Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tombilim yaa ben şu cümlenden bişey anlamadım desem bilmiyorumkismile

kafa kazan gibi kallisim ama burayı da aksattığımın farkındayım ve üzülüyorum o yüzden hepsinin karışımı bu cümle
özetle
geçen hafta berbattık amaakıllandık bu hafta iyi olacaz
kalliste ve reyhan ablam listede olsalardı belki onlar bizi toparlayabilirlerdi
demişim bu cümleyle

Umut: Aslı!
Aslı: Yeter! Yeter! Artık benimle uğraşma.. Allahım ne salağım.. Seninle oynadığımı sanıyorken meğer senmişsin benimle oynayan.. Ama olmadı işte.. (Hala ağlamaktadır.) Tavlayamadın beni.. Canıma değsin.. Defol! Daha ne bekliyorsun git artık! Git!
Umut Aslı’ya sarılır. Aslı da Umut’a..
Aslı: Bırak beni..
Umut: Bırakmam bi daha..
Aslı: Bırak dedim.. Nefret ediyorum senden.. Eskiden sadece gıcık olurdum. Şimdi NEFRET EDİYORUM.. (Aslı gitmeye yeltenir. Umut bırakmaz.)
Umut: Bırakmam.. Bi daha bırakmam seni..
Aslı:(Gücü kalmamıştır artık.) Lütfen bırak.. (Oracıkta bi yerlere oturuverirler. Umut Aslı’nın yüzünü ellerinin arasına alır.)
Umut: Ne kadar aptalsın.. Seni nasıl sevdiğimi nasıl anlamazsın?
Aslı: Çok zor olmadı.. Evine geldim yarı çıplak bi kız gördüm.. oradan anladım..
Umut: Yarı çıplak değil, bornozlu.. Kendisi de ablam olur..
Aslı: Çok komiksin.. Kafede kısmetse, dedi ben eşiniz deyince.. Üstüne atlayacak yer arıyordu.. Ablasıymış!
Umut: Ben rica ettim çünkü..
Aslı: Niye ablanı yordun ki buralara kadar..
Umut: Aslında onun fikriydi.. Ona anlattım.. O da işte bu fikri buldu.. Ben de sen yap, dedim.. Dersaneye gelecekti de ben kafeyi keşfettim sonra..
Aslı: Neden sana inanasım gelmiyor?
Umut:Aptalsın da ondan!
Aslı: :)

ayh
boshayallersmile

umut aslının hocası değilmiydi ne oldu bunlara anlamadım ben hoca öğrenci diyaloğu mu lülülülülülü

tamam canım teşekkür ederim bunları dmşemeyi düşündüğümüz alan 35m2 filan ancak vardır sadece ön bahçeye yırtığın gezdiği yerlerde ayakları pislenmesin diye kaydirigubbakcemile3 ay ne kadan zenginim bakın köpeğimin ayakları kirlenmesin diye neler döşetiyorum:roflol::roflol: ya yok şu anda bakımsız burası ve acil toparlanması gerek ehh yırtıkta evde ve bahçede aynı anda yaşayan bir köpek olduğundan mecburuz yani... bunlar hoşuma gitti aslında en doğalı kayrak taşını çok seviyorum ama bahçe ufak :1no2:

aslında açık alan olduğunu da hesaba katarsak çok da ince elemene gerek yok kallisim ne kadar bunların metre kareleri?

tombilicim seni özlemişiz yahu ne zaman eskisi gibi gelicen...

canlar ben azcık kaçayım kızım ders yapacakmışta öpüyorum hepinizi....

ben de özledim valla daha selam bile vermeden geçmişe cevap yazmaya çalışıyorum ama anacım ne kadar şenlenmiş burası tam kadınlar hamamına dömnüş kaydirigubbakcemile3 yetiştirmeye çalışıyorum cevap yok yetişmiyor herkese daha neler yaptığımı anlatamadım fırsat buldukça hemen açıcam kallistecim özlüyorum çünkü buayı

ben de başladım bugün patatesle ama daha hala 1 patates azcık müsait oldum hemen buraya koştum o yüzden bekliyor patateslerim cuma 78.5 dedim ya bu haftaya 77.1le başladım ben geçen hafta regldim düzensiz düzensiz yedim hastanedeydik falan diyet miyet yapacak fırsat yoktu derken yaşasın yine 77.1 im inşallah bi 3 kilo da bu hafta verirsem süper olacak
dur ben de azcık daha vaktim varken hemen patateslerimle buluşuyum sonra fırsat olmaz

umut aslının hocası değilmiydi ne oldu bunlara anlamadım ben hoca öğrenci diyaloğu mu lülülülülülü

hocası ama küçük.. o da öğrenci üniversitede staj yapıyo işte dersanede.. Aslı buna işe başladığı ilk gün posta koyuyo ama bu da nasıl yakışıklı zoruna gidiyo.. öyle başlıyo işte Umut aşık oluyo sonra ama Aslı kaçıyo ondan.. Ama Umut çok aşık.. Tutkulu da biraz yaşı itibariyle :kedi: ama Aslı genç diye ondan da utanıyo.. aşkından tutkusundan.. ama gel gelelim aslıyı da bırakamıyo

