- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.821
ya regl oldum sancım var ondan kızzztembel hissediyorum desee özetle :)
Çok acımaz inşallah canimkızlar oğluşumu aşı yaptırmaya götürüyorum öpüldünüz
kızlar oğluşumu aşı yaptırmaya götürüyorum öpüldünüz
Günaydın kizlar ben sabitim 60.3 geldim benimde hiiiic halim yok üsütmüsüm galiba boğazım ağrıyor burnum gece tıkalıydi hala ara ara tıkanıyor çok hapsuruyorum bir başladım mi 5 tane
Ben aldım vallahi bir sürü şeyler aldım küçük size sonra nemi yaptım heves ettim birini deneyim dedim totomdan geçmiyor uğraşa uğraşa soktumyok canım ben temsili söyledim istediğin üzerine hangi beden oluyorsa illa kilo verdikçe bedenin küçülüyor motive amaçlı :)
bak şu zilliye harbidende bireysel derece yapacak. maşallah sanaben tam 75 geldim dünden bu yana -200
cuma 76,6 fark 1,600
Düşünüyoruz ama sanmıyorum yeni bitti regl benim.. 1 aydır ara ara oluyordu bu ara sıklaştı kansızlık var bende ileri derecede sıcaklarda yaramıyor kan verdim sabah bakalım ne çıkıcak ..ama bebiş varsa bomba haber olur.. Teyzem 9 ay regl oldu doğuma kadarTatlim menu sagligini etkilyecek kadar zor degil hatta cok hos bi menu olmus.. bu basdonmelerinin sebebi baska bi saglik sorunu mu acaba..iyi misin simdi?? Ya da baska bir sevindirikli ihtimal var bebis olabiler mi acaba?? Siz gibi bi maviş geliyodur belkidüşünüyo musunuz bilmiyorum ama
geldik canım aşıdan, ağlamadı kuzu inşallah ateşi de olmaz huysuzluğu daÇok acımaz inşallah canim
seni de tebrik ediyorum fıstıkTaaaam 74.00 kv tartısı bozuk dedim olamaz dedim ama tam oldu
seni de aramıza bekliyoruz canım, listeye girsene sen de. o zaman daha da dikkat ediyorsun. bakgünaydın kızlarr haftasonu giremedim maşallah döktürmüşsünüz etiketlendiğim mesajları ancak okuyabildim
bende dün regli oldum artık bendan sonra dikkat edecem
nilsub tatlım regliye ragmen bu kg daysan muhteşem şekerim yaa helşal sana
zalim ki ne zalimmmmhiii zalim anne...
fıstık dün rüyamda 3. ye hamile olduğumu gördüm ama ne üzüldüm ne üzüldüm,kabustu resmen eşime Nasıl kızıyorum bu çocuk hangi ara oldu diyorum da diyorum. bu rüyamı sana yorayım belkim tutar da bebiş gelir.Düşünüyoruz ama sanmıyorum yeni bitti regl benim.. 1 aydır ara ara oluyordu bu ara sıklaştı kansızlık var bende ileri derecede sıcaklarda yaramıyor kan verdim sabah bakalım ne çıkıcak ..ama bebiş varsa bomba haber olur.. Teyzem 9 ay regl oldu doğuma kadar
ortim öncelikle geçmiş olsun. bende bu sabah sabit geldim cuma günü bizi topa tutacaklar kendimize Çekidüzen vermezsek eğerGünaydın kizlar ben sabitim 60.3 geldim benimde hiiiic halim yok üsütmüsüm galiba boğazım ağrıyor burnum gece tıkalıydi hala ara ara tıkanıyor çok hapsuruyorum bir başladım mi 5 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?