Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya evet ben pokemonu kücükken cok izler, cok severdim oyunu cıkınca da bi bakayım dedim. Öyle cok manyak bagımlısı degilim ama gittigim degisik yerlerde "aa burda pokemon var mı?" diye acıp oynuyorum, bi de kampüste iste

Tam o moddayım şimdi uyandım canım çok feci yorgunluk bir isteksizlik var uzerimde

morordek şuan çok oynayan var güzel mi gerçekten ?
Olmayacak bir kahve yapayım kendime en iyisi belki ayılırım ay bu son olsun bir daha uyumıcam bu kadar :|

Eee seni gelin almıcama göre yaşında benden buyuk olduğuna göre tabiki yaparım saygıda kusur yok masajda yaparım

ayyy yok istemem benim tikim var... saüıma soluma dokunulunca gıdıklanıyom ben.... ağğyyy nooo nooo nooo....... kahve kafi beybi.....

arada da lafları sokuyon bakıyom :)) ben daha iyi lerine layığım demi öyle de bari :)))

Hahaha bugün bir yazı okudum ben daha iyilerine layıksam bul tanıştır öyle git diye sendemi öyle diyon

Şaka bir yana seni çok seven mutlu edecek seni anlıcak durumu iyi kalbi güzel yakışıklı azcık kaslı birini bulursun inşallah çok çok mutlu olursun AMİN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…