Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin onu beğenmeni nasıl istiyor vayy beeee gitmiş spor salonuna yazılmış

tatlım dizdeki sıvıyı doktorlar boşaltıyor. sende o işlemi yaptırsan ya, çok rahatlarsın.şimdi gün içindeki yürüyüş bile ağrı yapıyordur sana
şimdilik ilaç tedavisi dedi canım bakalım eskisi gibi acımıyor zamanla geçerse ne ala.yoksa dediğini bende düşünüyorum.

Sen yinede erkekle iddiaya girme erkeğin zayıfıda hiç güzel olmuyo sen şöyle iddiaya gir ben zayıflayıp ideal kiloma gelicem taş gibi bi hatun olucam .Sende kas yap de triscepsleri, six pack leri ,adonisi görmek istiyorum de zayıflamakta ne var 2 gün aç kalır verirsin de.Asıl bunların olması mesele de şahsen ben olsam öyle iddiaya girerdim ondan şeettim yani böylece her türlü sen kazanırsın

aynen ya zayif erkek ben de hic begenmiyorum; 65 bile cok az yaw

aynen ya zayif erkek ben de hic begenmiyorum; 65 bile cok az yaw
Yani bide biz ideal vücuda ulaşmak için zayıflamaya çalışıyoruz erkekde ideal vücuda ulaşmak için kilo alması gerekiyorsa alsın ,vermesi gerekiyorsa versin , ama kasda mutlaka yapsın bizden çok şey bekliyorlarda biz onlardan beklemiyormuyuz yani @inatettimolacak sen bu yoldan yürü benden sana abla tavsiyesi

aynen benimki de ugrasiyor garibim ya; benim ugrastigimin ceyregi kadar olmasa da..

dimi şöyle6'lı bitter kare şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…