Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

candy bu diyeti kaç haftadır yapıyorsunCADIARZU

çok haftadır yapıyor ama ilk kez bu hafta tam yapıyor düzenli ve kaçamaksız kaydirigubbakcemile3

evet bu hafta kaçamaksız :1closedeyes:

107,5 ile 3 gün yaptım 104,4 e düştüm sonra 106,7 ile 3 gün yaptım yine 104,3 e düştüm.. şimdi 105,1 ile bu hafta firesiz inşallah..

ben hep meyve gününde bozuyordum.. bu hafta meyve gününü cumartesiye attım.. evde rahat olurum.. çok acıkırsam uyurum.. ama iş yerinde hemen markete koşuyorum meyve gününde ne varsa alıp yiyorum.. geçen meyve gününde 3 tane dondurma yemiştim :1shok:

ay çok şükür yemin ettim :1closedeyes: bu hafta kaçamak yok.. meyve gününe de karpuzu eklicem bu hafta kesin..

susuyorsan kesin yağlardan gidiyordur :sm_cool:

canım sanırım bu et günü beni hep susatan 1,5 lt bitti bir yarım lt daha içmelimiyim sence akşamda su içicem çünkü büyük ihtimalle birde yeşil çay ve form çayıda içiyorum gün boyu bitki çayı ve suyu abartmıyorumdur inşallah gerçi yağlardan gitsin gitsin bolca gitsin nede olsa oldukça fazla var zamanla hepsinin gitmesi lazım yani opuyorumnanaktan

candy 3 dondurmamı yuhhh yani kusura bakma ama abartıınında abartısı olabiliyormuş... sen iyiki yemin ettin yoksa yine tutamazdın kendini bak en azından diyete alışma sürecine girdin böyle bozmayınca...

canım sanırım bu et günü beni hep susatan 1,5 lt bitti bir yarım lt daha içmelimiyim sence akşamda su içicem çünkü büyük ihtimalle birde yeşil çay ve form çayıda içiyorum gün boyu bitki çayı ve suyu abartmıyorumdur inşallah gerçi yağlardan gitsin gitsin bolca gitsin nede olsa oldukça fazla var zamanla hepsinin gitmesi lazım yani opuyorumnanaktan

canım susuz bırakma kendini 3 litreden fazla da içme.. yeşil çayı falan da say.. böbreklere de ziyan olmasın

bu arada.. şey :kedi: okudun mu senaryo mu :utangac: öğlen yenisini yazdım.. sen yoktun.. gördün mü :kedi:

candy 3 dondurmamı yuhhh yani kusura bakma ama abartıınında abartısı olabiliyormuş... sen iyiki yemin ettin yoksa yine tutamazdın kendini bak en azından diyete alışma sürecine girdin böyle bozmayınca...

kesinlikle iyi oldu.. hayatımda aldığım en doğru ve yerinde karardı belki de..

bi de havam var ya.. hiç kaçamaksız diyet yapmak her yiğidin harcı değil :1closedeyes:

hoşbulduk canım.ben 28 yaşında 2 çocuk annesiyim. boyum 1.63 kilom 103:( evlendikten sonra yavaş yavaş doğumlardan sonra hızla kilo aldım ve daha veremiyorum. bugün diyete başladım. ama birtürlü içimden spor yapmak gelmiyor. koşu bandım var. ama çalıştıramıyorum tembelliğimden. :utangac:

hoşgeldin canım yavaş yavaşta olsa hızlı hızlıda olsa bu kiloları aldık ve hep birlikte birbirimizi motive ederek bu kilolardan kurtulucaz ben inaıyorum artık hem bir kaç kilo verince insan mutlu oluyor ve dahada hırslanıp evet başaracağım bu sefer diyor sende öncelikle koşu bandını açarak hırslanabilirsin yapacağına inanıyorum eğer buraya gelip insanlarla dertleşecek kadar güçlüysek kilolardanda kurtulacak kadar güçlüyüzdür emin ol canım opuyorumnanaktan

hah.Hatırladım diyetimle ilgili konuşacaktım.Arkadaşlar eşim patetesli diyetime onay vermiyor.Geçen yıl yapıp 20 kilo verdiğim diyete devam etmemi yapıma o diyetin daha uygun olduğunu ve böylece metebolizma hızımın düşmeyeceğini söylüyor.Dün patates yedim ama bugün lor peynirine devam.mirmirmirmir

benim eşim de onay vermiyor az ye ama böyle şeyler yapma diyor ama pek sözü dinlenmiyor şimdilik
lor peyniri diyeti nasıl bişey bahsetsene biraz

kesinlikle iyi oldu.. hayatımda aldığım en doğru ve yerinde karardı belki de..

