- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.781
mucuks fıstıklar ....Şeniz
kalişim dr. mı gidecekti geldimi?
kıslar ben yakında mezun oluyorum :teytey:. darısı başınıza....a.s.
hepinizi kocaman öperim ....ŞenizŞeniz
tombilim,
Tülin Şahin in bir kitabı vardı,Kral,Prens,Fakir diye... Kitabın ana konusu buydu,sabahları krallar gibi çeşitli bir kahvaltı,öğlen de prens,yani sabaha göre daha az ama protein karbonhidrat ve yağdan oluşan bir öğle yemeği,akşam ise fakirler gibi,yokluk çekiyormuş gibi,belki bir salata ve çorba şeklinde yemek lazım deniyordu kitapta...senin yeme düzenine baktığımızda,sabah sadece zeytin ve 1 dilim ekmek yemişsin.yanlış!hani bunun peyniri ya da yumurtası,belki bir meyvesi,belki salatası... kahvaltı olmamaış.yeşil elma ile ara iyi...öğlen de olmamış. tavuk çorba yemişsin,sunta denilen şeyi öğünden bile saymıyorum,hemen acıktım demişsin,acıkırsın tabi! birşey yememişsin ki..hani yoğurt,hani sebze yemeği veya tavuk -et-balık üçlüsünden biri...nerdeeee?
ara hadi olmuş,hani akşam yemeği? ne sebze var ne et?
eğer yediklerin bundan ibaretse,kendini bu kadar zorlama.vitaminsiz kalırsın.
[/B]
canım benim hikayem baya uzun ...:kedi: 2 senedir buralardayım .... 1 sene 6. takımdaydım baya kilo verdim yazın takımdan çıktım ama buraları bırakmadım . 3 ay öncede tekrar 69 la bismillah dedim .... ve artık yavaştan korumaya geçiyorum .şu an 62 yim .canım yaa gözün aydın çok sevindim.hihoyyyt
ne kadar sürede verdin ve spor olarak ne yaptın ya da yaptın mı?
hadi gaza getir beni nolu nolurropuyorumnanaktan
canım benim hikayem baya uzun ...:kedi: 2 senedir buralardayım .... 1 sene 6. takımdaydım baya kilo verdim yazın takımdan çıktım ama buraları bırakmadım . 3 ay öncede tekrar 69 la bismillah dedim .... ve artık yavaştan korumaya geçiyorum .şu an 62 yim .
ilk zamanlar evet çok spor yapıyordum sonları sadece arada bir pilates . faydasını gördüm tabi. ama banim için dönüm noktası montignac diyetidir yani saglıklı beslenme ...a.s
Akşamları kuruyemişleri pastaları taşıdı..........
mucuks fıstıklar ....Şeniz
kalişim dr. mı gidecekti geldimi?
kıslar ben yakında mezun oluyorum :teytey:. darısı başınıza....a.s.
hepinizi kocaman öperim ....ŞenizŞeniz
ya arkadaşlar bir hatırlatma yapayım eve geldim acele acele listeyi toparlamaya başladım ama sohbetin arasından kilo bilgileri zor seçiliyor ya yazarken renkli harfle yazın lütfen ya da kilo bilginizi ayrı tek bir mesaj olarak yazın.. mesela mersanın kilo bilgisini görebilmek için sayfaları kaç kez taradım ama meğer kilo veremediği için yazıyla aynı yazmış ...
evet evet hadi yaa bizi eşleştir kallisim eşleşelim eşleşelim.düşüncesi bile beni motive etti ya. cokomun yaptığı gibi her gün biri bana doğrularımı yanlışlarımı söylese beni düzene soksa ben de onu tabi. ama benimle eşleşenin işi zor valla şimdiden söyleyim ben daha tam bilinçlenemedim yanlışlarım çok oluyor işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?