Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün sebze günümdü
ama acaip bir tokluk var hiç bişey yemek istemiyoorum
zorluyorum adeta kendimi
közlenmiş patlıcan yedim akşamada sebzeyle kapatırım bu günü
spor salonuna gittim birde

step vardı bugün step yapınca dizimde acı oluyor bende yarım saat yürüdüm sonrada hareketleri step tahtasız yaptım oldu 1 saat
gidiş dönüş te 2 şer dk dan sayarsak bugünü ii kapattık..
a e olun

selamlarrrrrrrrrrr
banucugum ferihancigim o yakisikli benim torunum kaan. 10 gün sonra 9 aylik olacak insallah.
banucugum abla diyebilirmiyim demeistin gecenlerde gördümde unuttum güzelim kusura bakma tabiki diyebilirsin cok sevinirim.
kallisim degilmi ne cabuk büyüdü yaramaz?. gelde koyayim birkac resim
isten ciktim alisveris yaptim bugün benim et günüm en ac oldugum gün yani. allahim neler vardi dükkanda inanin size ne söyliyecegimi düsünüp durdum yoksa beni kimse tutamazdi.mafoldumben
hicbirsey almadim evin ihtiyacini görüp ciktim ama hersey aklimda kaldi.. cok büyük bir güclükle kendime hakim oldum.. birde bugün kendimi sis hissediyorumda sanki bosa ac kaliyormusum gibi bir duyguyla aksama kadar keyifsiz calistim . birde alisveriste herseye istahim kabarinca yani büyük bir tehlike atlattim insallah bu sisligim gecer kisa zamanda yoksa gelecegimi iyi görmüyorum.akannehir

ablacım iyi oldu seni gördüğüm ya kalliste ya da reyhan abla olsa dedim seni buldum sana bişey sorcam kayınpederim de bağ bahçe işlerine merak sardı emekli olunca eltimin babasının bahçesine bakıyor hobi olarak keyfine göre ekiyor biçiyor şimdi de ağaçları ilaçlıycam diyor elma kiraz kayısı armut falan var bahçede bana google da bak bul dedi ama ben pek bişey bulamadım nasıl olur bu ilaçlama işleri sen biliyor musun veya detaylı bilgi bulabilirsin diye verebileceğin bi adres var mı

selamlarrrrrrrrrrr
banucugum ferihancigim o yakisikli benim torunum kaan. 10 gün sonra 9 aylik olacak insallah.
banucugum abla diyebilirmiyim demeistin gecenlerde gördümde unuttum güzelim kusura bakma tabiki diyebilirsin cok sevinirim.
kallisim degilmi ne cabuk büyüdü yaramaz?. gelde koyayim birkac resim
isten ciktim alisveris yaptim bugün benim et günüm en ac oldugum gün yani. allahim neler vardi dükkanda inanin size ne söyliyecegimi düsünüp durdum yoksa beni kimse tutamazdi.mafoldumben
hicbirsey almadim evin ihtiyacini görüp ciktim ama hersey aklimda kaldi.. cok büyük bir güclükle kendime hakim oldum.. birde bugün kendimi sis hissediyorumda sanki bosa ac kaliyormusum gibi bir duyguyla aksama kadar keyifsiz calistim . birde alisveriste herseye istahim kabarinca yani büyük bir tehlike atlattim insallah bu sisligim gecer kisa zamanda yoksa gelecegimi iyi görmüyorum.akannehir

ablacım maşallah çok tatlıymış kaan Allah nazarlardan saklasın güle güle büyüsün inşallah çok sevimli et günü genelde tok tutar insanı ama azmı yedin acaba gerçi sevmiyordun sen eti ondan öyle olmuştur ama sabır ablacım bitti sayılır bugün etten dolayı şiş hissediyorsundur kendini merak etme meyve gününde geçer hepsi sana güveniyorum opuyorumnanaktanguclubacismile

bu arada ablacım et günü ben tavuk göğsü kavuruyorum baharatla mükemmel oluyor ve acayip tok tutuyor beni sen de deneyebilirsin belki biraz açlığını bastırır ama maşallah ablama tam gaz yola devam ediyor sakın bozma moralini herşeyden azar azar yiyeceğimiz zamanlar gelecek bak beni tekrar gaza getirdin zaten o kötü şeylerin hiçbirine el uzatmayarak da en iyisini yapıyorsun sen bu hafta serbest günü 1 gün tuttun hem de şu azme bak harikasın ablacım

bende dışarı çıktım yürüyüş yaptım son aldığım ayakkabıların tabanları beni aşırı rahat ettirdi bu yüzden fazlaca yürüdüm geldim kaç saat gezdim...

bende bu gün düzeni bozdum ve sabah kalkınca jambon yedim sonrada köfte vardı şimdide çocuklar için köfte yapacağım yanına onlara patates filan yaparım fırında bende köfte yerim..
yarında yoğurt yapıcam sebzeyi sonra yaparım meyve belki yapmam hiç sevmiyorum meyveyi..

aklıma ne geldi ilgünün kitabınımı okuyordum ben orda yazıyordu sanırım... topraktan gelen ile hayvandan geleni aynı anda yemeyin diye bizimkide o hesaba benziyor sonuçta güzel oluyor demekki haklılarmış onu yazanlar bir tür ayrıştırma diyeti bu..

heh birde tombilicim o sitede bir ziraat mühendisi bayan var mine hanım diye her sorulan soruyu cevaplıyor zararlılar hastalıklar hakkında çok bilgi var ağaç isimlerindende tek tek arattırıp bakımlarını bulabilirsin..

kallistecim bem takıma ilk geldiğimde kilom 86.7 ydi.
ilk hafta deneme süreci diye yazmadım listeye
bu hafta kabul edildiysem şayet belirtirim kilomu.
tşkler..

banucum bu hafta alırız seni listeye canım paylaşımı güzel çünkü düzeli geliyorsun..

reyhan abla yaa püsküüt gelmiş tekrardan yarışmaya bende sabah uyudum erkenden yazmış başvurusunu görmemişim :gitme: kaçırdık püsküütü ohaoldumsmile 2. takımdaki arkadaşlar davet vermişler oradan yarışacaksempatiksalakcinni

teşekkür ederim kallisim ne şans sen de geldin mesajımdna sonra hemen bakıyorum dediğin yere
bu arada ilgün kim kallis hiç duymadım ben onu ama dediğin bu diyeti en güzel tanımlayan şey herhalde ayrıştırma diyeti

banucum bu hafta alırız seni listeye canım paylaşımı güzel çünkü düzeli geliyorsun..

reyhan abla yaa püsküüt gelmiş tekrardan yarışmaya bende sabah uyudum erkenden yazmış başvurusunu görmemişim :gitme: kaçırdık püsküütü ohaoldumsmile 2. takımdaki arkadaşlar davet vermişler oradan yarışacaksempatiksalakcinni

ay tuh üzüldüm valla cok iyi olurdu takim icin. bizim icin ..
dur canim ben resim bakiyorum bahceye cikmistimda biraz

ay tuh üzüldüm valla cok iyi olurdu takim icin. bizim icin ..
dur canim ben resim bakiyorum bahceye cikmistimda biraz

tamam ablacım bak bekliyim bende seni merak ettim minnoşu...

püsküüte gelince evet takım içinde çok iyi olurdu bilmiyorumkismile çok disiplinli olduğu için insan ister istemez etkileniyor ..ben en çok kilo verdiğim zamanlar püsküütle beraberdim aynı takımda.neyse sonra transfer isteriz :roflol:

Back
X