Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün birinciyi indirdim şimdi de ikinciyi indiriyorum hepsini indiririm bugün biter. bende dalga geçmiyorum kallisim aman incelelim forma girelim de eski hatunlarla yeni hatunlarla farketmez.
dün akşam 1 saat yürüdüm yine darısı bu akşamın başına inşallah.
ben de artık yediklerimi yazmaya başladım ajandama. böylece daha çok kontrol altında olabilirim sanırım. nerde yanlış yaptım görürüm.
hemen size de yazıyım dünümü
sabah: 1 dilim akmek kepekli
ara: yoğurt yarım paket sunta
öğle: yağsız salata doyana kadar( yeşillik) 1 dilim ekmek kepekli
ara: 2 yeşil elma
akşam: 1 tahta kaşık patates yemeği, 1 kepçe mercimek çorba sınırsız salata yağsız
ara: 2 dilim portakal
yatarken: 1 bardak süt içine 1 çay kaşığı bal
akşam tatlı krizim tutmuştu kayınvalidem de baklava yapmış o vardı ona sarmayım diye sütüme bal attım azcık
gece de oğluşum ateşlendi alt köpek dişlerini çıkarmaya çalışıyor bir patlatsaydı da kurtulsaydık ya sıkıntısından. sabah da kalkar kalkmaz anni aciy aciy diye ağzını gösteriyor kuzum benim.

kızlar dükkanımıza bir misafir geldi. bir yavru kedi nasıl mırıldıyor görseniz karnı açtır diye açma vardı eşime aldığım dünden kalan onu verdim yemedi fazla yağlı geldi herhalde sonra yağsız yoğurt verdim onu şapur şupur götürüyor şimdi ağzı yüzü bembeyaz oldu görseniz nasıl sevimli

oyy teşekkür ederim canımm acemi işi olsun yapa yapa öğreniyorummm :)

hiç de acemi işi gibi durmuyor yahu :) süper bence...
Lise son sınıf öğrencisiyim. Yani bir yandan sınava hazırlanıyorum. Sporla aram çok iyidir. Ama tam olarak geçen hafta spor salonuna yazıldım :)
Gitar kursu alıyorum bir arkadaşımla birlikte. Biraz önce oradaydım.
Onun dışında diyetim bu iki gün tam oturmaya başladı. Sürekli kendimi ikaz ediyorum. Mesela bugün hiçbir şey atıştırmadan eve gelebildim :) Her şeyin kalorisine bakmayı öğrendim.
Bu sabah menemen ve 2 dilim ekmekle basladım güne. öglen taze fasülyee ve yarım dilim ekmek... ekmekler kepekli bu arada... Tatil bitince yeme saatlerim düzene de oturur zaten.
Bunlarr dışında hiçbir şey olmasa günde 2 lt su içerimmm. Suyla aramdaa iyi bi bagg var :) Tabı bu ara 3lt ye cıkıyordur.
Simdi yine KK'da karsıma cıkan ' Callanetics ' i yapıcam. Çok işe yarıyormus. Sonra da spor salonuna inicem . Böylee böylee gidiyo bu günler:)

hem sporla hem de su ile aranın iyi olması büyük avantaj... motivasyonun da hep böyle yüksek olursa,halledersin sen bu işi boncuk yerimseniben

iyi geceler kızlar bu gün adanadaydım sabah 6 da yola çıktık 7:30 da program başladı canlı yayındı bizim için değişik bir gündü .sabah sabah ciğer kebap yedik.program bittikten sonrada adanada gezdik.harika bir yerde kahve içtik.sonra biraz metroda gezdik derken eve geliş saatim 16 oldu sonrada yemek hazırlığı bide burda bir arkadaşım eşinden ayrılıyor bu gün eşyalarını taşıyormuş nolur yanımda ol dedi onun yanındaydım .eve geldim yarın akşam misafirim var börek yaptım tramisu yaptım tabi mutfakta bende uçtuk.yorgunluktan ölüyorum ama merak ettim sabahki programı seyredeniniz olmuşmu beni gördünüzmü diye ama sabah çok erkendi bende size geç haber verdim.bu gün yorucu ama bir okadarda güzel bir gün geçirdim.

