- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.261
küçük kızım seninki ama tuğçeninkide küçük seninki yaramaz anası gibi demekkikızım benim oğlum 8,5 aylık
yok kız onda bu azim oldukça hiç kilo almaz en çok alacağı dönemde bile 8 kg ancak alır.bir de minyon galiba hamileliği bile belli olmaz yane. maşallah diyeyim de nazar değmesinŞeyyy hımmm hömmm hmm Yaniii aslına bakarsakkk bizde çok güzeliznilsubum anayız biz anaaa biz doğurduğumuzdan dondikkk olmuş olabilirizz ama zayıflıyoruzzz sen bide B blanche_ea doğurdukdan sonra gör demiii kankaa illakiii kusur bulmalıyız huyumuz kurusunnn fesadukkk biz fesattt dibine kadar hemdeeee
ne yapcanız daha karar veremediniz mi?B blanche_ea canım regl şişkinliğidir o. Ya da kas kutlesinin artışından olabilir. Bu arada liste bulursan pazartesiden önce paylas ki ben de eksik malzeme varsa alayım canım. .
babası sinirleri alınmış gibi adama konuşsam konuşsam duvarlar ayaklanıp gidiyor onda tık yok kesin bana çekmişküçük kızım seninki ama tuğçeninkide küçük seninki yaramaz anası gibi demekki
ya sen ne yapcan belki kendimize moral veriyoruz hemen limon sıkın sizdeyok kız onda bu azim oldukça hiç kilo almaz en çok alacağı dönemde bile 8 kg ancak alır.bir de minyon galiba hamileliği bile belli olmaz yane. maşallah diyeyim de nazar değmesin
eeeeeee biliyoruz atarlı hatunbabası sinirleri alınmış gibi adama konuşsam konuşsam duvarlar ayaklanıp gidiyor onda tık yok kesin bana çekmiş
yedin mi gerçekten kız hadi çikolatayı anlarımda topitoptan ne zevk alıyosun yahu...bu günde topitop yemyeydim eyiydi....
yedin mi gerçekten kız hadi çikolatayı anlarımda topitoptan ne zevk alıyosun yahu...
Kimmiş leeeennn oooo ayuuuu toplaşın kızlar oklavayıda alın elinize hep beraber dövelimsuusss bdv yi okudum geldim sinirliyim hamile kadını dövmüş manda yavrusu.....
Pişşşltttt banamı atıyon canummm bu tripleriiiii heeeBu arada adim çıkmış takimda.. napayim anacim herkesin peşine dusmezsek saliyosunuz sonraişi gücü bırakıyoruz sizin pesinizdeyiz... bakin valla nilsub da çılgın bi ara biz ac ac uyuyoruz gece birbirimize agliyoruz menüye bi bakiyoruz sonra anaaaaammm pide yimislerrr
Sizi bos birakmaya gelmiyo elimde sopayla kovalicam sizi,simdi kötü bilin sonra dua edersiniz bana
Yavrimmm o azim o enerjiyi çoçuk oldumu hüpp çekiyoryok kız onda bu azim oldukça hiç kilo almaz en çok alacağı dönemde bile 8 kg ancak alır.bir de minyon galiba hamileliği bile belli olmaz yane. maşallah diyeyim de nazar değmesin
Canım cok tebrik ederim ya mükemmel bir incelme söz konusuEki Görüntüle 1862820 Eki Görüntüle 1862818 Kızçelerrr ben burayı neden sevdim biliyormusunuz çünküüü burası benim başarım olduuuubakınız kaç ay önce bu tarçın rengiii kazak tam geliyordu burayada koymuştum hatırlayanlar vardır şimdiii çok büyük geliyorrrrr
Sen de yürü bakayım parkın cevresinde boş boş oturmaaynı bensaat 19 oldu mı dışarıdayız ve 21.30 da eve giriyoruz. ama ben yürümüyorum oğluşum parkta oynarken ben başında oturuyorum
