- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #22.321
aşkolsun ben bıraktım mı :umursamaz:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
dün ben de siteye giremedim girsem de gezemedim yazdıklarımı yollayamadım
mersacım tekrardan geçmiş olsun canım mesajım gelmemiş herhalde allah beterinden saklasın hayatım napacaksın herşey insanlar için para pul herşey kolay ya karşı tarafın canı yansaydı allah korusun beterin beteri var
çikolatım nerdesin yahu dün de yoktun işlemlerle uğraşıyorsun herhalde dünden için başvuru yapıcaz diyordun merak ediyorum seni
reglim 3 gün geciktikten sonra bu sabah oldu değil 3 gün 1 saat gecikmesine bile tahammülüm yok benim ama neyseki geldi bu hafta şişmiş çıkabilirim her ay yarımla 1 arasında değişiyor günah ben de değil o kadar tatlı isteğime karşı tuttum ben kendimi gerçekten neyse hayırlısı bu hafta 7leri görmek istiyordum ama bakalım pek umudum yok
candy cim sana da geçmiş olsun hayatım düzelmene sevindim hastalanınca metabolizma sürpriz yapıyor insana daha hızlı çalışıyor belki zannettiğin gibi kötü olmaz
aleyna ve peri napıyorlar bu arada göremiyoruz onları nasıl gidiyor diyetleri anneleri?
ben de biraz ders çalışıyım az sonra ara verince gelir dün yediklerimi yazarım öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan
ben de beğenmedim yediklerini :umursamaz:sabah:kalsik kahvaltı işte 1 dilim çavdar ekmekle
ara:1 galeta
öğle:tavuk döner 2 kaşık pilav salata
ara:1 galeta daha
akşam:2 kepçe çorba salata
su 3 litre sıcak
bir de dün 1 saat oldukça tempolu yürüyüş yaptım bileklerim sızladı resmen bir de okumamışsan eğer bugün regl oldum bu cumadan umutlu değilim almış olmayım yeter
sen neler yaptın uyuyorsun dimi diyete bırakma ucunu sakın
çikolatam altta görüyorum seni geldin mi hayatım ne yaptın nedir durumlar
yediklerimi de yazıyım sana fırsatın varsa yorumlarsın canım
sabah:kalsik kahvaltı işte 1 dilim çavdar ekmekle
su 3 litre sıcak
bir de dün 1 saat oldukça tempolu yürüyüş yaptım bileklerim sızladı resmen bir de okumamışsan eğer bugün regl oldum bu cumadan umutlu değilim almış olmayım yeter
mrb arkadaşlar
dün giremedim hiç siteye
ama ben bu hafta fosladım resmen
hiiiiiiiiiç uymadım dietemafoldumben
sanırım cuma günleri kilo hakkında bilgi veriliomuş
ama ben o saatlerde okulda oluorum
bijom tel.lede bilgi verildiğini sölemişti
eğer bi num. verirseniz ordan bilgi verebilirim
gerçi hiiiiiiiiiiç iç açıcı olmucak ama
tombilim bir iki kere uğradım dün siteye ama giremedim.
bunun dışında pek iyi de sayılmam biliyorsun. genel olarak yediklerime çok dikkat edememekle beraber,sporumu aslaaa aksatmıyorum.çünkü o psikolojime iyi geliyor. vücudumda gözle görülür daralma var,özellikle göbek bölgemde... ev işini halledersem diyetimi tekrar düzene koyacağım.
senden evi taşıyana kadar izin istiyorum. senin yediklerini mutlaka yorumlayacağım,bana yazmaya devam et ama ben bu süreç geçene kadar yediklerimi yazamayacağım.çünkü düşünemiyorum,yoğunlaşamıyorum.anlıyor musun beni...zor günler geçiriyorum.ama seninkini yorumlamayı bırakmayacağım,lütfen ne yapıyorsan yazz bana...bu arada regl olman iyi olmuş,yarına suyu atmış olarak tartılacaksın.çok sevindim canım.
selam arkadaşlar,
gerek sitenin gerekse kafamın yoğunluğundan buraya fazla gelemedim.inş evime geçince herşey daha güzel olacak. yazdıklarınızı mutlaka okuyorum ama birşey yazamıyorum.çünkü aklım pek yerinde sayılmaz.sadece orda olmanız ,var olmanız ve birşeyler yazmanız beni rahatlatıyor.
yarın kilomu bildireceğim ama mutlaka,kesinlikle salmadım özellikle spor konusunda.yediklerim ağır şeyler değil ama pek dikkat ettiğim söylenemez.dedim ya yoğunlaşamıyorum.
