Ablam maşallah sana opuyorumnanaktan nazar değmesin çok sevindim opuyorumnanaktan
havanda açmış şimdi sen bu güzel havada 80 den kurtulma havası da atarsınsırnaşık şey koca gün havalı havalı gezersin...
Amannn Püskütüm hiç sorma olumunekankayizsmile ben de çok uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu ve artık son kararım kendi başıma kalan yolumu tamamlamalıyım çünkü dediğin genel rehavet beni yedi bitirdi boshayallersmile ha düzelir ha değişir demekten bir halde kaldım ama değişen bir şey yok ....
Senin kendine ödüllerini hiç unutmuyorum o zamanlar magnum çikolata yeni çıkmıştı sen masanın üzerine koyup günlerce onu haketmeyi beklerdin eh al bir örnek daha işte sen o çikolatayı haketmeyi günlerce beklerken ben nasıl kaçamak yapıp diyetimi bozacaktım ki aklinialirimsmile spor yapmaktan canım çıkardı kimseye mahçup olmamak adına mafoldumben.... şimdi ise .....boshayallersmile neyse... ben artık kaçarım buraları yakıp yıkarım

Mesajlara daha çok göz atmalısın yahuuu:dilcikar: özlüyoruz seni haberin yokŞeniz
Off geldim ablam yaaa sempatiksalakcinni ben çıkınca kolay girebiliyormuyum ki eve kaydirigubbakcemile3
kızlarla buluştuk ayçayla arkadaşı olumunekankayizsmile sonra gökçeye gittik baskın yaptık havuzda çalışıyor ya kızım

dün başladı bir sevmiş bir sevmiş işini keşke iki haftadan daha uzun olsaydı diyor:smiley-cool: sabah evden çıkarken bana diyor ki "akşama istediğin bir şey varsa telefon aç "sırnaşık şey:roflol: çalışıyor ya çocuk...
Tamam tamam lafı uzatmıyorum yerimseniben ben de 8 lere veda etmişim :sm_confused: ama senin kadar değil daha fazla sanıyordum ben umduğumdan az çıktı ya da tartının pili bitmek üzereyken geçen hafta en son ben tartıldım çünkü doğru göstermedi ne bileyim...
ablam şimdi kalsiyum filan aldım geldim 2 haftada olsa bu diyete takviye gerek aklinialirimsmile
2,1 vermişim delikafaduldendelikafadulden