Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalistecim ne çekilişi bu??? kusura bakmayın yaa görmedim ben..

bugün arkadaşa kahvaltıya gittik..
domates,salatalık,peynir,haşlanmış yumurta,3 zeytin ve incir reçeli yedim..geç kahvaltı yaptığımız için öğlen yemedim.
ara öğünde elma yedim
akşam yemeğinde çorba salata yedim
1 saat yürüdüm:))

herkese iyi akşamlar az önce başarı tablomuza baktım haziran birinciyim ve kendimden utandım bu gidişle kilo alanlar birincisi olacam.ofya ben ciddi depresyona girdim.kallistecim şu çekiliş ne benimde bilgim yok bende kaçırmışım heralde.

kalistecim ne çekilişi bu??? kusura bakmayın yaa görmedim ben..

bugün arkadaşa kahvaltıya gittik..
domates,salatalık,peynir,haşlanmış yumurta,3 zeytin ve incir reçeli yedim..geç kahvaltı yaptığımız için öğlen yemedim.
ara öğünde elma yedim
akşam yemeğinde çorba salata yedim
1 saat yürüdüm:))

herkese iyi akşamlar az önce başarı tablomuza baktım haziran birinciyim ve kendimden utandım bu gidişle kilo alanlar birincisi olacam.ofya ben ciddi depresyona girdim.kallistecim şu çekiliş ne benimde bilgim yok bende kaçırmışım heralde.

Valla fıstıklar görmeyen olur diye ara ara şettirtecektim işte böylekaydirigubbakcemile4 duyururdum yani siz merak etmeyinopuyorumnanaktan

Yeni yıl için çocukluk edelim birbirimize hediyeler alıp yollayalım dedik hani opuyorumnanaktanbu yıl zayıflayacağız ya hatıra kalsın birbirimize dedikyerimseniben
Postayla yollanacak, herkes kafasına göre hediye yollayacak, maddiyata değil sadece ufak sürpriz olmasına elimizde anı kalmasına dikkat edilecek..buyrunnnnnnnnn

Ay ben çok helecan yapıyorum acıba bana kim çıkacak diyedelikafadulden
Kardeş takımla birlikte yapıyoruz kısmetse daha kalabalı daha heyecanlı olur diye..
Eveeettttttalkisalkisalkis listeye girmek isteyenler....buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
sabahtan beri site site dolastim gönlüme göre bir model bulamadim zaten gec oldu yarin yine bakarim. kolay olsun istiyorum ugrasamam aylarca . ama modern olsun dik yakali olsun falanda filan .:hulya:
hayirli geceler hepinizi öptüm

reyhan ablam sanada iyi geceler bende kaçıyorum yatacağım, ben sabah ayçanın ayırdıklarından eklerim bir kaç tane birde geçen yıl benim konu vardıya onada bakalım yine :)) hadi öptüm ablacım..

gunaydın herkese.pıjamalarımla keyıflı keyıflı oturuyorum hala.sabahları zor uyanıyorum uykuya doyamıyorum.ama kaldımmı da bı daha uyumuyorum.havalar yuzunden sanırım.dun yedıklerımı yazayım
sabah 2 dl tb ekmek peynır
ara 1 elma
ogle 1 kase sebzelı tavuk corbası 1 tabak kabak yemegı 1 c b lıght yogurt
ara 1 muz
ara 1 kepeklı lavas fasulye kavurması
aksam 2 sarıkanat fırında salata
ara bool kusburnu ve zencefıllı ıhlamur
grıp belırtılerı gosterıyorum o yuzden ıhlamurla yasıyoruz

Günyadın.....

sabah eveden çıkmadan oturdum bilgisayarın başına. akşama kadar dersim var okulda, beynim patlar aratık bugün gene. bir ara vakt bulup da atabilirsem ağzıma bir şeyler, süper olur, yoksa akşama kadar da açımmmmmm....

kolay günler, neşeli saatler

canim ne güzel fikirlerin var cedricim. kuru yufkali bulgur ha hmmmmmm..cokacimcoook
5 dakika sonra ögle paydosuda..:delphin:
kendi ununla yufkami yapiyorlar harika ya.. türkiyede bu tür imkanlar cok .burda buzdolabindan yufka aliyoruz birbirine yapismis. onlarla idare ediyoruz
reyhan abla maalesef bende cogu zaman o vakumlu yufkalardan yapmak zorunda kalıyorum.cunku marketlerde o satılıyor alıyorum son kullanma tarıhı uzun oldugundan elımın altında duruyor.ama ıncecık guzel bır yufka bulursam da cok keyıflı oluyor.bu kuru yufka alıcam dedıgım yer evıme oyle uzakkı aslında ama sevıyoruz
selamlar ve iyi haftalar diliyorum canlarım...
dün çok yorgundum,giremedim siteye..sadece akşamüstü kuaföre gitmek için evden çıktım,kaşlarım almış başını gidiyordu.gece de eşimi almaya gittim alana,yarın girerim artık dedim.bu sabah da bir arkadaşım kahvaltıya çağırdı annemler de vardı kahvaltıda..pizza filan vardı ama ben sadece iki ısırık yedim,gerisini kardeşime verdim.peynir zeytin salatalık domates ve 1 yumurta yedim.alıştım artık bu düzene,bazen bozasım geliyor(kendinizi çok aç bırakmayın,genelde çok aç kalınca bozasım geliyor,daha çok yemek istiyorum) ama 3.lokmadan sonra toparlıyorum.inş hiç bozmam,çok hafif hissediyorum daha 2 hafta dolmadan.

