- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.561
Geldim uyumuştum şimdi uyandım bir taraftan kahvaltı hazırlıyorum kızlar ben telden giriyorum şuan biri beni listeye eklesin rica edicem çocuklar var pc de çizgi film izliyorlar bozmayayım keyiflerini...nilsub nerdesin kızzz
Çatlak ben mi uyuyorum haha kız hergun 05.30 kalkıyorum yaaaa ben iyiki 2gun uyudum anammm sakız olduk ağzınauyuyodur o bu kadın sürekli uyuyo....
Bencede uyumak çok guzeluyumak kutsal bişey , ben mesela hayali kocişlerimle ancak orda buluşabiliyorum
öhümm böhümmm kim o kimmm buralardan mıValla sizbtlbetul ile kendinize @inatettimolacak 'ı örnek alın bence. Kız bekar gayet çatır çatır veriyor kiloları
Ya ben eklemistim seni organigim. Biri gene sadece kendini eklemis sanırım, ondan sonra da öyle devam etmis gitmis. Aradaki mesajları okumuyorlar kiGeldim uyumuştum şimdi uyandım bir taraftan kahvaltı hazırlıyorum kızlar ben telden giriyorum şuan biri beni listeye eklesin rica edicem çocuklar var pc de çizgi film izliyorlar bozmayayım keyiflerini...
Çatlak ben mi uyuyorum haha kız hergun 05.30 kalkıyorum yaaaa ben iyiki 2gun uyudum anammm sakız olduk ağzına
Bencede uyumak çok guzel
Tanısın kaynasın sizi de adam etsinöhümm böhümmm kim o kimmm buralardan mı
Kıskanç hatun
yok menüme yorum yap yok tebrik ettt ,abbooooo kıskançlık diz boyu
sorma tatlım yaa 2,5 haftalık tatilde nerdeyse 5 kg almıştım bayrama giderken 71-72 arasındaydım şimdi inmeye çalışıyomoo kaptanim sizi derhal listeye alalim ya, cok almissiniz sanki
dur kız inecek işteex kaptan ex kaptan aldın başını gidiyon.... 60 lardan çıka çıka nerlere geldin huuuu..... hani mezun olduğun zamanlar nerde kaldı.... disiplin disipllin....
olsun gecen salı 77 iken şu anda 74 leri gördüm inecem dahabak kaptişim ben 50 idim 60 oldum ,60 idim 70 oldum ,70 idim 80 oldum . senin gidişatı hiç beğenmedim
saol tatlım kendi cezamı kestim napıyım başka türlü olmuyo bu haftadan itibaren o zaman bildirim yapmaya başlayayım eski mezun olduğum için yeni üye gibi oluyo ya listeye girişimKaptanım seni de alalım listemize :)
Ama kendi cezanı kendin kesmen de güzel :)
tatlım en azından bebişle yürüyüşe çıkabilirsin onu arabasına bindirip hiç yoktan iyidir o da temiz hava almış olurvakit fırsat ve enerji eksikliği canım. her gün niyetleniyorum ama olmuyor.
Sorma ya öyle oyok menüme yorum yap yok tebrik ettt ,abbooooo kıskançlık diz boyu
Tamam kaptanım, bugun başlangıç tarihi olsun, 2 hafta sonra alırız listeye :)saol tatlım kendi cezamı kestim napıyım başka türlü olmuyo bu haftadan itibaren o zaman bildirim yapmaya başlayayım eski mezun olduğum için yeni üye gibi oluyo ya listeye girişim
OhhhhhVaay süper vermissin :)
Yüzden 2'nin üzerinde oldugu icin 1 uyarın vardı onu sildim canım :)
sorma tatlım yaa 2,5 haftalık tatilde nerdeyse 5 kg almıştım bayrama giderken 71-72 arasındaydım şimdi inmeye çalışıyom
dur kız inecek işte
olsun gecen salı 77 iken şu anda 74 leri gördüm inecem daha
saol tatlım kendi cezamı kestim napıyım başka türlü olmuyo bu haftadan itibaren o zaman bildirim yapmaya başlayayım eski mezun olduğum için yeni üye gibi oluyo ya listeye girişim
tatlım en azından bebişle yürüyüşe çıkabilirsin onu arabasına bindirip hiç yoktan iyidir o da temiz hava almış olur
Aaaaa ayıp ayıp ben herkesle ilgileniyorum azcıkda ilgi bekliyorum çokmu hıhhhh :| küstüm ;[yok menüme yorum yap yok tebrik ettt ,abbooooo kıskançlık diz boyu
Moralini bozmak istemem ama tartı farkı vardır canıms
Yok annenem yooook tartı farkı falan
Kıskanmayalım lifffeeeennn..
lesli bizim sırrımızdı sattın beni başka kadınları soktun aramıza ,düştün gözümdenincek diye diye 70 i geçtin sana merdane asıl
5 km yürüyüşle bitmez o iş leslie de yapılcak 3 mil koşmalı....
Aaaaa ayıp ayıp ben herkesle ilgileniyorum azcıkda ilgi bekliyorum çokmu hıhhhh :| küstüm ;[
Olsun ilk hafta için fena değil o yüzden haftaya cuma inşallahKıskanç hatun
Seni de tebrik ederim ama sen hala izne ayrıldıgın kilona bile dönemedin
Valla sizbtlbetul ile kendinize @inatettimolacak 'ı örnek alın bence. Kız bekar gayet çatır çatır veriyor kiloları
Geldim uyumuştum şimdi uyandım bir taraftan kahvaltı hazırlıyorum kızlar ben telden giriyorum şuan biri beni listeye eklesin rica edicem çocuklar var pc de çizgi film izliyorlar bozmayayım keyiflerini...
Çatlak ben mi uyuyorum haha kız hergun 05.30 kalkıyorum yaaaa ben iyiki 2gun uyudum anammm sakız olduk ağzına
Bencede uyumak çok guzel
ahahhahahapehhh....
hadi hadi oğlanın yanına yattım uyudum diyen kim haaa kimmm.... açık hava bol gıda... üç dönüm bostan yan gel yat osman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?