- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.801
hıııımmmm naptı acaba o koca...
oburcuğum elbet listeye girersin,ama girmesen de yazdığın kadar takip ediyoruz seni zaten.bak ben de listede değilim canım ama dikkat ediyorum diyetime de,paylaşımıma da...gel de anlat bakalım noldu da ayar oldunkaydirigubbakcemile3
şimdi bildirimi yaptım yavaştan mesajları okuyayım gözüme çarpanı yazayım eski arkadaşlarımız biliyorlar bundan 7-8 ay önce eşleşme yapmıştık birde ortak diyet listesi yapıyorduk kaç hafta rekor kırmıştık ..
canım boncukum ne hoş ne güzel şeyler yazmışsın sen öyle hadi bakalım yapacağız inşallah:lepi:____
Kurallar koyalım , gerçekten herkesin her gün ne yediği buraya yazıldığı zaman motivasyonumuz güçlenecek ve birbirimizi çekirmeden uyaracaksak neden olmasın , yapalım.
Ben mesela , kalori hesabı yapmaya başladım yediğim şeylerden , hem eğlenceli de oluyor. Günlük alman gerekeni geçmiyosun en azından. ve yatarken OLEY! bugun 100 kalori daha az aldım dıye uyursak sabah daha pozitif uyanırız.
_______
piacım benim ilk takımlardan birinde arkadaşımız her gün ip atlıyordu öyle güzel kilo veriyordu ki yapabiliyorsan ne mutlu sana...hosgeldin ocean:hulya: nasil gidiyo
bende spor yaptimdaaklinialirimsmile onu settirim dedim
step yaptim 300 kalori yaktim
100 ip atladim boksörler gibi :)
150de mekik cektim
lahana suyumuda ictim sabah aksam unutmadan
evet canım yaa yanlış anlamışım... ama ne olursa olsu seni eşin bunalıma itmiyormu süreki zayıfla diye psikolojik etki yatarmıyormu sende yapıyor değil mi o zaman bu dertten kurtulman için eliden gelen desteği göstermeli borcuda olsa harcıda olsa vermeli benim çocuğum olmayacak valla kalkar giderim benim harcayacağım her kuruş çocukların ihtiyacının karşılanmaması olacağı için kıpırdayamıyorum yerimden yoksa kocayı kim takaranlatamadım derdimi kallisim,az önce annem de burdaydı.konu onun yanında da açıldı. eşim diyor ki "şuan uygun değiliz,vermemiz gereken yerler varken bu kadar parayı spora vermek zorunda değiliz.daha uygun bir yere de gidebilirsin..hatta kendi kendine bile ,çok istiyorsan şayet,spor yapabilirsin" diyor... akannehir zihniyet bu.tamam vereceğimiz çok yer var ama sen o parayı zaten senelik sigarana veriyorsun,ben çalışmışım,biriktirmişim.uykusuz gecelerimin emeği o para..kendi keyfime harcamışım çok mu..ki keyif bile değil,ihtiyaç sayılır benim için...
Piam beni sapık sanacaksınızda aklıma ne geldikaydirigubbakcemile3 geçende bir evlenme programında yaşlı amca dikkatimi çekti eşim zap yapıyordu dursana azıcık bu amcadamı evlenmeye gelmiş yuh filan dedim.. adama soruyorlardı niye geldin çiftleşmek için geldim diyordu :roflol::roflol: sende şimdi eşleşmeye çiftleşmeye razıyım gibi yazmışsın ya ayy yaa allahın sapuğuu kallis:roflol:ayy zor okudum gecmisi..epey sohbet etmissiniz
anacim erkeklerin hepsi ayni ayni ayni ayniiiiiii... köküne kibrit cöpüüüüübayanssulusmilebayanssulusmile benimde su sira cok kizginligim var .. bakalim kafamdaki sorular netlesmedi.. erken gerginlik istemiyorum . ins yanilirim..
bende herseye raziyim eslesmeyede listelemeyede herseyee varim !
sabah:lahana suyumu ictim(bugün5.günüm) ardindan kahvalti..sair gunlere göre biraz az oldu
ara:yesil elma
ögle: bir kase corba
aksam: firinda cupra ve salata (yiycem)
spor henuz yapmadim yaparsam gelir yazarim
eşleşme işimize de bi açıklık getirsen herkes eşleşelim diyor herhalde hemfikiriz. geriye kim kimle eş olacak sorusu kalıyor bu ortak diyet listesi olayı nasıl olacak belli yemekler mi olacak yoksa 4 kaşık sebze yemeği gibi mi. öyleyse daha kolay olur yoksa ben hergün nasıl kaynuşa yemek listesi veriyim tefe kor valla beni haksız da sayılmaz o zaman da ben listenin dışında mı kalırım kafam karıştı?
Saol okuyanım varmış.Sabah sabah kalkmış çekmecesinde 4 sıra çorap var 1 sırasını eilne
alıp içinden bir tanesi ıkına sıkına seçti.Sonra başaldı "bu evde benim yeni çorabım yok mu?"Vaar varda ben iki haftadır çamaşır yıkamıyorum."Neden yıkamıyorsun?"Zaten hata bende Çekmecesini açıp eline yeni çorabı vermem lazımdı.Adam 1 sırada ne varsa o ,koca çekmece sanki başka çorap yok.Birde kalkıp "beni bu eski topuğu çıkmış çorapla işe gönderiyorsun" diyor.
bir de bişey danışıcam ben sütlü irmik tatlısını çok sevrim ve canım çok istiyor.
bunu nasıl yapıp yiyebilirim?
bir de ara öğünde mi yemeliyim,günün hangi saatinde yersem en az zararla kurtarırım?boshayallersmile
mucuks fıstıklar ....Şeniz
kalişim dr. mı gidecekti geldimi?
kıslar ben yakında mezun oluyorum :teytey:. darısı başınıza....a.s.
hepinizi kocaman öperim ....ŞenizŞeniz
hosbuldum canim...
gecmis olsun canim benim bugün degilsede yarina gecer acisi. digeride insallah tamir edilebilir durumdadir.
sen kaynuşa liste verme canımın içi kadını sıkıntıya sokma ortak bişeyler buluruz ben listeleri tararım birazdan çikolatamın listesini yapıp çok güzel sonuçlar elde etmiştik onuda getiririm bakalım... en azından gittiği yere kadar deriz bir hafta yapsak kar olur...
eşleşme içinde ben şunu istiyorum diyen varsa yazsın yoksa ben yapacağım... herkes her gün birbirine hesap verecek sporunu yemeğini..
en dünde girdim bir sürüde yazmıştım şimdi baktım hiç biri yokyaaa hiç biri çıkmamış .
kallisim canım baştanda söylediğim gibi sana haftada yarım kilo sözü vermiştim tutamadım şimdi bana ne ceza verirsen razıyım :sinifsinif:
kızlar valla bişeyler yapmamız lazım kalistem sen bazı zorunluluklar getir herkes günlük yediğini yaptığı sporu hergün olmazsa bile haftanın belli günleri yazsın yoksa hepinizi atarım sınıftan deeee....olumunekankayizsmile
benim yok istediğim biri yani herkes olur benim için farketmez. kimseyi küstürmeyim şimdi aaa neden tombili beni seçmedi diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?