ya kallistem bende üzüldüm keşke daha önce haber verseydim.

kızlar ben yorgunluktan bayılmak üzereyim hadi size iyi geceler ben yatıyorum .

aaaaa mersammm tv lere çıkmış da ben izleyememişim :gitme: ya tühh ! keşke izleyebilseydim.
arkadaşının Allah yardımcısı olsun,çok zor bir durum..
seni deeeeeeee Şeniz

günaydın herkeseee,
8 mart çekiliş sonuçları belli olmuş heyecan yaptım hahaha. çikolata bak bakalım kızzz sana kim çıkmış.

söylemek yasak mı kız bilmiyorum ki,hiç tanımadığım biri çıkmış fallaaaaa...
şimdiki adım ne , ne yapacağız?

selam hatunlar,
dün akşam misafirim vardı ,okey oynamaya geldiler...yemek değil ama çay saati hazırlığı yapıyoruz biz böyle olunca. neler neler yaptım,görmeyin. içim gitti ama sadece tatları nasıl olmuş diye kontrol amaçlı birer ısırık aldım,ayyy devamını getirememek çok gıcık!
bugün yine misafirim var,birazdan gelirler..o yüzden dün ve bugün yediğimi yazamayacağım.hepinizi öpüyorum şekerler

günaydinlarrrrrr..
ya kallisim ne dalga gecmesi sen 70 yasindaki callan teyzeyi görsen daha bir hirslanirsin. 15 yasindakilerde yok öyle figur öylesine düzgün kadinin hatlari.balerin gibide esnek. bu hareketler esnek yapiyor zaten ama vakit ayirip haftada en az 3 kere tüm programi hakkiyla yapmak gerek..

pia deli kiz güldürdün beni..sırnaşık şey ben oglumu seviyordum öyle torunumu degil

ya ben bu smilyleri koyunca yazilar cikiyor cogu zaman sekiller cikmiyor. bakin yukarda sanki piaya sirnasik demisim gibi olmus.. valla billa demedim piacim..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
heheheheheh

Günaydinnn ... Bugünn nasılsınızz:)

.. Kalliste ablacm benım sadece aksamları gırmem sorun yaratır mı ? Nete aksamdan aksama acabiliyorum cunku .
canım hiç bir sorun olmaz sadece akşamları geldiğinde burada yazılanları kontrol et istediklerine cevap yaz böylelikle bizimde sana yazacağımız şeyler çıkar sonra yaptıklarını filan anlat git yani sorun morun yok msn sohbeti istemiyoruz zaten buraya geldiğimizde medaj görmek istiyoruz :))

kızlar dükkanımıza bir misafir geldi. bir yavru kedi nasıl mırıldıyor görseniz karnı açtır diye açma vardı eşime aldığım dünden kalan onu verdim yemedi fazla yağlı geldi herhalde sonra yağsız yoğurt verdim onu şapur şupur götürüyor şimdi ağzı yüzü bembeyaz oldu görseniz nasıl sevimli
ay canım yaaaa ne sevimlidir opuyorumnanaktan
günaydinlarrrrrr..
ya kallisim ne dalga gecmesi sen 70 yasindaki callan teyzeyi görsen daha bir hirslanirsin. 15 yasindakilerde yok öyle figur öylesine düzgün kadinin hatlari.balerin gibide esnek. bu hareketler esnek yapiyor zaten ama vakit ayirip haftada en az 3 kere tüm programi hakkiyla yapmak gerek..

pia deli kiz güldürdün beni..sırnaşık şey ben oglumu seviyordum öyle torunumu degil
ablam merak ettim bende indirdim sabah hepsini şimdide iğnede geldim açıp bakayım....sende sorun olursa söyle ...