ne güzel cnm bak diyetini çeşitlendiriyorsun.sanırım diyetisyenle ayarlıyorsunuz bunları..işte diyetisyen bu noktada çok işe yarıyor...canının istediğini keserek olmuyor bu işler,bence doğru yoldasın! başarılar tatlış...

chocolate ben tek tıp dıyet yapamıyorum ve uzun sure ceşıtlı dıyetler yapmam yuzunden sanırım yemeklerı dıyete adapta edebılıyorum kolaycatabı cogunu dıyetısyenlerden ogrendım.bende kendımı hafıflemıs ve ıyı hıssedıyorum
herkese selammmmmmmmm opuyorumnanaktan
nete giriyorum ama pek durmuyorum arkadaşlar hemen çıkıyorum, az sonra da çıkıcaz dışarı annemle kuaföre gidicez hemen geçmişe bir göz attım 2 satır yazayımöyle çıkayım dedim..

kilom aynı şükür 1 haftadır azıtsam da almamışım bu sabah tartıldım.. bugün tekrar diyete başladım yani programlı yemeye, eh 1 haftaya yakındır da kalorili yedigim için daha kolay çözülür sanıyorum neyse bakıcaz.

annemin son zamanlarda vücudu (beli,sırtı) çok ağrıyodu hazır buraya gelmişken doktorlara gittik fizik tedavi yazdılar 15 gün, bugün başladık daha 15 gün burdalar yani kaydirigubbakcemile5 bir ara da kaplıcalara götürücem inşallah..

çekilişte ben de varım kallisim yazabilirsiniz adımı..

herkesi kocaman öpüyorum beni unutmayın anacım kaydirigubbakcemile3
annene gecmıs olsun bijoux harlek tarafına gıdersenız benım ıcınde yuz sıcak sularda ha yoncalı da olur farketmez yanı ozledım sımdıden sabırsızlıkla beklıyorum aramıza donmenı
Valla fıstıklar görmeyen olur diye ara ara şettirtecektim işte böylekaydirigubbakcemile4 duyururdum yani siz merak etmeyinopuyorumnanaktan

Yeni yıl için çocukluk edelim birbirimize hediyeler alıp yollayalım dedik hani opuyorumnanaktanbu yıl zayıflayacağız ya hatıra kalsın birbirimize dedikyerimseniben
Postayla yollanacak, herkes kafasına göre hediye yollayacak, maddiyata değil sadece ufak sürpriz olmasına elimizde anı kalmasına dikkat edilecek..buyrunnnnnnnnn

Ay ben çok helecan yapıyorum acıba bana kim çıkacak diyedelikafadulden
Kardeş takımla birlikte yapıyoruz kısmetse daha kalabalı daha heyecanlı olur diye..
Eveeettttttalkisalkisalkis listeye girmek isteyenler....buyrunnnnnnnnn

kallıste cok pardon okudum bu hedıye olayını ama atlamısım bende dahıl olayım sızlere uyayım

günaydın cedricim günaydın papatyam...
papatyacım koşturmalı zor bir gün yemeğe bile fırsatın yok, eyvah eyvah o zaman..

cedricim düzenini çok güzel oturttun yine maşallah diyelim.. aman grip olma en nefret ettiğim şey şu grip, şu günlerdede aşırı salgın var ama korkulacak kadar değil diyeyimde içiniz rahatarmı bilmem kızım çabucak iyileşti ablamın kızıda 2 gün oldu hastalanmış bünyesi sağlam olanlar ayakta geçirebiliyor, ortalığı veryansın edecek kadar bir aciliyet olduğunu sanmıyorum...

cedricim Eskişehirde hamur işine öyle düşkünler ki adım başı simit fırını adım başı hamur işi fırını, tahmin edersin ki yufkacıda pek fazla var, dediğin kuru yufkadan tüm yufkacılar yapıp satıyorlar bende daha lezzetli bulurum ve severim ama yıllar var ki yemedim...

çekiliş işi tamamdır yazarım cedricim listeye senide..

arkadaşlar özür dilerim ama bir kaç model ekleyeceğim reyhan abla ile kararlaştırabileceğimiz ortak bir konumuz yok başka :)) bu yüzden mesaj fazlalığı ve alakasız mesajlar için özürler dilerim tekrardan..

reyhan ablacım bu ilk ekleyeceğim favorim ama alternatif olarakta bir kaç tane ekleyeceğim sen seçersin...

