- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.121
Bazen oluyor canım ya hiç sıkma canını hemen bir bardak limonlu bi yeşilçay yap kendine güzel güzel gör eksileriya dün hiç kaçamak yapmadım, ama sabah tartıda artı gördüm
32 canııımtatlım kaç yaşındaydın ki sen?
hoş geldin canım , ben feyza , bu grupta değilim ama hergün burdayım :):):)Meraba kızlar ben daha önceden bu guruptaydim 398 etapta izne ayrıldım tekrar baslamak istiyorum
Yazuklarrrr olsunnn emiii kız ben yüksekkk protein diyeti yapdım yaaa dünnnKizsavurgan bi de sen menuy yazdin mi dun ya da sende saat kacsa saat farkindan dolayi aksam sormadim sana hesabini ama de bakem nirdeee menuuuu
yaa işyerinde olmuyo ama bunlar yaaakızlar birde ne dicem eni öğrendim yeşil çay ve diğer ödem çaylarını akşam üstü 16,00 kadar içmek gerektiriyormuş şeyma çoşkun diyor sebebini bilmiyorum ama neyse ben 1lt ödem çayımı içtim buz gibi limonlu evde olanlar yaptımı?
zeyep bak sopayla kovalayacam seniCanım hoşgeldiiiinn ben zeynep grubun yeni üyelerinden ve sanırsam en yaşlılarındanım)))
Neyyy 5 mii ben diyet yaptığımdan beri en geç 4 de yiyorum 2-3 gibi çoğunlukla bitiyor yemek işi ilk haftalar midem heran ağzımda gezdim 1 ay sonra turp gibi oldum ramazanda oruçdan olayı 5 de yedim şimdi tekrar eski düzenime döndüm alışıyorsun merak etme ne acı acı sular gelip boğazımı yaktı amma pes etmedimgürültüleri geçte iki büklüm karnımı tutarak kıvranıyorum benama bugün bende 5 te kapatacam yemek işini
senin mesajları zevkle okuduğum kadar kimseninkini okumuyorumYazuklarrrr olsunnn emiii kız ben yüksekkk protein diyeti yapdım yaaa dünnnsonracığıma geceee açlıkdan zar zor uyudum rüyamda ıssız adada yemek ararken gördüm
4 mü , öldüreceksiniz beni ,4 te yesem gece 12 ye kadar 8 saat açımNeyyy 5 mii ben diyet yaptığımdan beri en geç 4 de yiyorum 2-3 gibi çoğunlukla bitiyor yemek işi ilk haftalar midem heran ağzımda gezdim 1 ay sonra turp gibi oldum ramazanda oruçdan olayı 5 de yedim şimdi tekrar eski düzenime döndüm alışıyorsun merak etme ne acı acı sular gelip boğazımı yaktı amma pes etmedim
Hosgeldin canım, toplight kaptanımız buralarda yine. Ben de kaptan yardımcısıyım. Biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, kaça inmek istiyorsun vs?Meraba kızlar ben daha önceden bu guruptaydim 398 etapta izne ayrıldım tekrar baslamak istiyorum
Naptın kız en yaşlımız sen olur musun hic, Betüş var o yaşta :)32 canııım
Valla de kızzz bak yemin edersen çarpılırsın hee yalansasenin mesajları zevkle okuduğum kadar kimseninkini okumuyorum
Oda birşeymi ameliyata gircem diye akşam 3 de yiyip ertesi gün 5 kadar durmuş insanım ben4 mü , öldüreceksiniz beni ,4 te yesem gece 12 ye kadar 8 saat açım
vallaaaaaaaaaaValla de kızzz bak yemin edersen çarpılırsın hee yalansabu lafı anne dediğimden beri annem öğretti ben bu lafla büyüdüm sonracığıma nemi oldu okulda herşeye vallah vallahh diyen araplara bir inanma bir kollama diğer öğretmenler full yalan söylüyor dediklerinde yokkk bizim dinimizde yemin ettinmi sözdür dedim ee sonuç hepsiii yalancıııııı çıkdılarrr neyse kankimmm beni izlemede kal hadi öptüm
Oda birşeymi ameliyata gircem diye akşam 3 de yiyip ertesi gün 5 kadar dumuş insanım benameliyattan çıkınca inlettim hastaneyiii Açımmm diye 6 saat sonra yemeğiniz geldiii dediler bende yatağımı kaldırttım üzerime bezimi sardım sevinçle yemeği bekliyorum enemmm birde ne göreyim sulandırılmış elma suyu bune dedim o kadar aç kalırsan 1 gün boyunca bunu içeçeksin 2.gün püreee 3. Gün haşlama 4. Gün ne biçim hastane açlıkdan öldürdünüz beni topunuzu şikayet etcem dedim arkama bakmadan imzamı atıp kaçtımmmm yolda ilk işim kebab yemek oldu
Valla o kadar açlıkdan sonra o püreler sulandırılmış elma sularından sonra hayatımda yediğim en güzel kebabdı diyebilirim bide koreye gittim gezmeye ordada fulll haşlama anacımmm eşim dedi ölüyoz açlıkdan en iyisi ben gideyim kfc mcdonalds bulayım ben otelde heyecanla bekliyorum eşim elinde mcdonalds torbası annemi görmüş kadar sevindim amma burger içinede adamlar üşenmemiş soğan koymuşvallaaaaaaaaaakebabmıııııııııı ağzının tadınıda nasıl biliyo
kore miii ayyy çekik gözlü ne yakışıklılar demiValla o kadar açlıkdan sonra o püreler sulandırılmış elma sularından sonra hayatımda yediğim en güzel kebabdı diyebilirim bide koreye gittim gezmeye ordada fulll haşlama anacımmm eşim dedi ölüyoz açlıkdan en iyisi ben gideyim kfc mcdonalds bulayım ben otelde heyecanla bekliyorum eşim elinde mcdonalds torbası annemi görmüş kadar sevindim amma burger içinede adamlar üşenmemiş soğan koymuş
öyle bira yazmışsın ki 45 zannettim kız. ben de 3132 canııım
ya ben yarin baslayamam, haftasonu sehirdisindayim da; haftaya ptesi baslayalim ama daha net bir diyet de yapabiliriz bana olur. Kushan mi dersin?Canim ya sizden ses çıkmadı ki. Hadi gel yarın başlayalım ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?