- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.361
Kendinden bahseder misin ben kaptan yardımcısıyım 1.sayfadaki kuralları okuyup buraya kabul ettiğini yazarsan aramıza katılabilirsin:)Merhaba, katılabilir miyim bende, ya da ne yapmam gerekiyor
Hoş geldin canım buyur gel
Hiç merak etme yeterki kurallara uyup dediklerimizi yap sende vericeksin bende şubatın sonunda başladım 84 kilo ile şuan 75 kiloyum canım sende verirsin yeterki isteğini kaybetme hepimiz geçtik bu yollardan birbirimize destek oluyoruz:)Kuralları okudum kabul ediyorum :) zayıflayacağım
Zamanla menunu ayarlarız birden kesme hiç birşeyi her akşam düzenli menü su ve sporunu yazman gerek gün içindede aktif olup sohbetlere katılırsan motiven artar...Hoşbulduk yazdıktan sonra 1 sayfayı, kuralları okudum. Hiç görmediğim kilolardayım artık depresif bi ruh haline girmeye başlıyorum ,oğlum var 17 aylık 107 kg 164 boyum, dün spor yaparak başladım ama sporu geç yaptım ve araştırmalardan uyuyamadım :) ama kendimi hazırladım artık sabah 07:00 gibi uyudum 15:00 gibi uyandım o nedenle de,
2 haşlanmış yumurta, yarım domates, kibrit kutusunun çeyreği kadar peynir, 1 dilim tam kepek ekmek,acı biber yedim
Birazdan şeftali yiyeceğim
Akşamda kıymalı makarna yağsız
Jilian michaels yapıyorum bugün 2.günüm ve birde yürüyüş yapacağım
Yürüyüşe çıkıcam canım gelince devam ederiz sohbetimize...Kuralları okudum kabul ediyorum :) zayıflayacağım
Tabi ki girdikçe yazarım ben çok su içerim zaten çay,kahve sevmem normalde de içerim çok su ama yazarım onu da sporum jilian ve yapabilirsem yürüyüş olacak bakalım yapınca yazarım yineZamanla menunu ayarlarız birden kesme hiç birşeyi her akşam düzenli menü su ve sporunu yazman gerek gün içindede aktif olup sohbetlere katılırsan motiven artar...
Yürüyüşe çıkıcam canım gelince devam ederiz sohbetimize...
çocuklarımı yıkadım benimde 2 tane kızım 7 yaşında birde oğlm var 4 yaşında ay yoruldum oturdumBen burdayım :) bende sporumu Yapıcam birazdan
Allah bağışlasın, bende kick boks yapmaya çalıştım biraz ama dün sporla hamlamışım ağrıyor her yerim yapamadım biraz dinlenip jilian deneyeceğim bakalımçocuklarımı yıkadım benimde 2 tane kızım 7 yaşında birde oğlm var 4 yaşında ay yoruldum oturdum
birden yüklenme yavaş yavaş başla lesli ile başla jillianda birden ağır gelirAllah bağışlasın, bende kick boks yapmaya çalıştım biraz ama dün sporla hamlamışım ağrıyor her yerim yapamadım biraz dinlenip jilian deneyeceğim bakalım
yaşın kaç canım?Allah bağışlasın, bende kick boks yapmaya çalıştım biraz ama dün sporla hamlamışım ağrıyor her yerim yapamadım biraz dinlenip jilian deneyeceğim bakalım
akşamları makarna tsvdiye etmiyorum karbonhidratı mümkün olduğunca sabah ve öğlen saatlerinde almalısın akşam protein ve sebze olsun en temel kural canımbirden yüklenme yavaş yavaş başla lesli ile başla jillianda birden ağır gelir
yaşın kaç canım?
hoşgeldiniz tatlım, yaşın çok gençmiş başlamışken sakın bırakma.ve burayı da ihmal etme,o Zaman çok boşluyorsun27 yaşım onu söylemeyi unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?