ya ben bu smilyleri koyunca yazilar cikiyor cogu zaman sekiller cikmiyor. bakin yukarda sanki piaya sirnasik demisim gibi olmus.. valla billa demedim piacim..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
heheheheheh
:roflol::roflol::roflol:

aaaaaaaaaaaaaaaaa yine olmamis yaaaaaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol:

reyhan ablaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 kimseye söyleme ama bizim callanetics teyze taş gibim sempatiksalakcinni sanırım eskisii yeniden yapıladırmışlar 3 bayan var hepside fıstık fıstıkkkkkkalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok tatlılar kallis yaaa yerim ben onları Şeniz bu arada benim kedi de gitmedi burdan dükkanın önüne güneşin altına yattı keyif yapıyor sabahtan beri eşime süt al dedim gelirken dışardaydı da. sütünü de vercem gelince.

heheheheheh
sinasigin olim ablaaa ne olucaaaakkkk sirnasigim sirnasigim sirnasigim

reyhan ablaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 kimseye söyleme ama bizim callanetics teyze taş gibim sempatiksalakcinni sanırım eskisii yeniden yapıladırmışlar 3 bayan var hepside fıstık fıstıkkkkkkalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aaa o zaman lütfen bizedeee link lütfen lütfen lütfen... ama kalllisim eski videoda bi yasli teyze vardi 70 80 yaslarinda hareketleri yaparken böyle dusucek gibi fln oluyodu iki büklüm kaliyodu.. bende bi garip oluyodum onu gorunceee... bunu nerden indirdiniz lüttfeeeenn yazz.. ben dailymotion da bölüm bölüm bulmustum ve ordan yaparim diye dusunmustum .. indirsem iyi olucak... bu indirdiginiz süper callen mi ?

yediklerimi yazayim
sabah:peynir yumurta ve yogurt ile sunta
ara:200gr yogurt
ögle:yogurtlu pirasa( bunu yeni ögrendim ben hep zeytinyagli yapardim)
aksam : ya nasip :))

aksam 5 te bir arkadasima gidicez... simdi hic üsenmeden pamuk popisimi kaldirip disariya yürüyüse cikicam..5 e kadar dünya saat var.. buraya gelip sizi görünce keyfim ve enerjim yerine geldi ayolguclubacismile

selam yeniden.. hava cok güzel günesli kaanla gezmeye ciktik onun arabasi var tabi bir türlü solliyamadim hep bir araba boyu benden ileriydi bacaksiz..:) simdi asagida beni bekliyor ben kactim gelirim aksama yine.

kayınvalidem aradı şimdi kuzum gene ateşlenmiş yaa allahım sen kimsenin yavrusuna hastalık gösterme :Saruboceq: bize de en kolay şekilde dişlerimizi patlatmayı nasip eyle :Saruboceq:

kayınvalidem aradı şimdi kuzum gene ateşlenmiş yaa allahım sen kimsenin yavrusuna hastalık gösterme :Saruboceq: bize de en kolay şekilde dişlerimizi patlatmayı nasip eyle :Saruboceq:

tombilicim canım geçmiş olsun atlatır atlatır sen üzüldüğünle kalırsın işte geçecek hepsi..Şeniz

piacık ve mersamı pasta yarışmasına davet ediyorum lütfen katılın arkadaşlar çok hoş oluyor yarışmalar.. son katılım 8 şubat yani pazartesi ...artık yarışmalarda da görevliyim yarışmalar için öneri bekliyorum sizden istediğiniz yarışmaları uygun olduğunca yapacağız zemuszemushttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=11445233&posted=1#post11445233

selam arkadaşlar şuan itibariyle samsundan sesleniyorum :) ablamları bıraktık 1 gece kalıp yarın çıkacağız inşallah yola. varmı buralardan bi isteği olan arkadaşlar

Back
X