bi de havam var ya.. hiç kaçamaksız diyet yapmak her yiğidin harcı değil :1closedeyes:

bence de iyi oldu yemin etmen baksana hep bozmuşsun diyeti o kadar çaba harcamışsın ama sonuç 2 kilo halbuki bu diyet haftada 5 kilo diyor
benim de ağzım açık kaldı 3 dondurmaaa kafamçokkarıştı
bi de sana bişey soracam incilideniz ablan bu diyeti nerden bulmuş da yapmış kendi mi uydurmuş o da her hafta 5 kilo vermiş mi

lokantalar habire broşür dağıtıyorlar canımı sıkıyorlar şimdi de mantıcı ve pizzacı broşürü geldi alsanaalsanasmile

lokantalar habire broşür dağıtıyorlar canımı sıkıyorlar şimdi de mantıcı ve pizzacı broşürü geldi alsanaalsanasmile

olsun onlarınkide ekmek parası sıkma sen canını onlara unutma stres ve can sıkıntısıda şişkinlik yapıyor insanda çoğu kez, buda kilolu görünmeni sağlar opuyorumnanaktan

amaninnnncandy naapmışsın senaryoyu kız? azcık yavaş gidelerdi bari hemen eve götürmüş aslıyı olmadı olmadı :olmaz: kızdım şimdi hem aslıya hem de umuta evde içkinin ne işi var neden ikram ediyorsun liseli kıza?hadi sen aslı neden içiyorsun bi de aslı neden ağlıyor? derdi ne?

yani hani dizi izler gibi takip ediyoruz ya senaryonu bende aynı dizi izlerken yaptığım yorumları yaptım yoksa kalemine bi sözüm yok başarılısın bence devam etmelisin

canım susuz bırakma kendini 3 litreden fazla da içme.. yeşil çayı falan da say.. böbreklere de ziyan olmasın

bu arada.. şey :kedi: okudun mu senaryo mu :utangac: öğlen yenisini yazdım.. sen yoktun.. gördün mü :kedi:

canım benim sabah okudum ama tekrar yazdınmı diye hemen kontrol ediyorum sayfanı pembe dizi mübarek en son merdivende kalmışlardı bakim ne konuştular yazdıysan eğer opuyorumnanaktan

olsun onlarınkide ekmek parası sıkma sen canını onlara unutma stres ve can sıkıntısıda şişkinlik yapıyor insanda çoğu kez, buda kilolu görünmeni sağlar opuyorumnanaktan

ya sorma burası zaten mangal cenneti her daim burnumuza mangal kokuyor kilo ile et mangal satıyorlar onlar yetmiyor bir de broşürler geliyor durun siz bi veriyim kiloları sizden de azar azar yediğim olacak diyorum ben de bakıp bakıp

bence de iyi oldu yemin etmen baksana hep bozmuşsun diyeti o kadar çaba harcamışsın ama sonuç 2 kilo halbuki bu diyet haftada 5 kilo diyor
benim de ağzım açık kaldı 3 dondurmaaa kafamçokkarıştı
bi de sana bişey soracam incilideniz ablan bu diyeti nerden bulmuş da yapmış kendi mi uydurmuş o da her hafta 5 kilo vermiş mi

yok ergenlik döneminde 70 kiloya kadar çıkmış.. o zaman bulmuş bu diyeti kendi uydurmamış.. ama nasıl bulmuş bilmiyorum 2-3 ayda 43 kiloya düşmüş..

ya bugün eve giderken minibüste yanımda simit yediler ben de o zaman çok sinir oldum :delphin:

canım benim sabah okudum ama tekrar yazdınmı diye hemen kontrol ediyorum sayfanı pembe dizi mübarek en son merdivende kalmışlardı bakim ne konuştular yazdıysan eğer opuyorumnanaktan

son sayfada hepsi var.. şimdi taze çıktı bi tanesi :kedi:

ya sorma burası zaten mangal cenneti her daim burnumuza mangal kokuyor kilo ile et mangal satıyorlar onlar yetmiyor bir de broşürler geliyor durun siz bi veriyim kiloları sizden de azar azar yediğim olacak diyorum ben de bakıp bakıp

tombilim yeni part yayınladım :kedi:

offf ankara simidini bilir misin sen?
neyse kalliste gelmeden kapayalım konuyu yoksa p.... leri yasakladığı gibi s....leri de yasaklar konuşmamızı

ben şimdi hedef koydum kendime ilk hedefim 90 kiloya düşmek bunu ne kadar zamanda başarırsam o zaman canım en çok ne istiyorsa kendimi ödüllendiricem ama tek öğün yemekle kalorisi yağı bolda olsa onu yicem ama sonra bolca yürüyüş yapıp o yağların diyetini ödemeyide düşünüyorum hedefimi düşünerek haftasonuda abartmadan yemeliyim inşallah öyle yaparım gerçi şimdi yaz geliyor terasta ne güzel mangal olur ama yok yok düşünmemeliyim mangalı falan :sinifsinif:

Back
X