- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.401
melisim geldim ben ilgilenirim şekerim hadi işine bak sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bengeldimm.. ya afyonum patlamamisti 9da yaziyor orda ama o msji yazdigimda ben saat daha 7diiiii..oyuzden kallisime yazicagima bojouxa yazmissim sorryyy
disari ciktim yurudum kahvaltimi yaptim agir agirr ..
2 dilim siyah ekmek, peynir zeytin yumurta ve közlenmis patates yedim bikac cay kasigida bal.. ama bunlari öyle yavas yedim ki sohbet ederek.. keyifli bir kahvaltiydi ... ögleyi elmayla atliycam sanirim hic ac degilim.. sofradan yeni kalktim sayilir .. oglumu okuldan alip eve geldim..
simdide calismam lazim. bazi islerim var.. ben calismiyorum diyorum ama gonullü calistigim bazi isler var .. ordan surekli islerim oluyor..reyhan ablam bilir integrationshelferin ´im ben .. entegrasyon projelerinde calisiyorum.. oyuzden surekli farkli zamanlarda isler cikiyor.. duzenli calismaktan daha zor.. ama en keyifli tarafi her zaman olmasada insanlara yardim edebilmek ..farkli insanlara ulasabilmek
simdi ben yarin sabah ben yeniden tartilicam..bakalim kac cikicak.. birde pazartesi bakicam bakalim 1 haftada ne kadar vermis olucam böyle elma diyetiyle
kimse bisey dememis bana ayooolll
sevinsem miii anlamadimmm
aha bakin onu hic düsünmemistim .. sabah arkadaslarima anlatiyordum.. anti aging krem aldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dün gece sürdüm sabah inanin degisik hissettim diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
normal markali birsey almadim naturkozmetik uygun fiyata aldim.. oyuzden .. aaa belki elmalarin etkisidir aksamdan sabaha krem bellimi eder kendini dimi:))
sabah yururken yuzum dondu konusamadim ..bulustugum arkadasima böö töökkss ten geli oo röözz (botokstan geliyoruz) diyorum :)) uyusmustu heryerim
ama galiba var..hos daha bugun 5. günümbilmiyorumkismile
Piacım neden bir şey demeyelim :)) daha farkına varamadık senin elma diyetinin sanırım.. pazartesi tekrar bakalım... demek gönüllüsün ne hoş ne tür şeyler arada vaktin olunca yazsana..
sizin bizimle saat farkını bir saat biliyordum ama sen iki saat diyorsun hangimiz yanılıyoruz :) sen yazdığında burada olan saat gözüküyor..
bende saçlarımı boyadım canım sıkıldı evde eskiden aldığım boyalar vardı tek tek renklerini beğenmemiştim 2 boyayı karıştırdım bakır kızılı oldu:roflol::roflol: çok komik oldummmmmkaydirigubbakcemile3
ahh canzim gelmiş hoşgeldin canım..
