Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr
Bknz örnek kaptan menüsü afiyet olsun kaptanim giden pis yağlara yol olsun
akşam aslında hiç bişey yemesem daha iyi olacaktı ama benim büyük oğlan hastaydı biraz onla uğraşırken sinirden yedim
Spor su menü herşeyiyle harika bir menü olmuuuuşşş uzun uzun yürüyüşleri özledim bende
valla tatlım benimde yapabildiğim tek spor şu aralar yürüyüş akşamları fırsatım olmuyo çocuklardan
Bugünün ilk günaydını benden olsun;
Günaydın günaydıııın...
Kulağım ağrıyor çoook zabaaan köründen beri ağzımda bir sakız takılıyorum bakalım geçer inşallah
geçmiş olsun tatlım
ya bir kaç gün 6,30 kapat sonra 6 ya çek sonra 5,30 sonra 5 yavaş yavaş yap nasıl olsa evdesin birden çekme alıştıra alıştıra yap canım zorlanmazsın
benim onu yapmam imkansız ben eve 6 da gitiyorum bizde akşam yemeği 6,30 da yeniyor çok geç sayılmaz ama erken de değil

Kaptanim yetistik seni ortimle..hadi listeye dön de 3lu kapisalim kilolar yaklasti iyice

Vay uzun zamandır hiç böyle güzel menüm olmamıştı tebrikler hatun
Yürüyüşü bıraktınmı sen?
dizimde sıvı birikmesi var yürümem yasak diyeli teee ne oldu hatırlamıyor musun kuşum evde oğlumu hoplatıp zıplatarak özellikle aşırı kol kası yapmış olarak yaşıyorum

Çokda geç sayılmaz kaptanım çalışan biri için

Geçmiş olsun canım o zaman menülere 2kat dikkat:)
bugün yiyecek siparişlerim geliyor bir sayfadan 12 günlük yulaf kepeği hakkı ekmek pide poğaça söyledim bunları yerken kilo vereceğime ihtimal veriyor musun ama veriliyor..bu 12 günlük kepek hakkını tüketirken bırak ikiyi 5-10 kat dikkat ediciğiiiim

dizimde sıvı birikmesi var yürümem yasak diyeli teee ne oldu hatırlamıyor musun kuşum evde oğlumu hoplatıp zıplatarak özellikle aşırı kol kası yapmış olarak yaşıyorum
Gecmis olsun canim menu de cok guzel olmus..doktoruna danış yine de yapabilcegin bikac hareket verebilir belki sana..toptan hareketsiz kalmak daha kötü yapmasın sonra.. oglusun ne kadarlik oldu emziriyo musun hala bu arada??

Gecmis olsun canim menu de cok guzel olmus..doktoruna danış yine de yapabilcegin bikac hareket verebilir belki sana..toptan hareketsiz kalmak daha kötü yapmasın sonra.. oglusun ne kadarlik oldu emziriyo musun hala bu arada??
oğlum 8,5 aylık kilosu maşallah birazdan biraz fazla anasına çekmiş zaar emzirmiyorum o yüzden şaka değil ha ciddi kol kası yaptım

oğlum 8,5 aylık kilosu maşallah birazdan biraz fazla anasına çekmiş zaar emzirmiyorum o yüzden şaka değil ha ciddi kol kası yaptım
Allah bagislasin nazarlaran korusun ins Tahmin edebiliyorum ne kadar minik olsalar da can var agir sonucta sasiriyo insan.. porsiyon küçültüp cisslardan uzak durusan guzel.guzel verirsin aslinda canim..bebekle ugrasmak da saglam kondisyon istiyo çünkü.. ayirca madem emzirmiyosun menulere cook cook dikkat canim.. bi de firsat.buldukca gel aramiza motivasyonun artar

tatlım dizdeki sıvıyı doktorlar boşaltıyor. sende o işlemi yaptırsan ya, çok rahatlarsın.şimdi gün içindeki yürüyüş bile ağrı yapıyordur sana

Kizlar bu arada cok sinsi bi plan yaptim..dün unutmsuum size anlatmayi
Yeni arkadaslar bilmez o yuzdn ozet gecerek basliyorum.. Ben hep tontik bir arkidestim. 91kiloya kadar çıkmıştım orasi finaldi.. kendimi kötü hissediyodum o aralar. Neyse ben diyet karari aldim benim gicik yarim 2gun sonra birakirsin sen dedi. Inatettim vermeye basladim ben geri alicaksin gorursun dedi beni gicik etmek en.buyuk hobileri arasinda 6yildir..60yil araliksiz yapabilir bunu Bi taraftan da kilomu merak ediyodu hep soylemiyodum ben de bi gun hadi tartilalim diye tutturdu ben de elinden kurtulmak icin o anlik senden daha zayif olana kadar çıkmicam yaninda tartiya dedim kahkaha atti bana pislik kendisi 65kilo su anda..biz de iddiaya girdik takimlarimizi degisriricez kim kazanirsa..neymis ben hele onun kilosuna ineyim o da diyey yapicakmis.. dedim sen erkek halinle ne kadar zayiflayabilirsin hadi 55kilo ol ki imkansiz boğazlidir kendisi ben 50kilo olabilirim normal insanlar bu kiloda zaten kadinda kötü durmaz bu kilo ve 1yil süre koyduk. Yaklasik 3ayda 15kilo verdim bile ben 76idim dun..ama ona söylemiyorum bunu
Sinsi planima gelirsek ilk yillarimizda spor salonuna gidiyodu vucudu baya sekillenmisti ve kilo da almisti.. ben de buna bikac gundur spora baslasan artik yatiyosun hep hic hareket etmiyosun eskiden soyle yakisikliydin boyle iyiydin seni oyle cookk begeniyodum diye caktirmadan caktirmadan alttan alttan mesajlat veriyorum.. dun gitmis spor salonuna yazilmis 2haftaya kilo almaya baslar yeniden.. kazanmaya kosarak ilerliyorum kizlar yenicimmm onu

yaşasın kötülük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…