- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.301
ya tabii mesela ben dun Y Yuppiyayye 'i kestim, dogradim, aksam yemegi niyetine yedim; sonra da onun hesabindan girip kendime iltifat ettim ahahah
Ahahahaya tabii mesela ben dun Y Yuppiyayye 'i kestim, dogradim, aksam yemegi niyetine yedim; sonra da onun hesabindan girip kendime iltifat ettim ahahah
ay inan tabii yabakınız şekil a..... korkutma leyn beni inanırım bak....
Ay felaket tellali seni :) ona bakarsan evine giren en yakının bile kesip biçiyor.Bak mesela gçeen yıl bir kadın anne babasını öldürmüştü para için yaaa :) Allah hepimizi böyle insanlardan korusun.yok haberlerde izledimdi tabi çok zaman önce.... hatta kadın apartmandan çıkarken güvenlik kamerasına takılmış tipi bile aklımda ıyyy.... insanın aklına gelmez işte dimi....
Ayy neymiş söyle bakalım kesin diyettirde en azından kaçamak yapacak olursam denerimay inan tabii ya
ahaha
o degil de yeni bir dondurma kesfettim az once yedim mmm mis
canım ideal kg suna yaklaşıp izne ayrılmıtı daha sonra mezun oldu bende mezun olmuştuım koruyamayıp geri aldım kg ları sen kaç kg oldun hamilelik ayrı bi olay tabiiuzun bir aradan sonra karatayla başlamak mantıklı geliyor hem emzirdigim için etkilemez diye düşünüyorum toplight cim heralde sen idael kilona ulaşmışsindir benim kilo tavan yapti birde hatirliyorsan calllan niye ayrıldı mezun mu oldu
ooo o kadar da abartmamışsın canım yaa reglidendirAcikliyorum 60.6
anam benimki de 5 yaşında sabhın köründe kalkar accık uyuyayım desem anne hadi kalkma zamanı ben acıktım deyince mecburen kalkıyomHiç kıpırdamaz kız bazen bakarım sessiz sessiz parmaklarını sayar hiç beni rahatsız etmez kuzum yanında öyle yatar gözümü açtığımı görünce kalkalım mı anne der kalkalım dersem kalkar erken oğlum yatalım dersemde yatar aaa benimki usluymuş o zaman :)
geçmiş olsun canım yaaaatoplight canım olanı 7. Gunde sünnet ettirdik darlık var diye ama kilolu çocuklarda erken sünnet onerilmiyor Muş. Dr sünnet olmasa daha iyi olurdu dedi. Ve bu 2. Kez actirmamiz. Insaallah bir daha yapismaz.
ördeğim sende mi oynuyon valla dün öğleyin işim vardı yürüyüş yapamamıştım sırf oğlanı accık yürüteyim diye çıktık 4 km ye yakın yürümüşüz iyi fikir ben oğlanı böyle yürütürümSelaaam!
Canım cok tebrik ederim ya mükemmel bir incelme söz konusu
Sen de yürü bakayım parkın cevresinde boş boş oturmaSonra spor yok bile yazamıyorsun
Evet yaa birlikte de bir seyler yapalım süper olur :)
Denizcim ben senin Ankara'da oldugunu bilmiyormusum meger. Atladım sanırım :)
Kaptanım o pokemon oyunu müthis yürüyüs yaptırıyor insana. Ben de kampüs icinde sürekli cıkıp pokemon avlama niyetine yürüyüs yapıyorum. Dün haberlerde görmüstüm Amerika'da bi adam 10 kg vermis pokemon avlayacagım diye
Ne aferini be, topitop yiyene aferin mi denirmis
Karatay gelmiyor mu aklına hic topitop yerken?
kızım ben kocayı internetten buldum naberrçok korkunç..... gerçekten bak bir tane kadın internetten bir bayanla arkadaş lmuş sonra evine davet etmiş evine gelen kadın kadını öldürmüş sonra paralarınıda almış kaçmışşş... buuu ne şimdi yeaa... yok ben zaten züürtüm b.k yoluna gitmiş olcam :)))
ay inan tabii ya
ahaha
Ay felaket tellali seni :) ona bakarsan evine giren en yakının bile kesip biçiyor.Bak mesela gçeen yıl bir kadın anne babasını öldürmüştü para için yaaa :) Allah hepimizi böyle insanlardan korusun.
