Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

annahhhhhhh 2 saat sonrami gideceksin allah kolaylik versin canima..opuyorumnanaktan
evet cok seviyorum o sarkiyi bülent bir söyledimi zangir zangir titriyorum oldugum yerde sanki votkayi sisesiyle dikmisim gibi. birgünde senden dinlemek nasip olur insallah

aebenim yedin haa kl yi hehehee allah senikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğru diyosun ama canım benim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

reyhan ablam az değil ya seninkiyle hemen hemen bir olmuş az fark var birde ben adım aralığımı 50cm ayarladım ondanda değişiyor olabilir fazla gözüküyordur hile karışmış yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kallisim adım aralığı ayarlanıyor muydu? vay beee

ya ben size söyledim mi,benim bir adımsayarım var ama sayamıyor sankim... böyle tek tek atmıyor,mesela 100 de diyelim,20 dk sonra bakıyorum,150 olmuş(sayılar atmasyon) yani tek tek atmıyor benimki..yanlış mı o,kafayı mı yemiş acaba?

inşallah ablacığım,neden olmasın. bakarsın ünlü bir şarkıcı olup almanyaya gelirim,görüşürz,sana özel konser veririm :)))

ay birtanem ya allah büyük dünyada okadar büyük degil bellimi olur insan yeterki istesin gecen sene nerdeyse karsilasacaktik düsünüyorumda.. eger ben cesmedeyken senin programin olsaydi ben gelir bulurdum seni alkisalkisalkis

evet izleyebiliyorsunuz ama,bir tek yemekteyiz var. bir de o boğazda söylediğim video..başka yok zaten ablam..youtube a "yemekteyiz 18 şubat" yazarsan kardeşimin günü çıkıyor

kallisim iyigeceler canımmm.mucks

aebenim yedin haa kl yi hehehee allah senikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğru diyosun ama canım benim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

reyhan ablam az değil ya seninkiyle hemen hemen bir olmuş az fark var birde ben adım aralığımı 50cm ayarladım ondanda değişiyor olabilir fazla gözüküyordur hile karışmış yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

seni ückagitci benimki 66cm aaaaaa bendemi 50cm düsürsem delikafadulden

iyi geceler kallisim..
cikolatam canim adim sayiciyi taktigin zaman bakarak yürü bak bakalim sayiyormu. dik durmasi lazim 10 derece yatmaya bile gelmiyor saatlerce yürüsen yazmaz yada sert bastigin adimlari yazar. sen onu bilen birine ayarlattir

çitol sen anlatma özürlü değilsinde şöyle bak değişik bir açı dene yani.. diyetisyene gittim diyorsun diyetisyen sana bolca ekmek vermiş ama hangi öğünde şerbetli tatlı verdi hemde günde iki kez... çikolatan var kısırın var hiç bir diyette bunlar yok bunlarla zayıflayamazsın olsada kaç gün sürecektir 2 hafta verirsin kilon durur sonra canın sıkılır oturur bunların beş katını yersin o iki haftada boşa gider ve skiye dönersin değişen bir şey olmaz...

az yememek istemiyorsan başka şeyleri yemeyi denemelisin kocaman bir kase saata yap yanına bir dilim ekmek al doyana dek ye, bir tane kalburabastı seni kaç saat doyurdu ki sonra elim ayağım titriyor fenalık geçiriyorum diyorsun dengeli ye iki gün salata sebze ye sonra gel deki bana kalliste senin dediğin gibi beslendim ama hala elim ayağım titriyor asla böyle bir şey olmaz... şekerinin dengesini sen bozuyorsun elinin ayağının titremesini sen sağlıyorsun bu yediğin tatlılarla sağlıksız besinlerle...

yahu şerbetli tatlıdan öğünmü olur al iki dilim ekmek yap koca bir kase cacık sonra bak bakalım neren titreyecek...

hani kendimi kasmadan yapmak istiyorum diyorsun ya sağlıklı ye bolca ye doyarak ye ancak böyle başarırsın aç kalmadan ama sağlıklı.... senin bugün yediklerin hiç doyurucu özelliği yok ki ben onları yesem açlıktan kıvranırım sende öyle oluyorsun işte tatlı kısır çikolata doyurmaz insanı....

