- Konu Sahibi Cherry Mom
- #26.641
ay allam ya ne yaptiniz gece yarisi oldu oku oku bitiremedim yazdiklarinizi. iyiki bir aksam gelmedim.akannehir insan bir özet gecer alla alla ..:sinifsinif:
saka bir yana harika görünüyor takim. tüm yeni arkadaslar hosgeldiniz. inanin cok iyi bir yere geldiniz. herkes icin hayirli olur insallah.
canım ablacım çok paylaşım yapılmış değilmi yeni arkadaşlar maşallah hızlı başladı inşallah böyle devam eder listede görürüz haftaya hepsini çokta samimi arkadaşlar hiç yabancılık çekmediler hemen her konuda herkezle çekinmeden yazışıyorlar buda bizim açımızdan çok iyi kalliste ablamda takımın canlandığını görünce mutlu oluyor inşallah daha iyi olacak bundan sonra hep birlikte kurtulucaz kilolardan bende başladım ablacım sizin diyete bugün 20 kh değeri kadar aldım ve ilk kez yumurta yedim bu akşam şimdilik iyiiyim ama hala yumurta sevmiyorum bu diyet bittiğinde yine uzun bir süre yumurta yemeyi dşünmüyorum akannehir bugün günlük 20 kh almak için ilk günüm 15 gün sonra değişikliği hep beraber görürüz ablacım sonrasında kh değerini biraz daha yükseltirim bilmediğim şeylerde yardım edersin ablacım akşam 2 haşlama yumurta yedim öpüyorum ablacım seni baya uzun yazmışız bitmedi okuman opuyorumnanaktan