.Verdiğim senağlama1 kilomla duruyooor.Olsun azmedeceğim veee grubumla bütünleşip haftaya 2 kilo vermiş olarak geri geleceğim.Dedim ama inşaaaalllah veririm:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…