Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz savurgan bi de sen menuy yazdin mi dun ya da sende saat kacsa saat farkindan dolayi aksam sormadim sana hesabini ama de bakem nirdeee menuuuu
Yazuklarrrr olsunnn emiii kız ben yüksekkk protein diyeti yapdım yaaa dünnnsonracığıma geceee açlıkdan zar zor uyudum rüyamda ıssız adada yemek ararken gördüm

Evettt menümü yazayım yoksamm hazır olda bekliyorlar anacım ceza vermek için @morordek nilsub inatettimolacak alll canummmm yazıyommm bakkk
Sabah
Hiçbirşey yemedim aceleyle işe gittim
Kahve içtim
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
Balık
Ve bol salata menüye gel anacım
Tavuk ve balıkkk
2 litre su
30 dk yürüyüş

yaa işyerinde olmuyo ama bunlar yaaa
Canım hoşgeldiiiinn ben zeynep grubun yeni üyelerinden ve sanırsam en yaşlılarındanım )))
zeyep bak sopayla kovalayacam seni
kızım 32 yaşın neresi yaşlı

gürültüleri geçte iki büklüm karnımı tutarak kıvranıyorum ben ama bugün bende 5 te kapatacam yemek işini
Neyyy 5 mii ben diyet yaptığımdan beri en geç 4 de yiyorum 2-3 gibi çoğunlukla bitiyor yemek işi ilk haftalar midem heran ağzımda gezdim 1 ay sonra turp gibi oldum ramazanda oruçdan olayı 5 de yedim şimdi tekrar eski düzenime döndüm alışıyorsun merak etme ne acı acı sular gelip boğazımı yaktı amma pes etmedim

4 mü , öldüreceksiniz beni ,4 te yesem gece 12 ye kadar 8 saat açım

Kızlar selamlar ben bu ara biraz ara ara gelebiliyorum ama menülerinizi takipteyim, kim yazmıs kim yazmamıs not ediyorum.

Meraba kızlar ben daha önceden bu guruptaydim 398 etapta izne ayrıldım tekrar baslamak istiyorum
Hosgeldin canım, toplight kaptanımız buralarda yine. Ben de kaptan yardımcısıyım. Biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, kaça inmek istiyorsun vs?
Naptın kız en yaşlımız sen olur musun hic, Betüş var o yaşta :)

senin mesajları zevkle okuduğum kadar kimseninkini okumuyorum
Valla de kızzz bak yemin edersen çarpılırsın hee yalansabu lafı anne dediğimden beri annem öğretti ben bu lafla büyüdüm sonracığıma nemi oldu okulda herşeye vallah vallahh diyen araplara bir inanma bir kollama diğer öğretmenler full yalan söylüyor dediklerinde yokkk bizim dinimizde yemin ettinmi sözdür dedim ee sonuç hepsiii yalancıııııı çıkdılarrrneyse kankimmm beni izlemede kal hadi öptüm

4 mü , öldüreceksiniz beni ,4 te yesem gece 12 ye kadar 8 saat açım
Oda birşeymi ameliyata gircem diye akşam 3 de yiyip ertesi gün 5 kadar durmuş insanım ben ameliyattan çıkınca inlettim hastaneyiii Açımmm diye 6 saat sonra yemeğiniz geldiii dediler bende yatağımı kaldırttım üzerime bezimi sardım sevinçle yemeği bekliyorum enemmm birde ne göreyim sulandırılmış elma suyubune dedim o kadar aç kalırsan 1 gün boyunca bunu içeçeksin 2.gün püreee3. Gün haşlama 4. Gün ne biçim hastane açlıkdan öldürdünüz beni topunuzu şikayet etcem dedim arkama bakmadan imzamı atıp kaçtımmmmyolda ilk işim kebab yemek oldu

vallaaaaaaaaaa kebabmııııııııııağzının tadınıda nasıl biliyo

vallaaaaaaaaaa kebabmııııııııııağzının tadınıda nasıl biliyo
Valla o kadar açlıkdan sonra o püreler sulandırılmış elma sularından sonra hayatımda yediğim en güzel kebabdı diyebilirim bide koreye gittim gezmeye ordada fulll haşlama anacımmm eşim dedi ölüyoz açlıkdan en iyisi ben gideyim kfc mcdonalds bulayım ben otelde heyecanla bekliyorum eşim elinde mcdonalds torbası annemi görmüş kadar sevindim amma burger içinede adamlar üşenmemiş soğan koymuş

kore miii ayyy çekik gözlü ne yakışıklılar demi patatesini yeseydin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…