Umut Hoca: Beni de böyle kolay affeder misin?
Aslı: Niye? Size kızmadım ki?
Umut Hoca: Kızacağın bişey yaparsam!
Aslı: Ne mesela
Umut Hoca: Senden hoşlandığımı söylersem mesela
Aslı: (şaşırır. Heyecanlanır.) Nerden çıktı şimdi bu?
Umut Hoca: Seni seviyorum ben çok hem de..
Aslı: Nerden çıkardın bunu dedim!
Umut Hoca: Seni öptüğümde böyle ga..
Aslı: (Sözünü keser.) Dur, dur, dur.. Dur orda.. Ne zaman, ne zaman!?
Umut Hoca: Hiç mi hatırlamıyorsun.. (Umut Hoca Aslı’yı tekrar öper. Aslı hatırlar ve kendini geri çeker.)

böyle başlıyo.. bi de ilerde şöyle bi sahne var.. üstekinden bağımsız

Umut: Aslı
Aslı: Ne var
Umut:Konuşmamız lazım
Aslı: Sen beni ne zaman rahat bırakacaksın?
Umut: Sen beni rahat bırakırsan ben de bırakırım.
Aslı: Al, bıraktım.. Defol git!
Umut:Yok, rahatlamadım hala.. Hala hissediyorum.
Aslı: Sadece saçmalıyorsun. Eskiden sadece gıcıktın.. Şimdi ahmaksın da..
Umut: Aşk ahmaklık mı?
Aslı: Hayır ama seninki öyle..
Umut: Daha fazla kıracak mısın kalbimi?
Aslı: Neden anlamıyorsun, anlamıyorum. Bi insan bu kadar mı ahmak olabilir.. Hayatını romantik komedi tadında yaşamaktan çok mu hoşlanıyorsun? Aaaaynı filmlerdeki gibi di mi? Havalı çocuk kendisine yüz vermeyen tek kıza bir anda aşık olur. Bu kadar basit çünkü di mi aşk? Kız da durur mu? Herkesin hayran olduğu o havalı kendisinin yaptıklarına rağmen onunla ilgilenir. Aşık olmak için bi sebep ya bu.. Çocuk kızı tavlamaya çalışır.. Kız inanamaz..Sonunda mutlu olurlar..
Umut: Haklısın galiba..
Aslı: Ahmak olduğun konusunda mı? Kesinlikle!
Umut: Evet.. Ben pek romantik film izlemem, ahmaklık olduğunu düşünürüm; ama ahmak olan benmişim.. Bu filmlerin birebir gerçeği yansıttığını, gerçek aşkın bu filmlerde olduğunu nerden bilebilirdim?
Aslı: Ne
Umut:Ve aşk, bu kadar da basittir (Der ve gider.)
Aslı: Ya, vurdun beni tabi di mi şimdi? Birkaç gün de bulaşmazsın, ben de hemen tav olurum, peh!

böyle işte.. aslı inatçı biraz boshayallersmile

ohh ohh maşallah ne güzel yazışmışsınız leysete gelmiş ben umudu kesmiştim :) geçen akşam gelipte yazmayınca beğenmedi gitti demiştim... hoşgeldin canım hayırlı olsun...

reyhan ablacım hareke geldi takıma sende tam 24 ayarını bulmuşsun bakıyorum kıpraş kıpraş yerinde duramamışsınkaydirigubbakcemile3
aynen sekerim tam 24 ayar oldum .. bugün yemekten nefret ediyordum beni cirkinlestiriyor yaslandiriyor sisko yapiyor diye tüm yiyeceklere düsman oldum. canim patates bile istemedi .delikafadulden.. hareket lazim tabiki güzelim icimiz ölmüs gibiydi..

yahu bu yararı olan şeyleri ben neden hiç ama hiç yapamıyorumalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile elma sirkesine başlıyorum bir gün sürüyor sandaloz sakızına başlıyorum bir gün sürüyor şimdiye dek en uzun soğa suyu yaptım bir halta yaramadı oda gram oynamadım:umursamaz:
aynen hayatim bendede öyle neler neler yaptim ama bogazini kesmeden incelme malesef mümkün degil ne icersen ic.akannehir

inşallah canım ya.. ben yüzün altına düşsem hızımı alamayacağım gibi zaten.. takım arkadaşlarım da çok sevinir.. 95 olayım bi.. ya bi iki haneli olayım.. reyhan ablam da sevinir çok :kedi:
cok sevinirim candycigim ve ben biliyorum inecegini evde okadar bastan cikarici yiyecege karsi nekadar güzel alternatifler bulmussun ben gurur duydum seninle.. kesinlikle güveniyorum sana bu hafta zor ama bellide olmaz yine. en gec önümüzdeki hafta 2li rakamlardasin. onu görünce zaten kesinlikle 3lü rakamlara dönmek istemiyeceksin.kendine bir ödül koy mesela istedigin kiloya gelince sunu alacagim sunu yapacagim gibi... 21 mayista 95 demistik sana banada 83 insallah olur ya insallah ..kaydirigubbakcemile5

ben kaçar.. mesai bitti :icecream:
nereye ya bir saattir okuyorum gecmisi ben geldim sen gittin ..:smiley-cool:

aslında açık alan olduğunu da hesaba katarsak çok da ince elemene gerek yok kallisim ne kadar bunların metre kareleri?

