- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.141
teşekkür ederim ben aysenur yaş 30 ev hanımıyim 4 ay önce doğum yaptım malum kilolar arttı artık daha fazla kendimi sarmadan dur demem lazım sizde kendinizden bahsedermisinizben kaptan yardımcısı nilgün hoş geldin kendinden bahsedermisin :)
burdayım inşallah sagolasin izsakın başka yerlere gitme biz kucak açarız sana
memnun oldum bende aysenur benim yaşta 30 aramızda çok yokCanım hoşgeldiiiinn ben zeynep grubun yeni üyelerinden ve sanırsam en yaşlılarındanım)))
teşekkür ederimhoş geldin canım
teşekkür ederim Feyza peki hangi gurupta sinhoş geldin canım , ben feyza , bu grupta değilim ama hergün burdayım :):):)
sagolasin toplight cim demek hala devam maşallahistikrar1986 hoşgeldin canım
Bizim kaldığımız otelde hep tipi bozuk yaşlılar vardıııkore miii ayyy çekik gözlü ne yakışıklılar demipatatesini yeseydin :)
Ayyy burda çok yaş sorunu var nideeennn acaba kız benim iki yengem ben çoçukluğumdan beri 30 yaşındalaryaaaöyle bira yazmışsın ki 45 zannettim kız. ben de 31
Kapyancim simdi tatildeyim ama normalde laba frenchpress almistim ben ordan demliyodum yesilcayimi gun icinde tüketiyodm rahatca..sicak su bulma imkanın varsa demleme aparatlari bile var cayini icine koyup bardağın icine atiyosun cok tatlis modeller de var üstelikyaa işyerinde olmuyo ama bunlar yaaa
zeyep bak sopayla kovalayacam seni
kızım 32 yaşın neresi yaşlı
Kiz benim de var oyle bi yengemAyyy burda çok yaş sorunu var nideeennn acaba kız benim iki yengem ben çoçukluğumdan beri 30 yaşındalaryaaaen küçük çoçukları oldu birinin 34 diğerinin 22 bunlar 30 bitiremediler insanı ruhu genç olsun yavrularım ne 19 luklar görüyorum ben hayattan bezmiş gibi bakım 0 hareket 0 enerji 0 niye gelmiş dünyaya sor onuda bilmez
bebeğin hayırlı olsun canım biz hala buralarda dolanıp duruyoruzteşekkür ederim ben aysenur yaş 30 ev hanımıyim 4 ay önce doğum yaptım malum kilolar arttı artık daha fazla kendimi sarmadan dur demem lazım sizde kendinizden bahsedermisiniz
burdayım inşallah sagolasin iz
memnun oldum bende aysenur benim yaşta 30 aramızda çok yok
teşekkür ederim
teşekkür ederim Feyza peki hangi gurupta sin
sagolasin toplight cim demek hala devam maşallah
özgecimKapyancim simdi tatildeyim ama normalde laba frenchpress almistim ben ordan demliyodum yesilcayimi gun icinde tüketiyodm rahatca..sicak su bulma imkanın varsa demleme aparatlari bile var cayini icine koyup bardağın icine atiyosun cok tatlis modeller de var üstelik
ayyy çok elamsin tatlım yaaa sesli güldüm inan kiKiz benim de var oyle bi yengemkizi uni ye gidiyo bu hala 30 oldugunda israrci.. bikac yil once onun hesabina göre kuzeni 14yasindayken dogurmus gozukuyodu.bu yilki hesaba gore 12yasinda dogurmus olmali
kız gene mi gezmelerdesin yahuu bak betüş gibi bende kıskanacam seniya ben yarin baslayamam, haftasonu sehirdisindayim da; haftaya ptesi baslayalim ama daha net bir diyet de yapabiliriz bana olur. Kushan mi dersin?
tamam. Canım yapacağım inşallah soğuk suya değil mi@melampusefetugce1325 canım sizde yapın lütfen maydanoz limon sade maden suyu salatalık 1lt suya koyup için ödemleriniz ve metabolizmanız cildiniz güzelleşir
bende okuyorum okuyorum anlamiyoRum ne dedin canım bu mesaj datercüman lazım bu msj
Hoşgeldin canım aramıza ben Tuğçeteşekkür ederim sagolasin fazla inceleyemedim ama gurup baskani sizsiniz toplight herhal yok şimdi aslında gurup tamamen değişmiş
kız ortim + gelmek yok ezerler bizi haa hem ödül var onu düşünb
ugün başlayayım ben de Can'ım. yoksa cumaya artı geleceğim. oysa çok bir şeyde yemiyorum
ohhh ne güzellbende havuza getirdim oğluşumu. o arkadaşlarıyla suda oynuyor bende arkadaşlarla takılıyorum
olabilir canım o yüzden her gün tartılmayın diyorlar sen dikkat et akşam yemeğini erken yemeye bak ve ödem atıcı bişeyler yap ve iç tatlım sana guveniyorumya dün hiç kaçamak yapmadım, ama sabah tartıda artı gördüm
Sırf sizin için TDK dan yardım alarak açıklama yaptım kızlarbende okuyorum okuyorum anlamiyoRum ne dedin canım bu mesaj daumutlayasasen
ya ben yarin baslayamam, haftasonu sehirdisindayim da; haftaya ptesi baslayalim ama daha net bir diyet de yapabiliriz bana olur. Kushan mi dersin?
ne kuşanmış bi başlayamadık anacım sen elife bakma habire geziyorBana ne dersen uyar canım... net diyet derken. Fikirlere açığım. Kuşhan da seviyorum. Kararı sen ver.
evet ayda yılda bir düzgün bir lafı oluyor ayarsız kedininDiyet konusunda betüsün lafini cok begeniyorum.. en iyi diyet akil fikir diyeti diyo yaherkes kendi vücudunu taniyo az cok ona gore hareket etmek daha istikrarli geliyo bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?