hepinizi çooook öpüyorum
hayır ben beğendim..beğenmeyecek ne var ki,akşam öğünü sırf çorba ve salata olmuş. regl döneminde olduğu için de karbonhidrata fazla ihtiyaç duyduğundan çoğunlukla karbonhidrat almış ama zararlı bir karbonhidrat da göremedim ben listede...rahat ol tombilim ama en sonunda burdan ankaraya kafa atıcam sana bu meyve yüzünden!
ya bişey yememişsinki :sinifsinif: senhoşgeldin reyhan ablacım
iyi kısa sürmüş işlemlerin sonuçların da iyi çıkar inşallah sabah kan falan alacaklar diye aç kaldın herhalde neyse şimdi sağlılklı bir şekilde yersin yemeğini
ne zaman iyi hissedersen o zaman yazarsın cnm
tombilim bir iki kere uğradım dün siteye ama giremedim.
bunun dışında pek iyi de sayılmam biliyorsun. genel olarak yediklerime çok dikkat edememekle beraber,sporumu aslaaa aksatmıyorum.çünkü o psikolojime iyi geliyor. vücudumda gözle görülür daralma var,özellikle göbek bölgemde... ev işini halledersem diyetimi tekrar düzene koyacağım.
senden evi taşıyana kadar izin istiyorum. senin yediklerini mutlaka yorumlayacağım,bana yazmaya devam et ama ben bu süreç geçene kadar yediklerimi yazamayacağım.çünkü düşünemiyorum,yoğunlaşamıyorum.anlıyor musun beni...zor günler geçiriyorum.ama seninkini yorumlamayı bırakmayacağım,lütfen ne yapıyorsan yazz bana...bu arada regl olman iyi olmuş,yarına suyu atmış olarak tartılacaksın.çok sevindim canım.
selam arkadaşlar,
gerek sitenin gerekse kafamın yoğunluğundan buraya fazla gelemedim.inş evime geçince herşey daha güzel olacak. yazdıklarınızı mutlaka okuyorum ama birşey yazamıyorum.çünkü aklım pek yerinde sayılmaz.sadece orda olmanız ,var olmanız ve birşeyler yazmanız beni rahatlatıyor.
yarın kilomu bildireceğim ama mutlaka,kesinlikle salmadım özellikle spor konusunda.yediklerim ağır şeyler değil ama pek dikkat ettiğim söylenemez.dedim ya yoğunlaşamıyorum.
hepinizi çooook öpüyorum
alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile :mymeka:bu hafta ben de pert oldum ama çok sıkı geliyorum haftaya.. yarından ümitli değilim doğal olarak.. kilo almış olabilirim bu citol yüzünden tartılamıyorum da alsanaalsanasmile ama aldım.. biraz dönemsel şişkinliğimde var ama yarına sabaha kadar gitmez o.. iki gündür de sırf karbonhidratla besleniyorum.. bari kalori hesabını yapaydım.. yiyip uyuyorum kalkıp yiyor ilaç alıyor yine uyuyorum ne egzersiz ne diyet hakgetire.. sanırım yarın akşam rahat geçirirsem 10000 adımımı ve egzersizlerimi tamamlamak istiyorum.. dakika da 110 adım atıyorum zaten.. 90 dakika yürüyüş yeter.. bu hafta eğitim vardı eve de hep geç gittim geç yedim.. namaz da kılmadım doğal olarak.. ne de olsa o da bi hareket yani.. hem insana böyle başka bi güç veriyo.. dua ediyorsun falan.. neyse yani tartıda çok çıkarsam şaşırmayacağım bilmiyorumkismile
ablam hadi hayırlı haberler olsun inşallah bir şeyin çıkmayacak... tatil yapmış olacaksın işte aklinialirimsmileben geldim ben geldimmmmmm.:dance:
idrar kan aldilar ekg yaptilar ultrasonda ic organlarimi incelediler icten distan kontrolden gectim yani.. pazartesi günü eve telefon edip akibetimi bildirecekler.. yarim saatte isim bitti. bende gidip bahceye ortanca aldim pembe mavi birde sari böyle boru gibi cicekler var ona iyi bakilirsa agac gibi oluyor onlardan aldim (( engels trompete )) almancasi daha yeni kahvalti edecegim ben.
çikolatam altta görüyorum seni geldin mi hayatım ne yaptın nedir durumlar
yediklerimi de yazıyım sana fırsatın varsa yorumlarsın canım
sabah:kalsik kahvaltı işte 1 dilim çavdar ekmekle
su 3 litre sıcak