- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.161
Ben de dışardaydim bugun.bizim buranin efsane pazarı kurulur. 7nesli carsida görebilirsiniz yanibugun dışarı çıktım gören herkes aaaa ne kadar zayıflamışsın diyor çok çok çok mutlu oldum
öyle vallahi saat 5te yedim şimdide eşimle çocuklara sofra kurdum yiyiceklerBen de dışardaydim bugun.bizim buranin efsane pazarı kurulur. 7nesli carsida görebilirsiniz yanikomsunun torunu gördü tanimadi sok oldu kizcagiz.. 10 yasinda filan babaannesi ozge ablan ya kizim deyince kiz şokkk cookk degismissin cok guzel olmussun dedi yiycektim cimcimeyi sokak ortasinda sevindirik yapti beni bugun
Ac ac uyumalarimizin mükafatı bunlar ortiiiimmm
Cok faydalı bir paylasım yapmıssın Ozgecim eline saglık :)5. Takimin ozellikle yeni anne olmus minnak bebisleri olan emzikli annelerinin dikkatine !!!Ceza listemiz olustu gibi ceza yazmaya
nilsub la ben ben bakicam takim ici az katilim uyumsuzlk gibi konularla da morordek cim bakicak.. Simdi ne kadar diyetimize dikkat etsek de hareket de sart. Anliyoruz bebisler minnak ilgilenmek zor ayrica eviniz ve bi duzeniniz de var.. Size yardimci olabilmek icin biraz araştırma yaptim ve biseyler buldum. Yavruslar uyurken en fazla 10dk ayirip yapabileceginiz seyler.. Ayrica arastirirken ogrendim ki spor metabolizmayi hizlandirdigi icin süt uretimine de buyuk katkisi varmis. Ornek bi video icin link birakiyorum alta siz spor olarak bunlardan sorumlusunuz kizlar.. Gun icinde firsat buldukca istediginiz kadar tekrarlayabilirisniz. Ayrica biz genelde leslie ile ev ici yürüyüş yapiyoruz. Uzunluklari cok cesitli 15dklik video da var 2saatden uzunu da.. Benim tavsiyem bosluk buldugunuzda 1mile leslie walk ve asagidaki egzersizi uygulamaniz. Pespese yapmak zorunda değilsiniz bölebilirsiniz.
Yeni anneler bunlardi sanirim hatirlayamadigim varsa ses versin yine
tugce1325 umutlayasasen parkbyull
Hatirlatma
Sizin bizden de fazla su tuketmeniz lazim kizlar 3ltnin altina dusmeyin size fazla gelmez
Egzersiz videosu
1 mile leslie walk
ne kuşanmış bi başlayamadık anacım sen elife bakma habire geziyor
haha bekarda ondanHe kiz hep gezmelerde kızımız. En iyisini yapıyor vallahi.
haha bekarda ondan
Ayy ins canim yaa..tatilden dönünce bizimkini gıcık ederim azıcıköyle vallahi saat 5te yedim şimdide eşimle çocuklara sofra kurdum yiyiceklergünden güne daha kolay gelmeye başladı bana galiba yada öyle diye diye kendimi avutuyorum birde artık öğünlerimi hafif yapıyorum 69ları çabuk göreceğiz inşallah
Canım gecmis olsun insallah fıtık degildir, fıtık cok fena oluyorMenu hanimlar
morordek nilsub
Bu arada bugun hastanedeydim onceden belirteyim..bikac aydir ara ara kalcama ve bacagima agri saplaniyo doktor bel fitigindan şüpheleniyo yarin akşam mr var sonra kesinlesecek
Sabah
1simit
Kan tahlili de verdigim icin sabah ac ciktim hastanede simit yedim.. bizim simitler oldukca ince citir ve kucuk oluyo oyle yagli filan degil merak etmeyin
Ogle
Durum yaptirmis annem ama actim icini yedim sadece 100gr tavuk doner diyelim
Salata
Sonra cay
Aksamustu
1bardak ayran baska bisey yemek istemedim
Yesilcayimi da ictim bikac bardak bugun sogutmadim canim sicak istedi
