Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

e-e-e tabi patatesten sonra çok iyi geliyor hemde dene bak sende haşlama ama üstüne limon baharat ekle hem yemesi güzel hem etkisi güzel..

ben kabağı çok severim zaten.. onu da ekliyim o zaman yarın menüme.. ben patateste bi takılıyorum meyveye kadar kalıyorum öyle kaydirigubbakcemile3

ben kabağı çok severim zaten.. onu da ekliyim o zaman yarın menüme.. ben patateste bi takılıyorum meyveye kadar kalıyorum öyle kaydirigubbakcemile3

dene dene memnun kalırsın inşallah... diğer türlü çekilmiyor zaten ben yıllarca çektim sonra eskişehire geldiğimizde aile hekimine söyledim adam 3 ay kullanacağım bir şurup verdi bir daha yaşamayacaksın dedi ve cidden yaşamadım çok memnunum şimdi sadece patateste yaşıyorum oda abartı olduğu için

ferihancım sende hiç insanı tutmayacak sebzeler almışsın tere zaten salatada yenebilir bende tek yiyemem semiz otu dersen sindirimi en çabuk olan besinlerden biridir bilmiyorumkismile

evet malesef bilemedim tüm gün atıştırırım diye onlardan aldım yanıma maydanoz çok severim ama maydanıozlarımı bitirdim bana kaldı azcık semizotu neyseki bolca salatalık var yanımda onlarla akşama kadar idare edicem artık akşam salata menüm kalabalık evde sorun yaşamam ama iş yerinde ister istemez sıkıntı oluyor ama bozmak yok tabi kaydirigubbakcemile5

ben de sabah kabak haşladım yedim ya şimdide wcden çıkamıyorum:kedi::kedi:

benimde öğrenmem çok iyi oldu keşke kabakta haşlasaydım bugün için dün patates yediğim için müthiş şiş hissediyorum kendimi neyse artık haftaya kabakta yaparım öprendiğim iyi oldu teşekkürler ... opuyorumnanaktan

benimde öğrenmem çok iyi oldu keşke kabakta haşlasaydım bugün için dün patates yediğim için müthiş şiş hissediyorum kendimi neyse artık haftaya kabakta yaparım öprendiğim iyi oldu teşekkürler ... opuyorumnanaktan

:roflol::roflol:haftaya diyor yazık yaa ne olacak bizim bu halimiz kabak patates hıyar vs derken uçucaz inşallah :roflol::roflol:

:roflol::roflol:haftaya diyor yazık yaa ne olacak bizim bu halimiz kabak patates hıyar vs derken uçucaz inşallah :roflol::roflol:

:kedi: ama napalım verilecek kilolar çok öyle bir kaç günle bir haftayla gitmiyor bu yılların yağları uzun süre yapmak lazım ki kurtulalım bu kilolardan Allah yardımcımız olsun mafoldumben

mersa hatunnnnnnn sabah senden bahsetmiştim hoşgeldin... koşturman nasıl gidiyor senin diyetin ve evdekilerin son hali merve ve eşin ne durumda yazmadan sakın çıkma:mymeka:

:kedi: ama napalım verilecek kilolar çok öyle bir kaç günle bir haftayla gitmiyor bu yılların yağları uzun süre yapmak lazım ki kurtulalım bu kilolardan Allah yardımcımız olsun mafoldumben

ferihan bende başladığımda seinle hemen hemen aynıydım korkma çabucak gider inşallah 107 idim bende... 2 ayın soınunda 18 kilo vermiştim

slmm arkadaşlar benim sebze günüm ve mantar yiyorum ,yemek yaptım ama tuzsuz mantarda malesef kötü oluyor pul biberle renklendirdim ama pek bir işe yaramadı:)))

slmm arkadaşlar benim sebze günüm ve mantar yiyorum ,yemek yaptım ama tuzsuz mantarda malesef kötü oluyor pul biberle renklendirdim ama pek bir işe yaramadı:)))

mantra seversen kekik eklesene ben normaldede koyarım o zaman daha lezzetli geliyor bana... maydanoz filan doğrayabilirdin olumunekankayizsmile

Spike yani kedim ayları şaşmış mart zannetmeye başladı şu an balkondan sarkmış işkence yapıyormuşum gibi bağırıyor :))
:roflol::roflol:
evet malesef bilemedim tüm gün atıştırırım diye onlardan aldım yanıma maydanoz çok severim ama maydanıozlarımı bitirdim bana kaldı azcık semizotu neyseki bolca salatalık var yanımda onlarla akşama kadar idare edicem artık akşam salata menüm kalabalık evde sorun yaşamam ama iş yerinde ister istemez sıkıntı oluyor ama bozmak yok tabi kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun canım ben maydonozu hiç tüketmiyorum özellikle diyetlerimde midemi bulandırıyor daha çok açlık hissi veriyor banaopuyorumnanaktan:nazar:

kabak o işe mi yarıyor bilmiyorumkismile öğrendiğim iyi oldu gamyoncuiremsu
canım semizotuda bağırsakları çalıştırır bol miktarda yersen maruldaolumunekankayizsmile:nazar:
Ablası: İçeri gelin hadi.. Sırılsıklam oldunuz.. (Eve giderler. Aslı elini yüzünü yıkar. Umut ona ablasının eşofmanlarından birini verir. Ablası Aslı’nın kıyafetlerini kurutucuya atar.) Ben de yiyecek bişeyler hazırlıyordum.. Oturun siz.. (Otururlar. Umut sürekli Aslı’ya bakar. Aslı havluyla saçlarını kurutur. İkisi de ne olacağını bilmemektedir. Konuşamazlar bi türlü o yüzden. Aslı Umut’un kolunun altına girer. Umut sarılır Aslı’ya. Ablası gelir sofrayı hazırlar.. Sofraya geçerler.) Al Aslıcım.. Sever misin patates? Sormadım ama başka bişey hazırlayabilirim.
Aslı: Yok çok severim.. Elinize sağlık..

senaryoya bile patates yazdım ya bugün kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:ay çok güldüm ilahi patates iyice ünlendi yakında başrolü kapmasın:roflol::nazar::nazar:

mantra seversen kekik eklesene ben normaldede koyarım o zaman daha lezzetli geliyor bana... maydanoz filan doğrayabilirdin olumunekankayizsmile

kekiğe bayılırım ama aklıma gelmedi dün pateteste baya tükettim,maydonozdan kaçıyorum malesef beni çok acıktırıyora.sama kekik şimdi de ekliyebilirm teşekkürler canımopuyorumnanaktan:nazar:

şimdi bir tabak daha mantar yemeğimden yiyeceğim 2 de küçük salatalık,bu küçük taze kütür kütür salatalığı az beklemedim:))

Back
X