Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hay allah çikolatımı yazmışım eski bir listeden girmişim sonra başka listeye devam etmişim yuhh yaaa ay melisim toplam tamamdır teşekkür ederim...hemen sizinkinide kontrol edeyim...

bengeldimm.. ya afyonum patlamamisti 9da yaziyor orda ama o msji yazdigimda ben saat daha 7diiiii..oyuzden kallisime yazicagima bojouxa yazmissim sorryyy

disari ciktim yurudum kahvaltimi yaptim agir agirr ..
2 dilim siyah ekmek, peynir zeytin yumurta ve közlenmis patates yedim bikac cay kasigida bal.. ama bunlari öyle yavas yedim ki sohbet ederek.. keyifli bir kahvaltiydi ... ögleyi elmayla atliycam sanirim hic ac degilim.. sofradan yeni kalktim sayilir .. oglumu okuldan alip eve geldim..
simdide calismam lazim. bazi islerim var.. ben calismiyorum diyorum ama gonullü calistigim bazi isler var .. ordan surekli islerim oluyor..reyhan ablam bilir integrationshelferin ´im ben .. entegrasyon projelerinde calisiyorum.. oyuzden surekli farkli zamanlarda isler cikiyor.. duzenli calismaktan daha zor.. ama en keyifli tarafi her zaman olmasada insanlara yardim edebilmek ..farkli insanlara ulasabilmek

simdi ben yarin sabah ben yeniden tartilicam..bakalim kac cikicak.. birde pazartesi bakicam bakalim 1 haftada ne kadar vermis olucam böyle elma diyetiyle
kimse bisey dememis bana ayooolll
sevinsem miii anlamadimmm

bengeldimm.. ya afyonum patlamamisti 9da yaziyor orda ama o msji yazdigimda ben saat daha 7diiiii..oyuzden kallisime yazicagima bojouxa yazmissim sorryyy

disari ciktim yurudum kahvaltimi yaptim agir agirr ..
2 dilim siyah ekmek, peynir zeytin yumurta ve közlenmis patates yedim bikac cay kasigida bal.. ama bunlari öyle yavas yedim ki sohbet ederek.. keyifli bir kahvaltiydi ... ögleyi elmayla atliycam sanirim hic ac degilim.. sofradan yeni kalktim sayilir .. oglumu okuldan alip eve geldim..
simdide calismam lazim. bazi islerim var.. ben calismiyorum diyorum ama gonullü calistigim bazi isler var .. ordan surekli islerim oluyor..reyhan ablam bilir integrationshelferin ´im ben .. entegrasyon projelerinde calisiyorum.. oyuzden surekli farkli zamanlarda isler cikiyor.. duzenli calismaktan daha zor.. ama en keyifli tarafi her zaman olmasada insanlara yardim edebilmek ..farkli insanlara ulasabilmek

simdi ben yarin sabah ben yeniden tartilicam..bakalim kac cikicak.. birde pazartesi bakicam bakalim 1 haftada ne kadar vermis olucam böyle elma diyetiyle
kimse bisey dememis bana ayooolll
sevinsem miii anlamadimmm

ben merakla bekliyorum elma diyetinin sonucunu canım. aslında elmayı hiç sevmem. portakal diyeti falan olsaydı daha çok sevinirdim herhalde ama hem çok yararı var hem de zayıflatıyorsa ben de yerim tadı kötü değil zaten. bu arada cildinde oluşan farklılıklar var mı onları da yaz cilde iyi geliyor diyorlar ya

aha bakin onu hic düsünmemistim .. sabah arkadaslarima anlatiyordum.. anti aging krem aldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dün gece sürdüm sabah inanin degisik hissettim diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
normal markali birsey almadim naturkozmetik uygun fiyata aldim.. oyuzden .. aaa belki elmalarin etkisidir aksamdan sabaha krem bellimi eder kendini dimi:))
sabah yururken yuzum dondu konusamadim ..bulustugum arkadasima böö töökkss ten geli oo röözz (botokstan geliyoruz) diyorum :)) uyusmustu heryerim
ama galiba var..hos daha bugun 5. günümbilmiyorumkismile

Piacım neden bir şey demeyelim :)) daha farkına varamadık senin elma diyetinin sanırım.. pazartesi tekrar bakalım... demek gönüllüsün ne hoş ne tür şeyler arada vaktin olunca yazsana..

