Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok haberlerde izledimdi tabi çok zaman önce.... hatta kadın apartmandan çıkarken güvenlik kamerasına takılmış tipi bile aklımda ıyyy.... insanın aklına gelmez işte dimi....
Ay felaket tellali seni :) ona bakarsan evine giren en yakının bile kesip biçiyor.Bak mesela gçeen yıl bir kadın anne babasını öldürmüştü para için yaaa :) Allah hepimizi böyle insanlardan korusun.

canım ideal kg suna yaklaşıp izne ayrılmıtı daha sonra mezun oldu bende mezun olmuştuım koruyamayıp geri aldım kg ları sen kaç kg oldun hamilelik ayrı bi olay tabii
Acikliyorum 60.6
ooo o kadar da abartmamışsın canım yaa reglidendir
anam benimki de 5 yaşında sabhın köründe kalkar accık uyuyayım desem anne hadi kalkma zamanı ben acıktım deyince mecburen kalkıyom
toplight canım olanı 7. Gunde sünnet ettirdik darlık var diye ama kilolu çocuklarda erken sünnet onerilmiyor Muş. Dr sünnet olmasa daha iyi olurdu dedi. Ve bu 2. Kez actirmamiz. Insaallah bir daha yapismaz.
geçmiş olsun canım yaaaa
ördeğim sende mi oynuyon valla dün öğleyin işim vardı yürüyüş yapamamıştım sırf oğlanı accık yürüteyim diye çıktık 4 km ye yakın yürümüşüz iyi fikir ben oğlanı böyle yürütürüm
kızım ben kocayı internetten buldum naberr
sonra evde kaldım diyon böyle abuk sabuk hikayeleri okuyon bak evliliğimiz 14. senesinde

Ay felaket tellali seni :) ona bakarsan evine giren en yakının bile kesip biçiyor.Bak mesela gçeen yıl bir kadın anne babasını öldürmüştü para için yaaa :) Allah hepimizi böyle insanlardan korusun.

ayy sorma evlatlık alabilirim diye düşünürken vazgeçme sebebimdir kendisi... elbetteki ölücem de parça pinçik edilerek olmasın lütfen.....

hiiii ben seni tanısaydım buluşmaya göndermezdim seni.... aslaaa ve kattaaa gidemezdin... elin herifiyle ne işin var....

vayyy burdan güzel bi hikaye çıkar :) buluştuğumuzda anlatırsın

hiiii ben seni tanısaydım buluşmaya göndermezdim seni.... aslaaa ve kattaaa gidemezdin... elin herifiyle ne işin var....
o zaman 2 bebe nerden olacaktı şimdi biri 11 diğeri 5 yaşında
vayyy burdan güzel bi hikaye çıkar :) buluştuğumuzda anlatırsın
tabiiki tatlım size anlatırım betüş de çatlasın

Ayy neymiş söyle bakalım kesin diyettirde en azından kaçamak yapacak olursam denerim ama ilerde yani belki bir zaman (kızlar linç etmesin)

haha ya ulker rodeo, golf'un dondurmasi mmm ya yag-protein-karb degerlerine baktim da diger dondurmalara gore daha iyi gibi; hem de fistikli ve karamelli yaa uf acaip iyiydi

kuralları biliyorum tekrar okudum ama şuan ısınma aşamasındayım tam ne desem bilmiyorum Boy 164 Kilo 84.5 Hedef 60 ins 4 ay kadar once doğum Yaptım ev hamiyim

boy kilo çok iyi

Çok kilo aldim sağlığım iyiye gitmiyor 24 kilo
kilo bir şekilde verebiliyoruz ama muhafaza etmek daha zor Allah kolaylık versin

ya kızlar dünden beri feci bir tembellik var üzerimde susuzda kalmıyorum neden acaba yaaaaaaaa betüşten fena tembel oldum
biraz uzanıcam gelirim sonra
Bugün geç kalktıysan akşama kadar bir uyuşukluk tembel bütün etlerin kemiklerin dökülüyormuş hissediyorsun ben 6 gün yaz kış 5:30 da kalkarım günün ilk ışıklarıyla pazar günü yazın geziyoruz kışın geç kalkarım heryerimde bir ağrı bir tembellik olur üzerimde ölü gibi gezerim ortalıkda

evet boyu kilosu iyi o gıcıklık olsun diye burda :)))

Ayy kizlarr sabahtan beri girip girip okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum :) kaynatiyosunuz bakıyorum da..
Neyseee herkeslere gunaydinnnnn
Sanada canimmm
küçük kızım seninki ama tuğçeninkide küçük seninki yaramaz anası gibi demekki
oğluşumu 3.5 yaşında kız 10.5 aylık nilsub cum

moral olacaksa beni örnek al fıstık kesin eğlenirsin. hamileliğimde 24 kilo aldım Hürrem gıdıklı diye diye dalga geçtiler benimle.
ha ha ben ilk hamileliğin de 30 kilo aldım kuzuuuuum sonra verdim aaaabi bakmışım ben yine hamile neyseki bunda 10 kilo aldım hamile kaldığım kilo ya 2 kilo kaldı yalanı 58 e ama ben acccik daha veriyim istiyorum

ay inan tabii ya
ahaha
o degil de yeni bir dondurma kesfettim az once yedim mmm mis
afiyet olsun şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…