citol canim bencede cok fazla yiyorsun daha dogrusu yanlis yiyorsun. o kalbura basmalarin cikolatalarin yerine bolca salata yogurt hatta yemek yesen daha karli olursun en azindan saglikli beslenirsin. o saydigin zararli seylerin icinde insana hic faydasi olmiyan hersey var sadece kuru kalori.. yani bunlari biz yemiyormuyuz arada kacamaklar oluyor elbet ama iki üc tane degil yarim yada en cok bir tane yiyoruz. hele böyle diyetimize tam odaklandigimiz zamanlar eve bile sokmuyoruz. karismak haddim degilsede, buirada kritiklere acik olmaliyiz diye düsünüyorum. sana yanlislarini hatirlatmiyacaksak takim olmamizinda bir önemi kalmaz. degilmi canim?kaydirigubbakcemile5
ne demek canlarım karışın banaa
tabikide
bu yüzden burdayım
haklısınız am aişte
misafirim gelcekti ya
ondan olduu
bi daha şerbettli tatlıda yok zaten pek sevmemm ( künefe harıç)
kırk yılda bir yaptım
onuda çok layt yaptım valla :1ninca:

iyi geceler kallisim..
cikolatam canim adim sayiciyi taktigin zaman bakarak yürü bak bakalim sayiyormu. dik durmasi lazim 10 derece yatmaya bile gelmiyor saatlerce yürüsen yazmaz yada sert bastigin adimlari yazar. sen onu bilen birine ayarlattir

evet en iyisi götürüp bir bilene ayarlattırmak olacak.... sağol ablam,ben de çıkıyorum müsadenizle,hazırlanmam gerek.vaktim kalırsa gelirim...
şimdiden iyi pazarlar :)

merhabalar... herkese iyi pazarlarzemuszemus dün yediklerimi rapor vereyim:
sabah:2 dilim ekmek, 4 teytin,biraz kaşar peyir,beyaz peynir,1 yumurta,2 tane jelapano biberidelikafadulden,çay.

öğle:patates salatası

ara:1 elma

akşam:ekmek arası kokoreç,yarım kase büyüklüğünde tavuk göğüsü tatlısı (annem yemedi:roflol:) bunların dışında hiç bişey yemedim ablalara ve teyzelere duyurulur.

günaydın herkese ben bu sitede yeniyim arkadaslar iyice okudum herşeyi bu takıma katılmak istiyorum. boyun 167 kilom ise 57. ben 52 kilo olmak istiyorum bu kiloda oldumgumda kendimi cok güzel ve cok rahat hisediyorum. yani 5 kg. fazlam var. bu sefer kararlıyım verecegim. grubunuza katılmak istiyorum. bayanssulusmile

günaydinlarrrrr.
ay alisim yerim senin jalapeno biberini ben... allahim bir cocuk benim yedigim biberleri yiyor... ya tatlim ben biber hastasiyim. ne bahceden anlarim ne toprak isinden ama bu yil her tarafi jalapeno jabanyeros biberi dolduracagim gecen hafta diktim insallah cikarlar.. tohum ektim yani daha filiz olacakta iste yaz gelecek hava isinacakta ben bahceye dikecegimde önce boy verecek sonra cicekte efendime söyliyim o cicekler biber olacakta... peeeeeeehhhhhh
yediklerinde cok güzel olmus canim annende bunlari yemisti dün.. bunda sasacak ne varsa.delikafadulden
neyse ben söyle bir bakmistim jalapenos deyince beynim döndü aciktigimi hissettim kahvalti etmedimde hala. asagi inip kahvalti edeyim önce. demin yarim saat yürüdümde..naniknanik