tombilim capri olanlar 28-30 lira diğeri via apia ise 40 lira... bunları tvde gördüm doğala çok yakın yapmışlar çok hoşuma gitti bakalım akşam eşimede göstereyim kızlarada... hangisini beğenecekler..

reyhan ablacım aynen bende öyle yemek gelmiyor içimden.... karnımda acıkmıyor... 2 ay böyle yemeden dursak dünya bizim olacak ama ahh bizim koca kafalarımız ahhhh:delphin::delphin:

candy cim sen memurdun galiba demi canım aklımda öyle kalmış ne güzel memur olmak varmış valla biz dün pazar günü yani saat 10da evden çıktık bebemizle beraber eve girdiğimizde saat gece 11 di ordan oraya koşturduk çocuk arabada uyudu sonra dükkanın orda koşturdu durdu 11 den sonra da bi müşterimiz üst kat komşumuz ona son çizimleri götürdüm onları konuştuk doruk ağlamaktan helak olmuş bu arada anni anni diye

reyhan ablacım aynen bende öyle yemek gelmiyor içimden.... karnımda acıkmıyor... 2 ay böyle yemeden dursak dünya bizim olacak ama ahh bizim koca kafalarımız ahhhh:delphin::delphin:

bak simdi cnim aclik hissetmiyoruz yemek istemiyoruz yani tam zayiflama incelme moduna girmisiz.. moralimizi bu ayarda tutmak icin ne gerekli? motivasyon birlik. beraber birseyler yapmak, paylasmak.destek. anlayis. zayif anlarimizda birbirimizden güc alma.. bunlarin hepsi bizde mevcut.alkisalkisalkis
bak hifzi 6 haftada 13 kilo diyor ve kendine güveniyor beni cok etkiledi bu kiz. hadi dedim o hirsli sevkli daglari deviririm der gibi kendine bir güven gelmis güclü.. ben yasim itibariyle okadar veremesemde o 13 kilonun yarisini versem ne kadar mutlu olurum hafiflerim hareketlerim kolaylasir..ve bugün daha büyük bir hirsla basladim diyetime..:lepi:

bugün bişey olmuş bana birine mi kızdım nedir.. entrika damarlarım kabarmış.. bak çok sevdim bunu şimdi yazdım. hepsi pc de olsa fikirlerinizi almak isterdim ama işte sadece bi kaç bişey.. gerisi el yazısı akannehir

sanki başkası yazmış gibi helecanlanıyorum okurken.. ben de bi garibim.. senaryomun bi kısmını okurken kardeşim ağlamıştı senağlama canım benim ya:teselli:

neyse bak bunu beğendim çok ya..

Umut: Neden ağlıyorsun o zaman deli etme adamı!
Aslı:Bilmiyorum Allahın belası.. Neden ağladığımı bilmiyorum (Yine hıçkırıklara boğulur.)
Umut: Neden itiraf etmiyorsun.. Bu kadar mı zor sevmek?
Aslı: Yok canım.. Sana kolay..
Umut: Aslı ben seni seviyorum..
Aslı: Ya Umut gözünü seveyim bi git ya.. Nereye gidersen git ama git lütfen.. İstersen seni evde bekleyen yarı çıplak kızın yanına git.. bi daha de “Aslı seni seviyorum” diye.. Belki sana neden inanmadığımı anlarsın.

bugün böyleyim.. senaryo havamda.. idare edin artık.. baya oldu ya dokunmayalı..

canım ya bence yazmaya tam gaz devam etmelisin sende ne yetenekler varmış dialoglar güzel devam et kesinlikle başarılarının devamını dilerim opuyorumnanaktan

inşallah canım ya.. ben yüzün altına düşsem hızımı alamayacağım gibi zaten.. takım arkadaşlarım da çok sevinir.. 95 olayım bi.. ya bi iki haneli olayım.. reyhan ablam da sevinir çok :kedi:

ha gayret canım bu hafta düşücez inşallah iki hanelilere daha olmadı öbür hafta ama muhakkak Allahın izniyle düşücez biz kilolardan değil kilolar bizden korksun kaydirigubbakcemile5

yarin sebze günü degilmi?
karnibahar hasladim limonlu salatasini yaptim yarin ögleye yerim.
sabahta roka domates turp salatasi.
aksamda haslarim birseyler..

canım yarışmadasın zaten.. sen de artık bu takımın bir üyesi bir parçasısın.. yarın da beraber patatesle diyete başlarız opuyorumnanaktan

yaaa pardon:kedi:ben yarışmaya başvurmak için farklı bir giriş falan yapılacağını zannediyordum.aslında bayağı da geçmiş sayfalardan okudum ama demekki anlamamışım:oklava:bugün teneffüslerde girebildim foruma neler neler kaçırmışım.Ama çabuk öğrenirim söz.kaydirigubbakcemile3

Back
X