- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.041
günaydın kız geç kaldın bugungünaydın kızlar...
canım şaka bir yana karbonhidratı sabah al başkada alma..oğlum 8,5 aylık kilosu maşallah birazdan biraz fazlaanasına çekmiş zaar emzirmiyorum o yüzden şaka değil ha ciddi kol kası yaptım
senin onu beğenmeni nasıl istiyor vayy beeee gitmiş spor salonuna yazılmışKizlar bu arada cok sinsi bi plan yaptim..dün unutmsuum size anlatmayi
Yeni arkadaslar bilmez o yuzdn ozet gecerek basliyorum.. Ben hep tontik bir arkidestim. 91kiloya kadar çıkmıştım orasi finaldi.. kendimi kötü hissediyodum o aralar. Neyse ben diyet karari aldim benim gicik yarim 2gun sonra birakirsin sen dedi. Inatettim vermeye basladim ben geri alicaksin gorursun dedi beni gicik etmek en.buyuk hobileri arasinda 6yildir..60yil araliksiz yapabilir bunuBi taraftan da kilomu merak ediyodu hep soylemiyodum ben de bi gun hadi tartilalim diye tutturdu ben de elinden kurtulmak icin o anlik senden daha zayif olana kadar çıkmicam yaninda tartiya dedim kahkaha atti bana pislik kendisi 65kilo su anda..biz de iddiaya girdik takimlarimizi degisriricez kim kazanirsa..neymis ben hele onun kilosuna ineyim o da diyey yapicakmis.. dedim sen erkek halinle ne kadar zayiflayabilirsin hadi 55kilo ol ki imkansiz boğazlidir kendisi ben 50kilo olabilirim normal insanlar bu kiloda zaten kadinda kötü durmaz bu kilo ve 1yil süre koyduk. Yaklasik 3ayda 15kilo verdim bile ben 76idim dun..ama ona söylemiyorum bunu
Sinsi planima gelirsek ilk yillarimizda spor salonuna gidiyodu vucudu baya sekillenmisti ve kilo da almisti.. ben de buna bikac gundur spora baslasan artik yatiyosun hep hic hareket etmiyosun eskiden soyle yakisikliydin boyle iyiydin seni oyle cookk begeniyodum diye caktirmadan caktirmadan alttan alttan mesajlat veriyorum.. dun gitmis spor salonuna yazilmis2haftaya kilo almaya baslar yeniden.. kazanmaya kosarak ilerliyorum kizlar yenicimmm onu
Eee elalemde sevgili var sizde oturun kös kössenin onu beğenmeni nasıl istiyor vayy beeee gitmiş spor salonuna yazılmış
bende sevgili olsa bana yine kös kös oturtacak cinsi düşerEee elalemde sevgili var sizde oturun kös kös
Geçmiş olsun canımBugünün ilk günaydını benden olsun;
Günaydın günaydıııın...
Kulağım ağrıyor çoook zabaaan köründen beri ağzımda bir sakız takılıyorum bakalım geçer inşallah
şimdilik ilaç tedavisi dedi canım bakalım eskisi gibi acımıyor zamanla geçerse ne ala.yoksa dediğini bende düşünüyorum.tatlım dizdeki sıvıyı doktorlar boşaltıyor. sende o işlemi yaptırsan ya, çok rahatlarsın.şimdi gün içindeki yürüyüş bile ağrı yapıyordur sana
ben ilk geldiğimde 99,9 dum takıma kabul edildiğimde 96,6 91 e düşmüştüm ama bayram tatilinde 2 sini geri almışımcanım şaka bir yana karbonhidratı sabah al başkada alma..
takıma ne zaman girdin kaç kiloyla başladın?
