Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bende ankaradayım tatlım :) bigün ankaradaki arkadaşlar ve ankaraya gelebilirim diyen varsa onlarda kabulumüz :) bişeyler yapalım

Evet bende ankaradayım tatlım :) bigün ankaradaki arkadaşlar ve ankaraya gelebilirim diyen varsa onlarda kabulumüz :) bişeyler yapalım

çok tehlikeli şeyler bunlar..... tııı tııı tııııı........ ya aramızda psikopat varsa....

Herhalde kız Allah korusun.. Neler çıkıyor tv de

çok korkunç..... gerçekten bak bir tane kadın internetten bir bayanla arkadaş lmuş sonra evine davet etmiş evine gelen kadın kadını öldürmüş sonra paralarınıda almış kaçmışşş... buuu ne şimdi yeaa... yok ben zaten züürtüm b.k yoluna gitmiş olcam :)))

gerek yok samimiyete diyosun böyle uzaktan uzaktan sevelim birbirimizi

ya kızlar dünden beri feci bir tembellik var üzerimde susuzda kalmıyorum neden acaba yaaaaaaaa betüşten fena tembel oldum
biraz uzanıcam gelirim sonra

ben artık leslie yapıyorum sonra sızıp kalıyorum o ayrı.....tembel değilim artık....

Bu ne beee sen bunu şimdimi uydurdun yoksa varmı böyle bi haber :) genelde insanlar internetten karşı cins bulup buluşuyorlar ama biz kızkıza takılcaz işte ohhhh

Bu ne beee sen bunu şimdimi uydurdun yoksa varmı böyle bi haber :) genelde insanlar internetten karşı cins bulup buluşuyorlar ama biz kızkıza takılcaz işte ohhhh

yok haberlerde izledimdi tabi çok zaman önce.... hatta kadın apartmandan çıkarken güvenlik kamerasına takılmış tipi bile aklımda ıyyy.... insanın aklına gelmez işte dimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…