- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.081
bende yanık kahve içtim :/ortim sabah çayı demlerken kendi ödem çayımıda hazırladım attım buzdolabına sıktım limon buz gibi içicem şimdi
sizi sapıklar siziAyy kiz bu da guzel planmiskiskancligi tutuyo ama toptan diyemem okadarini..nasil yani sen oyle adamlara mi bakiyosuna baglar adonisin a sini agzimiza alamiyoruz kimin varmis adonisi diye delleniyo ben onu zaman icinde islerim yavas yavas
o ne kız ?bende yanık kahve içtim :/
Senle daha once de konusmustuk bunu sanirim canim..evet bence de erkek icin az..bizim ilk zamanlarimizda daha zayıftı 57filandi sonra spora gidince aldi biraz.. cirozdu benim yarimaynen ya zayif erkek ben de hic begenmiyorum; 65 bile cok az yaw
işte kahveyi cezveye koyuyosun sonra altını çok açınca cezve yanıyor , yenisini yapmaya üşenince o yanık kahveyi içiyosuno ne kız ?
kahkahayı patlattım benim cimcimem neye gülüyon anne diye sordu demek yanık kahve afiyet olsun güzelmişişte kahveyi cezveye koyuyosun sonra altını çok açınca cezve yanıyor , yenisini yapmaya üşenince o yanık kahveyi içiyosun
kahkahayı patlattım benim cimcimem neye gülüyon anne diye sordu demek yanık kahve afiyet olsun güzelmiş
de getttttbende yapayım şöyle bol köpüklü alevli bir kahve
hahahha böyle şarkılar söylersen kimse almaz seni
hahahha böyle şarkılar söylersen kimse almaz seniyok pilav yapmıcam yok çocuk bakmıcam ooooooooo seni en iyiyi biz topiğin demir başı ilan edelim hep burda kal sen bizim çocuk torun tombalak buyur kilo sorunu olanlar gelir seni bulur olmammı
Aynen Bende Erken Yiyorum Eşim Geç Geliyor Onu Beklersem 9 a kalıyoruz bazen gönülleniyor da yapacak bişey yok sistem acımasızhahahah evet çözümü boğazını tutmak canım menülerimi hafiflettim ve porsiyonlarımı küçülttüm canım ondan artık doymadan kalkıyorum ayrı yiyiyorum ben eşim gelmeden önce yiyiyorum onlarla sofraya oturunca hem geç oluyor hemde kalabalıkta insan daha fazla yiyiyor
gerçekten çok sinsice olmuşKizlar bu arada cok sinsi bi plan yaptim..dün unutmsuum size anlatmayi
Yeni arkadaslar bilmez o yuzdn ozet gecerek basliyorum.. Ben hep tontik bir arkidestim. 91kiloya kadar çıkmıştım orasi finaldi.. kendimi kötü hissediyodum o aralar. Neyse ben diyet karari aldim benim gicik yarim 2gun sonra birakirsin sen dedi. Inatettim vermeye basladim ben geri alicaksin gorursun dedi beni gicik etmek en.buyuk hobileri arasinda 6yildir..60yil araliksiz yapabilir bunuBi taraftan da kilomu merak ediyodu hep soylemiyodum ben de bi gun hadi tartilalim diye tutturdu ben de elinden kurtulmak icin o anlik senden daha zayif olana kadar çıkmicam yaninda tartiya dedim kahkaha atti bana pislik kendisi 65kilo su anda..biz de iddiaya girdik takimlarimizi degisriricez kim kazanirsa..neymis ben hele onun kilosuna ineyim o da diyey yapicakmis.. dedim sen erkek halinle ne kadar zayiflayabilirsin hadi 55kilo ol ki imkansiz boğazlidir kendisi ben 50kilo olabilirim normal insanlar bu kiloda zaten kadinda kötü durmaz bu kilo ve 1yil süre koyduk. Yaklasik 3ayda 15kilo verdim bile ben 76idim dun..ama ona söylemiyorum bunu
Sinsi planima gelirsek ilk yillarimizda spor salonuna gidiyodu vucudu baya sekillenmisti ve kilo da almisti.. ben de buna bikac gundur spora baslasan artik yatiyosun hep hic hareket etmiyosun eskiden soyle yakisikliydin boyle iyiydin seni oyle cookk begeniyodum diye caktirmadan caktirmadan alttan alttan mesajlat veriyorum.. dun gitmis spor salonuna yazilmis2haftaya kilo almaya baslar yeniden.. kazanmaya kosarak ilerliyorum kizlar yenicimmm onu
bende emzirmek istiyoruuummmmkızlar şuan kızıma tost yapıyorum eriyen peynirden nasıl güzel koktuama ben kendime ne diyorum eğer yersem çok çirkin olucam değermi değmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz o yüzden emzirenler haric kaçamak yapanı vururum ona göre
emzirenlerde 1 bilemedin 2 lokma o kadar sütüne gelmesin diye o kadar güzelleşmek için dayanmamız lazım güzelliği bırakıninsanların kilolulara bakışlarına ne demeli ay çok korkunç
onun için önce koca bulman lazım o yüzden imkansızı isteme diyete devam et başarı oranın daha yüksekbende emzirmek istiyoruuummmm
onun için önce koca bulman lazım o yüzden imkansızı isteme diyete devam et başarı oranın daha yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?