- Konu Sahibi Cherry Mom
- #28.441
geldim ablam yaaaolumunekankayizsmile
bu gün koşturmakla geçti günüm.. sonra ayça yok diye evde tek pc o da bana kalmıyor kucaktan kucağa geziyor ancak geldim..
bijonun dopumu yaklaştı ona söz verdiğim hediyeler vardı şekerler yastık taç duvar süsü filan gibi bazılarını bitirmiştim süslemeleri kalmıştı birazda toparlanmaları onları bitirdim yarın kargoya vericem sonra konumada eklerim bakarsınzı bijoya neler yapmışım...:kedi:
tam diyecektim ki artık doğurmayın :hulya: çikolatım bebeiş bekliyormuş meğerseopuyorumnanaktan allah sağlıkla dünyaya getirmek huzurla büyütmek nasip etsin inşallah canım nerden nereye geldiniz bak inşallah huzurla gelir bebişiniz yuvanıza..![]()
çok teşekkür ediyorum kallisim.... beklenmeyen bir gebelik ama öğrendikten sonra çok mutlu oldum,inş mutlulukla gelir...seni de çok mzledim,arıcam konuşacağız yakın zamanda...
canım tanımıyorum seni ama bebeğini candan kutlarım Rabbim vatanına milletine annesine babasına hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin ondan olacak zürriyetinde hayırlı insanlar olmasını nasip etsin inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağınaa.s.:1hug:
cnm çok çok teşekkür ederim,tanışmak gerekmez ve zaten tanıştık işte bak... ben takımın çok eski üyesiyim ama uzun süredir kaçağım :)) güzel dileklerin için çok tşkler
ay canimmmmmmmmmm
hadi hayirli olsun insallah.. hayirlisiyla kucagina almak büyütmek nasip etsin allahim saglikla.. aman ne kadar güzel bir haber.. cok sevindim bülbülüm..ŞenizŞenizŞeniz
:))) ah ablacığım çok özledim bu tatlı dilini.. çok teşekkür ederim inş senin torunun gibi tatlı bir bebeğim olur.sen iyisin inşallah,nasıl gidiyor??
chocolategirl hoşgeldin eski arkadaşlar her zaman başımızın tacı her zaman bekleriz . hamile olmana çok sevindim gözün aydın sağlıkla doğup büyüsün inşallah hayırlı olsun .
sağolasın ferihancığım Şeniz