canım ideal kg suna yaklaşıp izne ayrılmıtı daha sonra mezun oldu bende mezun olmuştuım koruyamayıp geri aldım kg ları sen kaç kg oldun hamilelik ayrı bi olay tabii
ooo o kadar da abartmamışsın canım yaa reglidendir
anam benimki de 5 yaşında sabhın köründe kalkar accık uyuyayım desem anne hadi kalkma zamanı ben acıktım deyince mecburen kalkıyom
geçmiş olsun canım yaaaa
ördeğim sende mi oynuyon valla dün öğleyin işim vardı yürüyüş yapamamıştım sırf oğlanı accık yürüteyim diye çıktık 4 km ye yakın yürümüşüz iyi fikir ben oğlanı böyle yürütürüm
kızım ben kocayı internetten buldum naberr
sonra evde kaldım diyon böyle abuk sabuk hikayeleri okuyon bak evliliğimiz 14. senesinde
vayyy burdan güzel bi hikaye çıkar :) buluştuğumuzda anlatırsıncanım ideal kg suna yaklaşıp izne ayrılmıtı daha sonra mezun oldu bende mezun olmuştuım koruyamayıp geri aldım kg ları sen kaç kg oldun hamilelik ayrı bi olay tabii
anam benimki de 5 yaşında sabhın köründe kalkar accık uyuyayım desem anne hadi kalkma zamanı ben acıktım deyince mecburen kalkıyom
geçmiş olsun canım yaaaa
ördeğim sende mi oynuyon valla dün öğleyin işim vardı yürüyüş yapamamıştım sırf oğlanı accık yürüteyim diye çıktık 4 km ye yakın yürümüşüz iyi fikir ben oğlanı böyle yürütürüm
sonra evde kaldım diyon böyle abuk sabuk hikayeleri okuyon bak evliliğimiz 14. senesinde
o zaman 2 bebe nerden olacaktı şimdi biri 11 diğeri 5 yaşındahiiii ben seni tanısaydım buluşmaya göndermezdim seni.... aslaaa ve kattaaa gidemezdin... elin herifiyle ne işin var....
tabiiki tatlım size anlatırım betüş de çatlasınvayyy burdan güzel bi hikaye çıkar :) buluştuğumuzda anlatırsın
o zaman 2 bebe nerden olacaktı şimdi biri 11 diğeri 5 yaşında
tabiiki tatlım size anlatırım betüş de çatlasın
Ayy neymiş söyle bakalım kesin diyettirde en azından kaçamak yapacak olursam denerimama ilerde yani belki bir zaman (kızlar linç etmesin)
kuralları biliyorum tekrar okudum ama şuan ısınma aşamasındayım tam ne desem bilmiyorum Boy 164 Kilo 84.5 Hedef 60 ins 4 ay kadar once doğum Yaptım ev hamiyimboyun kilon yaşın kaç kilosun hedeflediğin kilo evlimisin çalışıyormusun çocuk varmı gibi seni tanımamıza yardım edicek şeyler birde 1. sayfadaki kuralları okuyup buraya kuralları okudum ve kabul ediyorum yazarsan takımımıza girmiş olursun canım
boy kilo çok iyiya boyum 167 de 58.5'tan ciktim desek daha dogru
ahaha salata yedik yahu ama ben regl olacagim
ay canim o senin guzelligin
haha ben seni seviyorum ama
ay o konuyu hiiic acma; ben istahliyimdir artik kapilardan sigmam diyecegim ama hayir ebru salli gibi olucam ben hih
Çok kilo aldim sağlığım iyiye gitmiyor 24 kilocanım ideal kg suna yaklaşıp izne ayrılmıtı daha sonra mezun oldu bende mezun olmuştuım koruyamayıp geri aldım kg ları sen kaç kg oldun hamilelik ayrı bi olay tabii
geçmiş olsun canım yaaaa
Bugün geç kalktıysan akşama kadar bir uyuşukluk tembel bütün etlerin kemiklerin dökülüyormuş hissediyorsun ben 6 gün yaz kış 5:30 da kalkarım günün ilk ışıklarıyla pazar günü yazın geziyoruz kışın geç kalkarım heryerimde bir ağrı bir tembellik olur üzerimde ölü gibi gezerim ortalıkdaya kızlar dünden beri feci bir tembellik var üzerimde susuzda kalmıyorum neden acaba yaaaaaaaa betüşten fena tembel oldum
biraz uzanıcam gelirim sonra
haha ya ulker rodeo, golf'un dondurmasimmm ya yag-protein-karb degerlerine baktim da diger dondurmalara gore daha iyi gibi; hem de fistikli ve karamelli yaa uf acaip iyiydi
kuralları biliyorum tekrar okudum ama şuan ısınma aşamasındayım tam ne desem bilmiyorum Boy 164 Kilo 84.5 Hedef 60 ins 4 ay kadar once doğum Yaptım ev hamiyim
boy kilo çok iyi
Çok kilo aldim sağlığım iyiye gitmiyor 24 kilo
kilo bir şekilde verebiliyoruz ama muhafaza etmek daha zor Allah kolaylık versin
Senin regl olacağın dondurmayı ballandıra ballandıra anlatmandan belli :)haha ya ulker rodeo, golf'un dondurmasimmm ya yag-protein-karb degerlerine baktim da diger dondurmalara gore daha iyi gibi; hem de fistikli ve karamelli yaa uf acaip iyiydi
Sanada canimmmAyy kizlarr sabahtan beri girip girip okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum :) kaynatiyosunuz bakıyorum da..
Neyseee herkeslere gunaydinnnnn
oğluşumu 3.5 yaşında kız 10.5 aylıkküçük kızım seninki ama tuğçeninkide küçük seninki yaramaz anası gibi demekki
ha ha ben ilk hamileliğin de 30 kilo aldım kuzuuuuummoral olacaksa beni örnek al fıstık kesin eğlenirsin. hamileliğimde 24 kilo aldım Hürrem gıdıklı diye diye dalga geçtiler benimle.
afiyet olsun şekeray inan tabii ya
ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?