Su 2,5lt
Spor carsiyi da dolastik bugun 1saatden fazladir hareketliydim yani
doğum yapınca bi müddet oluyor o his canimAy mesajımın türkçe mealini yapayım kızlar)
Sabah malum kulak ağrısıyla uyandım tüm gece uyumadım üsütmüsüm sıcak kompleks yaptık geçti şükür
Sonrasında kahvaltı bitti annem çıkarttı önüme yirmi kilo kayısı neymiş kışın kurusu güzel oluyormuş,temizledim bir güzel serdik bakalım kuruycakmış
Sonrasında on kilo şeftali çıktı reçel yapalım kışınn yeriz dedi yıkadık temizledik koyduk akşama kaynıycakmış
Şimdi önümde bi sürü yaprak salamura yapılmayı bekliyor
Evli ve çocuklu olmak kış.için hazırlık yapmayı mı gerektiriyor yahu
Yaşa gelince aslında hiiiiç işim olmaz yaşla hep pozitif bakarım hayata umrumda bile olmaz yaşım ama bilemedim neden neredeyse ilk kez haminne gibi hissediyorum kendimi bugünlerde
tesekkurleeeeerSırf sizin için TDK dan yardım alarak açıklama yaptım kızlar
Canım zahmet etmişsin eline sağlık benim bebis 11 ayın içinde çok emmiyor o yüzden ben diyet te sporda yapıyorum5. Takimin ozellikle yeni anne olmus minnak bebisleri olan emzikli annelerinin dikkatine !!!Ceza listemiz olustu gibi ceza yazmaya
nilsub la ben ben bakicam takim ici az katilim uyumsuzlk gibi konularla da morordek cim bakicak.. Simdi ne kadar diyetimize dikkat etsek de hareket de sart. Anliyoruz bebisler minnak ilgilenmek zor ayrica eviniz ve bi duzeniniz de var.. Size yardimci olabilmek icin biraz araştırma yaptim ve biseyler buldum. Yavruslar uyurken en fazla 10dk ayirip yapabileceginiz seyler.. Ayrica arastirirken ogrendim ki spor metabolizmayi hizlandirdigi icin süt uretimine de buyuk katkisi varmis. Ornek bi video icin link birakiyorum alta siz spor olarak bunlardan sorumlusunuz kizlar.. Gun icinde firsat buldukca istediginiz kadar tekrarlayabilirisniz. Ayrica biz genelde leslie ile ev ici yürüyüş yapiyoruz. Uzunluklari cok cesitli 15dklik video da var 2saatden uzunu da.. Benim tavsiyem bosluk buldugunuzda 1mile leslie walk ve asagidaki egzersizi uygulamaniz. Pespese yapmak zorunda değilsiniz bölebilirsiniz.
Yeni anneler bunlardi sanirim hatirlayamadigim varsa ses versin yine
tugce1325 umutlayasasen parkbyull
Hatirlatma
Sizin bizden de fazla su tuketmeniz lazim kizlar 3ltnin altina dusmeyin size fazla gelmez
Egzersiz videosu
1 mile leslie walk
allah yardımcın olsun tatlimKızlar ben kizimda emzirmeden keserken zorlanmadım hiç ama oğlum çok başka. 3 saat ağlama krizleri oluyor. Oylamaya çalışıyorum. Oyalayamadigim zaman da emziriyorum. Nasıl baş edecem bilmiyorum ama bayagi azalttım emmesi ni....
Bide oğlumun pipisi gömülü pipi hastalık değil ama hemencik yapisiyor. Dün tekrar açtırdık. Masaj yapıyorum kremler zeytin yağları falan.cani çok acıyor çok ağlıyor. Cidden zor bir süreçten geçiyorum. Iyi ki izne ayrilmisim. 75 olana kadar da dönmeyi düşünmüyorum. Zaten. Birazda sağlam istikrar yakalayayim dimi ama
çok dua edin bana
Valla canım en iyisini yapıyorsun :)Canım zahmet etmişsin eline sağlık benim bebis 11 ayın içinde çok emmiyor o yüzden ben diyet te sporda yapıyorum
Tatlım şimdi müsait oldum ekliyorum hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?