sizin bizimle saat farkını bir saat biliyordum ama sen iki saat diyorsun hangimiz yanılıyoruz :) sen yazdığında burada olan saat gözüküyor..

bende saçlarımı boyadım canım sıkıldı evde eskiden aldığım boyalar vardı tek tek renklerini beğenmemiştim 2 boyayı karıştırdım bakır kızılı oldu:roflol::roflol: çok komik oldummmmmkaydirigubbakcemile3

aha bakin onu hic düsünmemistim .. sabah arkadaslarima anlatiyordum.. anti aging krem aldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dün gece sürdüm sabah inanin degisik hissettim diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
normal markali birsey almadim naturkozmetik uygun fiyata aldim.. oyuzden .. aaa belki elmalarin etkisidir aksamdan sabaha krem bellimi eder kendini dimi:))
sabah yururken yuzum dondu konusamadim ..bulustugum arkadasima böö töökkss ten geli oo röözz (botokstan geliyoruz) diyorum :)) uyusmustu heryerim
ama galiba var..hos daha bugun 5. günümbilmiyorumkismile

herhalde elmanın etkisidir o canım yani elmayı 5 gündür kremi 1 gündür kullandığını düşünürsek

Piacım neden bir şey demeyelim :)) daha farkına varamadık senin elma diyetinin sanırım.. pazartesi tekrar bakalım... demek gönüllüsün ne hoş ne tür şeyler arada vaktin olunca yazsana..

sizin bizimle saat farkını bir saat biliyordum ama sen iki saat diyorsun hangimiz yanılıyoruz :) sen yazdığında burada olan saat gözüküyor..

bende saçlarımı boyadım canım sıkıldı evde eskiden aldığım boyalar vardı tek tek renklerini beğenmemiştim 2 boyayı karıştırdım bakır kızılı oldu:roflol::roflol: çok komik oldummmmmkaydirigubbakcemile3

eminim çok güzel olmuşsundur ben çok merak ediyorum saçlarımı boyatsam nasıl olur diye ama bana yasak eşim doğal seviyor. evlenene kadar da annem izin vermiyordubekar kız saç boyatmazmış annem öyle diyoooo.

ben geldimm opuyorumnanaktan
haşatım çıkmış şimdi oturunca anladım. ayrıca eve gelir gelmez yemeğe saldırdım çok acıkmıştım öğle yemeğim bu saate sarktı o da tuzlu olmuş :bbo: eskiden ben nası yiyomuşum böyle tuzlu yaa :umursamaz:

pia cım elmayla süper diyet yapılıyor da beni 10 dk sonra müthiş acıktırdığı için malesef işime yaramıyor. elma diyetine çok heves ettim ama yapamadım gözüm dönüyodu yaa elmaları yiyince mafoldumben

kallisim güzel olmuştur güzelll en azından değişik olmuştur yaaa. ben senelerdir sarı uzun saçlıyım dün kestiricem artık kısa saç ne demek hiç bilmiyorum dedim eşim mırın kırın etti.. eğer kulak hizamda kesitirirsem bi de kızıl kahveye boyatıcam. iyice zayıflayınca da başka hatun olmuş olucam :1closedeyes:

ahh canzim gelmiş hoşgeldin canım..

reyhan ablayla mersanın arasına sıkışacağım artık ne yapayım yada bijoyu kucağıma alacağımohaoldumsmile

canım az kalmış hadi bakalım ocak sonu garanti olacak inşallah anladığım kadarıyla haydi hayırlısı gitmeden yine uğrarsın şimdiden bol şans ve geçmiş olsun diyelim.. güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyoruz canım dikkat et kendimeboshayallersmile

sağolasın ablacım inşallah artık allahım ol dediyse olacak yiyecek ekmeği varsa bu dünyada gelecek bizimle olacak herşeyin hayırlısını nasip etsin allahım

kaydirigubbakcemile3 :roflol:

hoşgeldin canziciğm,herşey yolunda görünüyor hayatında... senin aadına çok seviniyorum ben,sık sık gel :)

