Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen ya zayif erkek ben de hic begenmiyorum; 65 bile cok az yaw
Senle daha once de konusmustuk bunu sanirim canim..evet bence de erkek icin az..bizim ilk zamanlarimizda daha zayıftı 57filandi sonra spora gidince aldi biraz.. cirozdu benim yarim ama erkeklere cok imreniyorum cok kolay sekilleniyo vücutları hormonlarin etkisi buyuk tabii..adam 6ayda sadece spor ve duzenli beslenmeyle bambaska olmustu resmen..

kendime enn uygun şarkıyı buldum nilsub
hahahha böyle şarkılar söylersen kimse almaz seni yok pilav yapmıcam yok çocuk bakmıcam ooooooooo seni en iyiyi biz topiğin demir başı ilan edelim hep burda kal sen bizim çocuk torun tombalak buyur kilo sorunu olanlar gelir seni bulur olmammı

Aynen Bende Erken Yiyorum Eşim Geç Geliyor Onu Beklersem 9 a kalıyoruz bazen gönülleniyor da yapacak bişey yok sistem acımasız

gerçekten çok sinsice olmuş

kızlar şuan kızıma tost yapıyorum eriyen peynirden nasıl güzel koktu ama ben kendime ne diyorum eğer yersem çok çirkin olucam değermi değmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz o yüzden emzirenler haric kaçamak yapanı vururum ona göre
emzirenlerde 1 bilemedin 2 lokma o kadar sütüne gelmesin diye o kadar güzelleşmek için dayanmamız lazım güzelliği bırakın insanların kilolulara bakışlarına ne demeli ay çok korkunç

Son düzenleme:
bende emzirmek istiyoruuummmm

kızlar birde ne dicem eni öğrendim yeşil çay ve diğer ödem çaylarını akşam üstü 16,00 kadar içmek gerektiriyormuş şeyma çoşkun diyor sebebini bilmiyorum ama neyse ben 1lt ödem çayımı içtim buz gibi limonlu evde olanlar yaptımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…