- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.341
bende bu öğleden sonra iphone na nasıl yüklenir onu araştırıp buldum sonunda yükledim pek bişey anlamadım akşama oğlumla poke avına çıkar biraz yürürüz o bahane ileYa evet ben pokemonu kücükken cok izler, cok severdim oyunu cıkınca da bi bakayım dedim. Öyle cok manyak bagımlısı degilim ama gittigim degisik yerlerde "aa burda pokemon var mı?" diye acıp oynuyorum, bi de kampüste iste
ooo tatlım nasılsın nerelerdesin eskişehir mi istanbul a geçtin mikızlar selaaam
Hadi hayirli olsun bakimkollontai kaç kilo peki
edelim canım birbirimize en çok birbirine ettiğin dua geçermiş :)AMİN var mı layn böyle biri :)))) hay ağzın bal yesin akşam sana dualar ediciğim.....
hadi bakalım yiyin birbirinizi çiğ çiğkızlar biz karar verdikkollontai ile rakip olduk.... ilk kim 60 lardan kurtulcak yarışına giriyoruz :)) cuma başlıcaz.....
korkma kız oda saldı bu ara65 miş o da ben de 65,2 .... ama asıl başlangıç kilomuz cumayı baz alıcaz... o şimdi her gün jillian yapar
Bence güzel yani, cizgi filmi gercek hayata uyarlamıslar :)morordek şuan çok oynayan var güzel mi gerçekten ?
Olmayacak bir kahve yapayım kendime en iyisi belki ayılırım ay bu son olsun bir daha uyumıcam bu kadar :|
Yükle kaptanım yükle birlikte oynayalım :))bende bu öğleden sonra iphone na nasıl yüklenir onu araştırıp buldum sonunda yükledim pek bişey anlamadım akşama oğlumla poke avına çıkar biraz yürürüz o bahane ile
hahahah nasıl yükleniyor bende yükleyeyimBence güzel yani, cizgi filmi gercek hayata uyarlamıslar :)
Yükle kaptanım yükle birlikte oynayalım :))
yükledim yükledim ilk pokemon da charmander aldım pikachu bulamadım ben geleyim kampüse beraber arayalım bi öğlen hem de yürüyüş yaparızBence güzel yani, cizgi filmi gercek hayata uyarlamıslar :)
Yükle kaptanım yükle birlikte oynayalım :))
ios mu işletim sistemin android mi=hahahah nasıl yükleniyor bende yükleyeyim
Evet benimki desteklemiyormuş kaptanım üzüldüm tühios mu işletim sistemin android mi=
?
Evet benimki desteklemiyormuş kaptanım üzüldüm tühnokia lumia benimki
edelim canım birbirimize en çok birbirine ettiğin dua geçermiş :)
hadi bakalım yiyin birbirinizi çiğ çiğ
korkma kız oda saldı bu ara
Niye dandik olsun kız ben çok memnunum telimden çok rahat ve kolay kullanımı bir oyunu desteklemiyo diye oynamayız bizde boşver:)aaa beimkide ondan.... dandik bizim telefonumuz :)))
Yok yok izlemek daha keyifli olur sana bol şans canım iyi biriydin sevmiştik seni helvanı yerken takıma bir kereliğine helva izni veririz artıksende izle öyle.... hadi sende katıl....seninde görevin 69 olmak.... bizimki de 59 olmak.... ilk önce kim başaracak bakalım....
onun salık hali bile beni yer
Yok yok izlemek daha keyifli olur sana bol şans canım iyi biriydin sevmiştik seni helvanı yerken takıma bir kereliğine helva izni veririz artık
Yapmam yapmam bol bol atarım merak etme senirmik helvası yapın bari pek severim...mmhhh cimrilik yapmayın fıstıkta koyun içine....
Hoş geldin canım buyur gelMerhaba, katılabilir miyim bende, ya da ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?