çok teşekkür ederim canım elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum canım inşallah allahın izniyle herşey yolunda ve yolunda gitmeye devam eder darısı isteyen herkesin başına inşallah

tamam ben kucağına otururum kallisim kaydirigubbakcemile3

yeni geldim doktordan herşey normalmiş 6 ay bekle olmazsa gel dedi.. eve girer girmez de aşureye başladım buğdaylar kaynıyor.. kallisim mesaj atmış onla bile ilgilenemedim.. Allahın izniyle dağıtınca çok rahatlicammm kaydirigubbakcemile5

canım çok sevindim güzel haberlerle geldiğin için allahın inşallah tez zamanda hamile olmanı nasip eder sağlıcakla anne olursun canım

böyle saglikli devam eder ins..bana verdigin mektup sözünü unutmadim:1rolleyes:

canım benim hiçç unuturmuyum en kısa zamanda mektubun elinde olacak canım güzel dileklerin içinde teşekkür ederim inşallah allahım nasip etmiştir sağlıcakla hayırla bebeğimi kucağıma alabilirim canım

canım çok sevindim güzel haberlerle geldiğin için allahın inşallah tez zamanda hamile olmanı nasip eder sağlıcakla anne olursun canım
canımm çok teşekkür ediyorum, hamilelerin duaları kabul olurmuşş.. sen hep gel hep yaz çok pozitifsin ya süper. Allah hayırlısıyla kucağına versin bebişini biz de sevmeye gelelim inşallah :emir_bebek:

eminim çok güzel olmuşsundur ben çok merak ediyorum saçlarımı boyatsam nasıl olur diye ama bana yasak eşim doğal seviyor. evlenene kadar da annem izin vermiyordubekar kız saç boyatmazmış annem öyle diyoooo.
canım valla senide pek bir kontrol etmeyemi uğraşıyorlar nebilmiyorumkismile gençken ye sonra yiyemzsin.. genç kız saç boyatmaz.. amannnnnn... ben hiç öyle düşünmüyorum benim kızım bir sürü vardakaydirigubbakcemile3 en büyüğü istediği gibi kesiyor uzatıyor bir kezde boyadı genç hevesli ... yarına ne olacağımız bellimi.. eşlerde dopal sevmiyor sana söliyim benden duymuş olma aklinialirimsmile benimkide vır vır söylenir yok kesme yok uzatma boyatma koyu boya kırmızı boyama kestane olsun siyah olsun... oldu-u-u-u-u-u-u-u--uu:olmaz::olmaz: yollarda ne kadar sarı saçlı kızıl var ona bakarlar aklinialirimsmile evdekilere seni doğal seviyorum hahahahaa yemezlerrrsositosositosositososito bir kaç yıl önce kızıla boyatmıştım kendime hayran kaldım nasıl yakıştırdım anlatamam benim saçlarım normalde fındık kabuğu gibidir ama beyazlarım çok... neyse kızıl yaptım eşim görünce benle küstü günlerce konuşmadı çok kötü olmuş dedikaydirigubbakcemile3 istanbula gittim o zaman böyle kiloda yoktu ablamla buluşacağız yürüyorum ablamla yeğenim karşıdan gözüktü ablam nasıl gülüyor noldu sana böyle karşıdan rus sandım dedisositosositosositososito hahahahaa o zaman eşimin tavrını anladımkaydirigubbakcemile3 .....

kallisim güzel olmuştur güzelll en azından değişik olmuştur yaaa. ben senelerdir sarı uzun saçlıyım dün kestiricem artık kısa saç ne demek hiç bilmiyorum dedim eşim mırın kırın etti.. eğer kulak hizamda kesitirirsem bi de kızıl kahveye boyatıcam. iyice zayıflayınca da başka hatun olmuş olucam :1closedeyes:
bijocum ben zaten morda boyasam güzel olurum iş boyada değil yani:roflol:sositososito

arkadaşın nasıl oldu... ne zaman çıkacak hastahaneden... iyidir inşallah...

canzim hoşgelmişşsositosositoa.s.