68132751.jpg

günaydinnnnnnn. bende geldim bendeeeeeeee sisli soguk bulanik bir hava var ama ben neseliyim insallah sizide etkiler bu nese :)
bir sebebi yok sadece neseliyim öyle..
niye ortak konumuz yokmus Kallisim ya ciddimisin? düsündürücü:bbo:
diyecektimkiiiiiii.... ögretmen bakiyor ne yaziyorum diye. biz yazmiyoruz pek kulagimizda kulaklik dinliyoruz cogunlukla. adamin dikkatini cekmis herhalde. bakarim birazdan yine.

Kalliste, ben katılayım istiyorum aslında çekilişe ama daha hala deneme süresindeyim ya mümkün mü değil mi bilemedim??

canım benim tabiki mümkün yazarım senide...
hem bu hafta listeye gireceksiniz sende diğer arkadaşlarımızda...cuma erkenden veya perşembe akşamdan kilo bildirmeyi unutmayalım :)

günaydın cedricim günaydın papatyam...
papatyacım koşturmalı zor bir gün yemeğe bile fırsatın yok, eyvah eyvah o zaman..

cedricim düzenini çok güzel oturttun yine maşallah diyelim.. aman grip olma en nefret ettiğim şey şu grip, şu günlerdede aşırı salgın var ama korkulacak kadar değil diyeyimde içiniz rahatarmı bilmem kızım çabucak iyileşti ablamın kızıda 2 gün oldu hastalanmış bünyesi sağlam olanlar ayakta geçirebiliyor, ortalığı veryansın edecek kadar bir aciliyet olduğunu sanmıyorum...
gunaydın kallıstem evet cok sukur yıne duzene gırdım gercı psıkologum bundan once yapılan butun dıyetlerı yapılmamıs saymamı ve unutmamı ıstedı bende unuttum ılk kez dıyet yapıyomus gıbı basarısız hıc olmamış gibi davranıyorum.bende olmak ıstemıyorum grıp ama kırgınlık var uzerımde.
cedricim Eskişehirde hamur işine öyle düşkünler ki adım başı simit fırını adım başı hamur işi fırını, tahmin edersin ki yufkacıda pek fazla var, dediğin kuru yufkadan tüm yufkacılar yapıp satıyorlar bende daha lezzetli bulurum ve severim ama yıllar var ki yemedim...

çekiliş işi tamamdır yazarım cedricim listeye senide..

aaa ne guzel kallıstem o taraflara yolum duserse aklımda bulunsun bılıyosun esımın aılesı bursa da yasıyor ama oralarda hıc gormedım gorsem elımden kurtulmaz tabı.onu benım memleketımde ıslatıp ekmek olarak tuketırler. o halını de cok severım.hamurlu seylerı mılletce sevıyoruz ama her zaman tuketılmıyo ısde.tamam canım sen ayarlayınca hatırlatırsın bana lutfen hedıye olayını

günaydinnnnnnn. bende geldim bendeeeeeeee sisli soguk bulanik bir hava var ama ben neseliyim insallah sizide etkiler bu nese :)
bir sebebi yok sadece neseliyim öyle..
niye ortak konumuz yokmus Kallisim ya ciddimisin? düsündürücü:bbo:
diyecektimkiiiiiii.... ögretmen bakiyor ne yaziyorum diye. biz yazmiyoruz pek kulagimizda kulaklik dinliyoruz cogunlukla. adamin dikkatini cekmis herhalde. bakarim birazdan yine.

ay reyhan abla tam Atatürkün anma saatinde İstanbulda ki trafiği izliyerek ağlıyordum beşiktaşta ki tüm trafik durdu o biçim akarken ve ben buna bile ağlamaya başladım konu Atatürk ve Cumhuriyet olunca tüylerim diken diken oluyor ağlamadan duramıyorum nasıl bir bilinçaltı işlenmişse banaalkisalkisalkis işte tam onu izlerken seninle ortak konumuzu okudum gülmeye başladım allah seni napmasın:roflol: öyle ortak konu değil resimleri modelleri ekleyebileceğim başka yer yok ortak başka yerde yazışmıyoruz demek istedim:roflol:

peki o zaman ilk eklediğim olsun yerimseniben ben şemasını ekleyeyim... sen başlarsın ben sana yetişirim yarına ancak bitecek atkımız çünkü perşembe cuma filan başlarım..

aaa bu ılkı sahaneymıs ya .ama orulunce de boyle guzel olurmu kı.kallıstem ne dıycem bu arada gecen yıl bır sal olayı vardıya o sahane bısey geldı bılıyomusun senle alakası varmı bılmıyorum ama kullanmayı dusunmuyodum ama cok begendım ıkı kezde kullandım sımdıden:kedi:

Back
X