Sen yinede erkekle iddiaya girme erkeğin zayıfıda hiç güzel olmuyoKizlar bu arada cok sinsi bi plan yaptim..dün unutmsuum size anlatmayi
Yeni arkadaslar bilmez o yuzdn ozet gecerek basliyorum.. Ben hep tontik bir arkidestim. 91kiloya kadar çıkmıştım orasi finaldi.. kendimi kötü hissediyodum o aralar. Neyse ben diyet karari aldim benim gicik yarim 2gun sonra birakirsin sen dedi. Inatettim vermeye basladim ben geri alicaksin gorursun dedi beni gicik etmek en.buyuk hobileri arasinda 6yildir..60yil araliksiz yapabilir bunuBi taraftan da kilomu merak ediyodu hep soylemiyodum ben de bi gun hadi tartilalim diye tutturdu ben de elinden kurtulmak icin o anlik senden daha zayif olana kadar çıkmicam yaninda tartiya dedim kahkaha atti bana pislik kendisi 65kilo su anda..biz de iddiaya girdik takimlarimizi degisriricez kim kazanirsa..neymis ben hele onun kilosuna ineyim o da diyey yapicakmis.. dedim sen erkek halinle ne kadar zayiflayabilirsin hadi 55kilo ol ki imkansiz boğazlidir kendisi ben 50kilo olabilirim normal insanlar bu kiloda zaten kadinda kötü durmaz bu kilo ve 1yil süre koyduk. Yaklasik 3ayda 15kilo verdim bile ben 76idim dun..ama ona söylemiyorum bunu
Sinsi planima gelirsek ilk yillarimizda spor salonuna gidiyodu vucudu baya sekillenmisti ve kilo da almisti.. ben de buna bikac gundur spora baslasan artik yatiyosun hep hic hareket etmiyosun eskiden soyle yakisikliydin boyle iyiydin seni oyle cookk begeniyodum diye caktirmadan caktirmadan alttan alttan mesajlat veriyorum.. dun gitmis spor salonuna yazilmis2haftaya kilo almaya baslar yeniden.. kazanmaya kosarak ilerliyorum kizlar yenicimmm onu
aynen ya zayif erkek ben de hic begenmiyorum; 65 bile cok az yawSen yinede erkekle iddiaya girme erkeğin zayıfıda hiç güzel olmuyosen şöyle iddiaya gir ben zayıflayıp ideal kiloma gelicem taş gibi bi hatun olucam .Sende kas yap de triscepsleri, six pack leri ,adonisi görmek istiyorum de zayıflamakta ne var 2 gün aç kalır verirsin de.Asıl bunların olması mesele de şahsen ben olsam öyle iddiaya girerdim ondan şeettim yani böylece her türlü sen kazanırsın
Yani bide biz ideal vücuda ulaşmak için zayıflamaya çalışıyoruz erkekde ideal vücuda ulaşmak için kilo alması gerekiyorsa alsın ,vermesi gerekiyorsa versin , ama kasda mutlaka yapsın bizden çok şey bekliyorlarda biz onlardan beklemiyormuyuz yaniaynen ya zayif erkek ben de hic begenmiyorum; 65 bile cok az yaw
ok tatlım madem öyle bu cuma bende aranızdayımKaptanim yetistik seni ortimle..hadi listeye dön de 3lu kapisalim kilolar yaklasti iyice
evet yemekleri 1 gün önceden yapıyorum eve gidince direk sofrayı hazırlıyorumÇokda geç sayılmaz kaptanım çalışan biri için
aynen benimki de ugrasiyor garibim ya; benim ugrastigimin ceyregi kadar olmasa da..Yani bide biz ideal vücuda ulaşmak için zayıflamaya çalışıyoruz erkekde ideal vücuda ulaşmak için kilo alması gerekiyorsa alsın ,vermesi gerekiyorsa versin , ama kasda mutlaka yapsın bizden çok şey bekliyorlarda biz onlardan beklemiyormuyuz yani@inatettimolacak sen bu yoldan yürü benden sana abla tavsiyesi
dimi şöyle6'lı bitter kare şartYani bide biz ideal vücuda ulaşmak için zayıflamaya çalışıyoruz erkekde ideal vücuda ulaşmak için kilo alması gerekiyorsa alsın ,vermesi gerekiyorsa versin , ama kasda mutlaka yapsın bizden çok şey bekliyorlarda biz onlardan beklemiyormuyuz yani@inatettimolacak sen bu yoldan yürü benden sana abla tavsiyesi
bitter çikıolataaaa diye gözüm döndü bi baktım kast ettiğin başkaymış , hayaller ve gerçekler acı verici :/dimi şöyle6'lı bitter kare şart
eeee sen herşeyi yemeğe yorarsan tabi evde kalırsınbitter çikıolataaaa diye gözüm döndü bi baktım kast ettiğin başkaymış , hayaller ve gerçekler acı verici :/
sende bitter yerine baklava yapsın felan yazsaydın anlardım ben .sende bi anormallik vareeee sen herşeyi yemeğe yorarsan tabi evde kalırsın
anam eskidendi ona baklava denmesi bacım şimdi 6'lı çikolata diyolar yaaaaaaaaaaaaaa cahıllllllllll ......sende bitter yerine baklava yapsın felan yazsaydın anlardım ben .sende bi anormallik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?