yaa cedricim hiç gelmemezlik yapmazdı netimi yok acaba:delphin:

kallıstem cok cok ozur dılerım bugun cuma oldugunu tamamen unutmusum.eve gelırken aklıma geldı.cok cok pardon ya.sabah gec uyandım arabaya ogs almaya gıdecekdım paldır kuldur fırladım evden bıraz once geldım.bursa ya gıdıcez alınacaklar vardı ben ıng kursuna yazıldım orda sevıye tesbıt sınavı vardı.bıde curves dıye bır spor salonu var.degısık sıstemlı bı arkadasımı oraya goturdum kardesım gıttı ıyı sonuc aldı arkadasımda merak edıyodu.anca bu saat oldu ısde aksam 7 gıbı gıdıcez hazırlanıcam daha

ya hayir kilom eksideydi yaaa..demek dirdirim ise yaramis kabul görmüs:) onu demek istedim kimse zilgit cekmemis diye :))
evet pazartesi net belli olur diyetim.. ama eger sonuc iyi olursa bu diyet harikaymis.. 3 ana ogun yiyorum sabah kuvvetli ogle ve aksam cok hafif her ögün oncesi elma.. hic zorlanmiyorum:hulya:

herhalde elmanın etkisidir o canım yani elmayı 5 gündür kremi 1 gündür kullandığını düşünürsek
dimi:1rolleyes: bir iki hafta daha devam ediyim.. net sonuc icin ..cildiminde cok ihtiyaci varbenneyaptımki

ben geldimm opuyorumnanaktan
haşatım çıkmış şimdi oturunca anladım. ayrıca eve gelir gelmez yemeğe saldırdım çok acıkmıştım öğle yemeğim bu saate sarktı o da tuzlu olmuş :bbo: eskiden ben nası yiyomuşum böyle tuzlu yaa :umursamaz:

pia cım elmayla süper diyet yapılıyor da beni 10 dk sonra müthiş acıktırdığı için malesef işime yaramıyor. elma diyetine çok heves ettim ama yapamadım gözüm dönüyodu yaa elmaları yiyince mafoldumben

]

benim elmayla aram iyicokacimcoook aciktirmiyoda..bi elma buldum simdi hep onu aliyorum..yesil.. bazi yesil elmalar cok kalin kabuklu oluyor.. onlari sevmiyorum cenem agriyor.. bunlar hem lezzetli hem rahat cigneniyor.. bu diyet beni hic yormadi germedi hem.. kahvaltiyi iyi yapiyorum .. elmayada katlanicaz artik.. okadar faydaliysa

[

canım benim hiçç unuturmuyum en kısa zamanda mektubun elinde olacak canım güzel dileklerin içinde teşekkür ederim inşallah allahım nasip etmiştir sağlıcakla hayırla bebeğimi kucağıma alabilirim canım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

cedricim dert etme zaten yılbaşı vesilesiyle tüm takımlar berbat haftaya yazarız değişim varsa.. aman ne özür dileyip duruyorsun sorun yok seni bilmeyen birimiyim ben.. hayırlı yolculuklar dileyelim şimdiden..

Kallisim merhaba:1hug:Seni yakaladım mesajın için sağol canım.Arasıra giriyorum,sen yarışta yok musun artık,herhalde kilolardan kurtuldun ne güzel...Bende kızları merak ediyorum nasıllar,Benimkiler iyi büyük hazırlığı bitirdi 1, yılı bu sene,oldukça işyi gidiyor,Küçük de sbs de iyi puan aldı ama devlete gitmek istemedi.Valla okul çıkışlarını görünce iyiki onu dinlemişim diyorum...Özel bir Anadolu lisesinde burs kazandı oraya devam ediyor.İşte böyle şekercim.Kilolarımı sorarsan:roflol:roflol:Bir yarışa katılmam iyi olcek yoksa sonum fena...

canımm çok teşekkür ediyorum, hamilelerin duaları kabul olurmuşş.. sen hep gel hep yaz çok pozitifsin ya süper. Allah hayırlısıyla kucağına versin bebişini biz de sevmeye gelelim inşallah :emir_bebek:

inşallah canım her zaman bekleriz buyrun gelir inşallah bizde bebiğimle sizinkileri ziyarete geleceğiz allahım kimseyi evlatsız bırkamasın ama evladında hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bütün kullarına canım önce sen cedric ve ceylana inşallah en kısa zamanda sizlerinde haberlerini alırız canım

ah saol kallısım ay nasıl mahcup oldum hıc unuttugum bısey degıldır ama oldu bı kere.saolasın canım pazar gece gelırım merak etme herkese sımdıden ıyı haftasonları

Back
X