günaydinlarrrrr.
ay alisim yerim senin jalapeno biberini ben... allahim bir cocuk benim yedigim biberleri yiyor... ya tatlim ben biber hastasiyim. ne bahceden anlarim ne toprak isinden ama bu yil her tarafi jalapeno jabanyeros biberi dolduracagim gecen hafta diktim insallah cikarlar.. tohum ektim yani daha filiz olacakta iste yaz gelecek hava isinacakta ben bahceye dikecegimde önce boy verecek sonra cicekte efendime söyliyim o cicekler biber olacakta... peeeeeeehhhhhh
yediklerinde cok güzel olmus canim annende bunlari yemisti dün.. bunda sasacak ne varsa.delikafadulden
neyse ben söyle bir bakmistim jalapenos deyince beynim döndü aciktigimi hissettim kahvalti etmedimde hala. asagi inip kahvalti edeyim önce. demin yarim saat yürüdümde..naniknanik

bende jalopone biberinin turşusuna bayılırım
tohum dedin nerden buldun ektin tohumu ?

slm arkadaşlar ben 3. takımdan geliyorum bu hafta malesef kilo veremedim ve aksine 300 gr aldım bu yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM

aman allahım bu nasıl bir ceza .bizim kaptanımız melek gibiymiş bize hiiiiççççç böle şeyler yaptırmıyor.yoksa ben her hafta tüm takımları gezerdim.

canım benim evimde olanlar,artık huzursuzluğun üst boyutu... çok ama çok mutsuzum. ve bu mutsuzluğa bir son vermek niyetindeyim...

çikolatam noldu güzelim yaa .ben çok üzülüyorum bunları okuyunca tabiki kimsenin seni mutsuz etmesine izin verme ama son çareyi düşünme hemen.

hyr anne kbl etmiyorum istersen snin kçmaklarını yaziymalkisalkisalkisa.s.

yaz çocuğum yaz .bende senin yaptıklarını tek tek yazacam.benim ceza 3.takımdan daha ağır oldu. kendim ettim kendim buldummm.....

yazz yazzz yazzzzdelikafaduldendelikafadulden

mersam yaa biz bunları çağırmakla iyimi ettik kötümü anlayamadım:roflol:

valla bilmiyorum şimdide küçük kızla anlaşma yaptık bize yaşam koçluğu yapacak.elimizde ne görürse kapacak.ama bunlar işi ticarete döktüler o da parayla çalışıyor.

Ayyy mersam biz kimlerle takımız diyormuşuzda haberimiz yokmuş:bbo: hepsi kuyumuzu kazmaktan zevk duyacak gibiler biz gidip başka takımmı açsak ne eyvahedigeldismile

psikopata bağladılar ilk günden yaaaa gülmeye bak sırnaşık şeysırnaşık şey nihahahahaaymışşşşşalsanaalsanasmile

yok arkadaşım hşç biryerlere gitmeyelim .eğlensinler biraz fenamı renk getirdi kızlar.tamam buldum çikolatanın kardeşide girsin seda .oda ablasının yediklerini bize söylemediklerini yazsın.ay kendi kuyumu kendim kazdım.ben bu kızı çıkarimmi neee...

birdaha unutma kallisim ben onsuz yürürsem bosa gitti sayiyorum vallahi bak okadar aliskanlik yaptiki. heheheheheh
ama sekerim dogrudur 500 adimda 19 calori ama benimki dahada az göstermis sanki.
amaaaaaaan bosver ben kendimi biliyorum bir hafta daha yürüyeyim baglasalar durmam artik oldugum yerde ziplar yinede 10bin adimimi tamamlarim sonrada ceylan gibi sekerim agrisiz sancisiz isallahhhhhhh yalappimmmmmmmm
reyhan ablan adımsayar diye diye sonunda bende verdim siparişi ama benimki yağ ölçmüyor bakalım gelsinde kalori ve adım sayısını gösteriyomuş.

amaaaan reyhan ablam, 10000 adım atmışsın,hala düşünüyorsun. Osman Müftüoğlu 10000 adım diyor,tamamdır. düşünme gerisini bence...ama bence de kaloriyi az göstermiş o alet...

bu arada nohutlu veya yeşil mercimekli salatayı şiddetle tavsiye ediyorum.en az 3 saat toksunuz!.

çikolatam bu salataları nasıl yapıyosun yazsana .bide kalorileri yüksek olmuyormu merak ettim.

Back
X