Evet yaa birlikte de bir seyler yapalım süper olur :)Aaaa olurmu hiç tatlım dün konuşurken ankarada olan arkadaşlarlada buluşsak dedik.Senin adında geçti hatta morordek ankaradaymış.Bir ara ayarlasakya bişeyler süper olur :)
kızlar dünki menümü de yazayım akşam oğlumla pokemon aramaktan bir türlü sayfaya bakamadım iyi oldu gerçi dün öğleyin yürüyüş yapamamıştım anca 1,5 km yürümüştüm akşam da 4 km yürüdüm pokemon arama bahanesine
sabah
1/2 dilim kızarmış ekmek
1 lokma peynirli börek
1kk peynir
3 zeytin
ara
1 elma
öğle
peynirli cevizli semizotu salatası
ara
1 elma
akşam
1 dilim su böreği büyüklüğünde ev yapımı pizza
3 kaşık patlıcan yemeği
3 tatlı kaşığı irmik helvası
2 zeytin
ara
1/4 şeftali
4 badem
su 2-2,5 lt arası
spor yaklaşık 5 km yürüyüş
Ne aferini be, topitop yiyene aferin mi denirmis
Ayyy ben gibi bende pamukşekeri gördüğüm zaman çoçuk gibi kızımdan önce koşardımyedin mi gerçekten kız hadi çikolatayı anlarımda topitoptan ne zevk alıyosun yahu...
Kimmiş leeeennn oooo ayuuuu toplaşın kızlar oklavayıda alın elinize hep beraber dövelimo konuyune bende okudum kuzuda bayanda çok suçlar var yemiş dayağı gitmemiş hastaneye polise hamile hamile bide adamın üstüne atlamış aslan yüreği yemiş olmalı adam psikopat it sen bu adamın deliliğini biliyorsun kaç kurtar kendini demi ama ne diyelim allah yardımcısı olsun sonuçda benimde içim cızzz etti şu hayatta en çok savunmasız masumlara olan oluyor rabbim ellerini kırsın o hamile kadına kalkan ellerini
Pişşşltttt banamı atıyon canummm bu tripleriiiii heeebebişim sizlerin hakkı ödenmez orası kesin darıldınmı cicim bana darıldıysan barışalım güller gibi koklaşalım kimmm yiyooo o pideleri leeeeennn gece gece çıksın ortayaaa çabukkkk sakınnnn sakınaaaa
Yavrimmm o azim o enerjiyi çoçuk oldumu hüpp çekiyorbende sıska bir hamileydim hiç unutmuyorum türkiyeye gittim 6 aylık hamileyim doktordayım teyze senin neyin var çoçuğum dedi hamileyim dedim aaa hiç belli değil yenimi dedi yokk 6 aylık dedim demez olaydım önce fırrr döndürdü beniii hamamda kızların vucüdü incelenirmiş yaa aynen öyle sonra yukkk çoçuğum kandırmış doktorlar seniii bebek memek yok bu karında boş gebelikdir bu dedi şaaaaakkk teşhisi koydu teyzemmm bırak B blanche_ea alsın kilo toplu araçlarda falan lazım olur sonracığıma bu çoçuk cılız diyenler boş gebelik diyenlerde uğraşcak hele bide kvalideside torunumuda aç bırakdı yemiyorkiiii diye 9 ay laf sokuşturur neyine lazım sonra verir biz gibi
Selaaam!
Canım cok tebrik ederim ya mükemmel bir incelme söz konusu
Sen de yürü bakayım parkın cevresinde boş boş oturmaSonra spor yok bile yazamıyorsun
Evet yaa birlikte de bir seyler yapalım süper olur :)
Denizcim ben senin Ankara'da oldugunu bilmiyormusum meger. Atladım sanırım :)
Kaptanım o pokemon oyunu müthis yürüyüs yaptırıyor insana. Ben de kampüs icinde sürekli cıkıp pokemon avlama niyetine yürüyüs yapıyorum. Dün haberlerde görmüstüm Amerika'da bi adam 10 kg vermis pokemon avlayacagım diye
Ne aferini be, topitop yiyene aferin mi denirmis
Karatay gelmiyor mu aklına hic topitop yerken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?