Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5. Takimin ozellikle yeni anne olmus minnak bebisleri olan emzikli annelerinin dikkatine !!!
Ceza listemiz olustu gibi ceza yazmaya nilsub la ben ben bakicam takim ici az katilim uyumsuzlk gibi konularla da morordek cim bakicak.. Simdi ne kadar diyetimize dikkat etsek de hareket de sart. Anliyoruz bebisler minnak ilgilenmek zor ayrica eviniz ve bi duzeniniz de var.. Size yardimci olabilmek icin biraz araştırma yaptim ve biseyler buldum. Yavruslar uyurken en fazla 10dk ayirip yapabileceginiz seyler.. Ayrica arastirirken ogrendim ki spor metabolizmayi hizlandirdigi icin süt uretimine de buyuk katkisi varmis. Ornek bi video icin link birakiyorum alta siz spor olarak bunlardan sorumlusunuz kizlar.. Gun icinde firsat buldukca istediginiz kadar tekrarlayabilirisniz. Ayrica biz genelde leslie ile ev ici yürüyüş yapiyoruz. Uzunluklari cok cesitli 15dklik video da var 2saatden uzunu da.. Benim tavsiyem bosluk buldugunuzda 1mile leslie walk ve asagidaki egzersizi uygulamaniz. Pespese yapmak zorunda değilsiniz bölebilirsiniz.

Yeni anneler bunlardi sanirim hatirlayamadigim varsa ses versin yine
tugce1325 umutlayasasen parkbyull

Hatirlatma
Sizin bizden de fazla su tuketmeniz lazim kizlar 3ltnin altina dusmeyin size fazla gelmez

Egzersiz videosu

1 mile leslie walk

bugun dışarı çıktım gören herkes aaaa ne kadar zayıflamışsın diyor çok çok çok mutlu oldum
Ben de dışardaydim bugun.bizim buranin efsane pazarı kurulur. 7nesli carsida görebilirsiniz yani komsunun torunu gördü tanimadi sok oldu kizcagiz.. 10 yasinda filan babaannesi ozge ablan ya kizim deyince kiz şokkk cookk degismissin cok guzel olmussun dedi yiycektim cimcimeyi sokak ortasinda sevindirik yapti beni bugun
Ac ac uyumalarimizin mükafatı bunlar ortiiiimmm

öyle vallahi saat 5te yedim şimdide eşimle çocuklara sofra kurdum yiyicekler günden güne daha kolay gelmeye başladı bana galiba yada öyle diye diye kendimi avutuyorum birde artık öğünlerimi hafif yapıyorum 69ları çabuk göreceğiz inşallah

Cok faydalı bir paylasım yapmıssın Ozgecim eline saglık :)

Artık annişlerimiz de fırsat buldukca yapsınlar Diyette olmak sıkı tutmayı gerektirir hanımlar yoksa o dogum kiloları gitmeeez!

hatunlar çok çok feci açımmmmmmmmmmmm kaçamak yapanı kovalarım haberiniz olsun kara listeye alırım ona göre küserim benden söylemesi şişko diye dalgada geçerim darılmayın başka herşeyi yaparım DİKKAT ....
açlıktan pisikopata bağladım kaçınnnnnnnnnnnnnn.....

Kızlar ben kizimda emzirmeden keserken zorlanmadım hiç ama oğlum çok başka. 3 saat ağlama krizleri oluyor. Oylamaya çalışıyorum. Oyalayamadigim zaman da emziriyorum. Nasıl baş edecem bilmiyorum ama bayagi azalttım emmesi ni....
Bide oğlumun pipisi gömülü pipi hastalık değil ama hemencik yapisiyor. Dün tekrar açtırdık. Masaj yapıyorum kremler zeytin yağları falan.cani çok acıyor çok ağlıyor. Cidden zor bir süreçten geçiyorum. Iyi ki izne ayrilmisim. 75 olana kadar da dönmeyi düşünmüyorum. Zaten. Birazda sağlam istikrar yakalayayim dimi ama
çok dua edin bana

Bu arada benim memişlerde fenalarda kocamanlar di. Daha da kocaman oldular. Yarından da korkuyorum yaaa

Menu hanimlar
morordek nilsub

Bu arada bugun hastanedeydim onceden belirteyim..bikac aydir ara ara kalcama ve bacagima agri saplaniyo doktor bel fitigindan şüpheleniyo yarin akşam mr var sonra kesinlesecek

Sabah
1simit
Kan tahlili de verdigim icin sabah ac ciktim hastanede simit yedim.. bizim simitler oldukca ince citir ve kucuk oluyo oyle yagli filan degil merak etmeyin

Ogle
Durum yaptirmis annem ama actim icini yedim sadece 100gr tavuk doner diyelim
Salata
Sonra cay
Aksamustu
1bardak ayran baska bisey yemek istemedim
Yesilcayimi da ictim bikac bardak bugun sogutmadim canim sicak istedi

Su 2,5lt
Spor carsiyi da dolastik bugun 1saatden fazladir hareketliydim yani

Ayy ins canim yaa..tatilden dönünce bizimkini gıcık ederim azıcık annem yedirir seni orda alip gelirsin diyordu

Menum inatettimolacak nilsub
Sabah
bir domates bir salatalık
Bir kk dan az peynir 2 yeşil 2 siyah zeytin
4:30 gibi
Bir kase çorba içtim
Aksam
1.5 bardak ayran

Boğazım ağrıyordu pek bişey yemedim
2.5 litre su
1 bardak nane limon
45 dk leslie yaptım
1 saat yürüdüm çocukları parka götürdüm ordan markete falan derken yolları uzattim çok şükür vücut olarak iyiyim sporumu yaptim

Canım gecmis olsun insallah fıtık degildir, fıtık cok fena oluyor

doğum yapınca bi müddet oluyor o his canim

Sırf sizin için TDK dan yardım alarak açıklama yaptım kızlar
tesekkurleeeeer

Canım zahmet etmişsin eline sağlık benim bebis 11 ayın içinde çok emmiyor o yüzden ben diyet te sporda yapıyorum
allah yardımcın olsun tatlim

Canım zahmet etmişsin eline sağlık benim bebis 11 ayın içinde çok emmiyor o yüzden ben diyet te sporda yapıyorum
Valla canım en iyisini yapıyorsun :)

Zaten emziren anneler de en kötü ihtimal alsınlar bebelerini akşamüzeri bi yürüyüse cıksınlar, hem bebisler de temiz hava almıs olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…