- Konu Sahibi Cherry Mom
- #19.501
dün birinciyi indirdim şimdi de ikinciyi indiriyorum hepsini indiririm bugün biter. bende dalga geçmiyorum kallisim aman incelelim forma girelim de eski hatunlarla yeni hatunlarla farketmez.
dün akşam 1 saat yürüdüm yine darısı bu akşamın başına inşallah.
ben de artık yediklerimi yazmaya başladım ajandama. böylece daha çok kontrol altında olabilirim sanırım. nerde yanlış yaptım görürüm.
hemen size de yazıyım dünümü
sabah: 1 dilim akmek kepekli
ara: yoğurt yarım paket sunta
öğle: yağsız salata doyana kadar( yeşillik) 1 dilim ekmek kepekli
ara: 2 yeşil elma
akşam: 1 tahta kaşık patates yemeği, 1 kepçe mercimek çorba sınırsız salata yağsız
ara: 2 dilim portakal
yatarken: 1 bardak süt içine 1 çay kaşığı bal
akşam tatlı krizim tutmuştu kayınvalidem de baklava yapmış o vardı ona sarmayım diye sütüme bal attım azcık
gece de oğluşum ateşlendi alt köpek dişlerini çıkarmaya çalışıyor bir patlatsaydı da kurtulsaydık ya sıkıntısından. sabah da kalkar kalkmaz anni aciy aciy diye ağzını gösteriyor kuzum benim.
dün akşam 1 saat yürüdüm yine darısı bu akşamın başına inşallah.
ben de artık yediklerimi yazmaya başladım ajandama. böylece daha çok kontrol altında olabilirim sanırım. nerde yanlış yaptım görürüm.
hemen size de yazıyım dünümü
sabah: 1 dilim akmek kepekli
ara: yoğurt yarım paket sunta
öğle: yağsız salata doyana kadar( yeşillik) 1 dilim ekmek kepekli
ara: 2 yeşil elma
akşam: 1 tahta kaşık patates yemeği, 1 kepçe mercimek çorba sınırsız salata yağsız
ara: 2 dilim portakal
yatarken: 1 bardak süt içine 1 çay kaşığı bal
akşam tatlı krizim tutmuştu kayınvalidem de baklava yapmış o vardı ona sarmayım diye sütüme bal attım azcık
gece de oğluşum ateşlendi alt köpek dişlerini çıkarmaya çalışıyor bir patlatsaydı da kurtulsaydık ya sıkıntısından. sabah da kalkar kalkmaz anni aciy aciy diye ağzını gösteriyor kuzum benim.