çitol sen anlatma özürlü değilsinde şöyle bak değişik bir açı dene yani.. diyetisyene gittim diyorsun diyetisyen sana bolca ekmek vermiş ama hangi öğünde şerbetli tatlı verdi hemde günde iki kez... çikolatan var kısırın var hiç bir diyette bunlar yok bunlarla zayıflayamazsın olsada kaç gün sürecektir 2 hafta verirsin kilon durur sonra canın sıkılır oturur bunların beş katını yersin o iki haftada boşa gider ve skiye dönersin değişen bir şey olmaz...
az yememek istemiyorsan başka şeyleri yemeyi denemelisin kocaman bir kase saata yap yanına bir dilim ekmek al doyana dek ye, bir tane kalburabastı seni kaç saat doyurdu ki sonra elim ayağım titriyor fenalık geçiriyorum diyorsun dengeli ye iki gün salata sebze ye sonra gel deki bana kalliste senin dediğin gibi beslendim ama hala elim ayağım titriyor asla böyle bir şey olmaz... şekerinin dengesini sen bozuyorsun elinin ayağının titremesini sen sağlıyorsun bu yediğin tatlılarla sağlıksız besinlerle...
yahu şerbetli tatlıdan öğünmü olur al iki dilim ekmek yap koca bir kase cacık sonra bak bakalım neren titreyecek...
hani kendimi kasmadan yapmak istiyorum diyorsun ya sağlıklı ye bolca ye doyarak ye ancak böyle başarırsın aç kalmadan ama sağlıklı.... senin bugün yediklerin hiç doyurucu özelliği yok ki ben onları yesem açlıktan kıvranırım sende öyle oluyorsun işte tatlı kısır çikolata doyurmaz insanı....