reyhan ablayla mersanın arasına sıkışacağım artık ne yapayım yada bijoyu kucağıma alacağımohaoldumsmile
canım az kalmış hadi bakalım ocak sonu garanti olacak inşallah anladığım kadarıyla haydi hayırlısı gitmeden yine uğrarsın şimdiden bol şans ve geçmiş olsun diyelim.. güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyoruz canım dikkat et kendimeboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
hoşgeldin canziciğm,herşey yolunda görünüyor hayatında... senin aadına çok seviniyorum ben,sık sık gel :)
tamam ben kucağına otururum kallisim kaydirigubbakcemile3
yeni geldim doktordan herşey normalmiş 6 ay bekle olmazsa gel dedi.. eve girer girmez de aşureye başladım buğdaylar kaynıyor.. kallisim mesaj atmış onla bile ilgilenemedim.. Allahın izniyle dağıtınca çok rahatlicammm kaydirigubbakcemile5
böyle saglikli devam eder ins..bana verdigin mektup sözünü unutmadim:1rolleyes:
canımm çok teşekkür ediyorum, hamilelerin duaları kabul olurmuşş.. sen hep gel hep yaz çok pozitifsin ya süper. Allah hayırlısıyla kucağına versin bebişini biz de sevmeye gelelim inşallahcanım çok sevindim güzel haberlerle geldiğin için allahın inşallah tez zamanda hamile olmanı nasip eder sağlıcakla anne olursun canım
canım valla senide pek bir kontrol etmeyemi uğraşıyorlar nebilmiyorumkismile gençken ye sonra yiyemzsin.. genç kız saç boyatmaz.. amannnnnn... ben hiç öyle düşünmüyorum benim kızım bir sürü vardakaydirigubbakcemile3 en büyüğü istediği gibi kesiyor uzatıyor bir kezde boyadı genç hevesli ... yarına ne olacağımız bellimi.. eşlerde dopal sevmiyor sana söliyim benden duymuş olma aklinialirimsmile benimkide vır vır söylenir yok kesme yok uzatma boyatma koyu boya kırmızı boyama kestane olsun siyah olsun... oldu-u-u-u-u-u-u-u--uueminim çok güzel olmuşsundur ben çok merak ediyorum saçlarımı boyatsam nasıl olur diye ama bana yasak eşim doğal seviyor. evlenene kadar da annem izin vermiyordubekar kız saç boyatmazmış annem öyle diyoooo.
bijocum ben zaten morda boyasam güzel olurum iş boyada değil yani:roflol:sositososito
kallisim güzel olmuştur güzelll en azından değişik olmuştur yaaa. ben senelerdir sarı uzun saçlıyım dün kestiricem artık kısa saç ne demek hiç bilmiyorum dedim eşim mırın kırın etti.. eğer kulak hizamda kesitirirsem bi de kızıl kahveye boyatıcam. iyice zayıflayınca da başka hatun olmuş olucam :1closedeyes:
Piacım neden bir şey demeyelim :)) daha farkına varamadık senin elma diyetinin sanırım.. pazartesi tekrar bakalım... demek gönüllüsün ne hoş ne tür şeyler arada vaktin olunca yazsana..
sizin bizimle saat farkını bir saat biliyordum ama sen iki saat diyorsun hangimiz yanılıyoruz :) sen yazdığında burada olan saat gözüküyor..
bende saçlarımı boyadım canım sıkıldı evde eskiden aldığım boyalar vardı tek tek renklerini beğenmemiştim 2 boyayı karıştırdım bakır kızılı oldu:roflol::roflol: çok komik oldummmmmkaydirigubbakcemile3
dimi:1rolleyes: bir iki hafta daha devam ediyim.. net sonuc icin ..cildiminde cok ihtiyaci varbenneyaptımkiherhalde elmanın etkisidir o canım yani elmayı 5 gündür kremi 1 gündür kullandığını düşünürsek
ben geldimm opuyorumnanaktan
haşatım çıkmış şimdi oturunca anladım. ayrıca eve gelir gelmez yemeğe saldırdım çok acıkmıştım öğle yemeğim bu saate sarktı o da tuzlu olmuş :bbo: eskiden ben nası yiyomuşum böyle tuzlu yaa :umursamaz:
pia cım elmayla süper diyet yapılıyor da beni 10 dk sonra müthiş acıktırdığı için malesef işime yaramıyor. elma diyetine çok heves ettim ama yapamadım gözüm dönüyodu yaa elmaları yiyince mafoldumben
]
[
canım benim hiçç unuturmuyum en kısa zamanda mektubun elinde olacak canım güzel dileklerin içinde teşekkür ederim inşallah allahım nasip etmiştir sağlıcakla hayırla bebeğimi kucağıma alabilirim canım
canımm çok teşekkür ediyorum, hamilelerin duaları kabul olurmuşş.. sen hep gel hep yaz çok pozitifsin ya süper. Allah hayırlısıyla kucağına versin bebişini biz de sevmeye gelelim inşallah
canzim hoşgelmişşsositosositoa.s.