- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.001
öyle yapıyım bide oyhhhh,diyorum sana içimde yemek canavarı var bu aragünaydın geçmiş olsun ya çok zor olur kulak ağrısı
günaydın sanda .....
tartı batmasında boğazını tut bakalım sen burayada yaz menü kendi takımına yazınca kopyala yapıştırda seni takip edelim
niye bana oyhhhh diyon kızzzzzzzzzzzzzzöyle yapıyım bide oyhhhh,diyorum sana içimde yemek canavarı var bu ara
sana değil kendime diyorum offffffff anlamındaniye bana oyhhhh diyon kızzzzzzzzzzzzzz
Ne oluyorrr nilsubla sanaaaa bakimmm zayıflamanın ilaçını buldunuzda bizdenmi saklıyorsunuz deyi verin bakemmm bizede yoksa şikayet ederim sizi siteden attırırım gerekçe olarakda grubun sinirlerini bozmak diye gösteririm
Ibrahim saracoglu programa cikti reji yazmis alttan zayiflama sirlarini aciklayacak diye..adam cikti gevsek gevsek zayiflamak isteyen az yesin dediNe oluyorrr nilsubla sanaaaa bakimmm zayıflamanın ilaçını buldunuzda bizdenmi saklıyorsunuz deyi verin bakemmm bizede yoksa şikayet ederim sizi siteden attırırım gerekçe olarakda grubun sinirlerini bozmak diye gösteririm
kendinede deme ya yeme az ye canım ya bende senin gibiyim sürekli bir yeme dürtüsü bizim beyin algılarımız bozuk bence bu kadar yeme isteğimi olur arkadaşsana değil kendime diyorum offffffff anlamında
nasıl başa çıkıyosun sen ,5ten sonra yemiyorum dedin ,ben kıvranıyorum bildiğin ,2 büklüm oluyorum ölüyorumkendinede deme ya yeme az ye canım ya bende senin gibiyim sürekli bir yeme dürtüsü bizim beyin algılarımız bozuk bence bu kadar yeme isteğimi olur arkadaş
bu sabah bende tartılmadım çok şiş hissediyorum kendimisana değil kendime diyorum offffffff anlamında
Kiz biz gülüp oynamiyoz herhalde..ac uyuycan aaacccnasıl başa çıkıyosun sen ,5ten sonra yemiyorum dedin ,ben kıvranıyorum bildiğin ,2 büklüm oluyorum ölüyorum
hormonlar bize yamuk yaptı :/bu sabah bende tartılmadım çok şiş hissediyorum kendimi
ya oda bişeymi canım birde 7 -8 gibi eşime sofra kuruyorum ama yemiyorum çok zorlanıyorum kolay olmuyor tabiki kolay hiçbirşey yok bu dünyada ılık çay sade kahve içiyorum midemi bastırmak içinnasıl başa çıkıyosun sen ,5ten sonra yemiyorum dedin ,ben kıvranıyorum bildiğin ,2 büklüm oluyorum ölüyorum
gürültüleri geçte iki büklüm karnımı tutarak kıvranıyorum benKiz biz gülüp oynamiyoz herhalde..ac uyuycan aaacccgelen gürültüleri suyla bastirmaya calisiyosun iste komsular rahatsiz olmasin diye
ya bir kaç gün 6,30 kapat sonra 6 ya çek sonra 5,30 sonra 5 yavaş yavaş yap nasıl olsa evdesin birden çekme alıştıra alıştıra yap canım zorlanmazsıngürültüleri geçte iki büklüm karnımı tutarak kıvranıyorum benama bugün bende 5 te kapatacam yemek işini
bu işin sonu hiç yeme demeye gelecek gibi duruyorya bir kaç gün 6,30 kapat sonra 6 ya çek sonra 5,30 sonra 5 yavaş yavaş yap nasıl olsa evdesin birden çekme alıştıra alıştıra yap canım zorlanmazsın
afiyet olsun kuzucuklara :)çocuklar uyandı kızlar kahvaltılarını yaptırıcam birazdan gelirim
olabilir bak benim menüleride bak çok az yiyiyorum ama ara öğün yapıyorum senin menülerin nasıl dünün menüsünü yaz bakalımbu işin sonu hiç yeme demeye gelecek gibi duruyorkorkutma beni :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?