Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla baya uzun sürdü bigün ordan geçerken bisikletli bi çocuk çarptı devirdi de
o zaman anladım sahici olmadığını
ne bileyim şarküterinin önünde öyle duruyodu süt yoğurt yumurta
falan satan bi yer organik ayağına amma da abartmışlar diyodum kendi kendime:60:

ayyyyyyyy elif Allah iyiliğini versin canım :60::60::60::60::60:

elifcim ben de gülsüme bunu demiştim, sürekli aynı ekmeği yemekten tiksinti geliyor walla insana
unonun denge light ekmeği var, ben onun tadını da çok beğeniyorum, onu da deneyebilirsin bence

bi de onu deneyeyim bakalım
gerçi damak tadımız alışmış beyaz ekmeğe
tuhaf geliyo

haklısın arkadaşım artık beyaz ekmeğe sonn ya karar vermemde çok yardımcı oluyorsunuz gaza geliyorum :))) hatta şekeri bile burda aldığım kararla bıraktım önceden 1 bardak çaya 3 şeker atarken şimsi sıfır şeker hiç kullanmıyorum

canım tebrik ediyorum seni şekeri bıraktığın için
hem çayın tadını daha ii alıyosundur artık eminim :))

evet elif değiştir sürekli o zaman bıkmazsın 3 güne bir değişik ekmek al alıncada 3 dilim yeme lütfen 2 dilim yeter :))

kız bi paketi 3 günde yenir mi hiç :))))
içinde 30 dilim oluyo galiba onların, o da 1 hafta rahat gider tek başına yersen

neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama biraz ders çalışayım bana müsade akşam 9 da buluşmak üzere ferihan gelmişsin canım gördüm altta ama ben çıkıyorum öptüm canım görüşürüz kızlar

canım tebrik ediyorum seni şekeri bıraktığın için
hem çayın tadını daha ii alıyosundur artık eminim :))

teşekkür ederim burçakcım evet çayın tadını alıyorum soğuyunca acı oluyor ama sıcakken güzel

kız bi paketi 3 günde yenir mi hiç :))))
içinde 30 dilim oluyo galiba onların, o da 1 hafta rahat gider tek başına yersen

yaav ne bilim ben kaç dilim oluyor daha önce hiç almamıştım o ekmeklerden :77::77::77:
artık bilirim hangisinde kaç dilim var :81:

iyi akşamlar gülsümcüm kolay gelsin sana
ben de ara öğünümü yaptım şimdi
5 kuru üzüm, 3 fındık, 2 yarım ceviz :)

bide sabahtan beri sadece iş yerinde içtiğim su 2 lt oldu kızlar, evde de rahat bi yarım lt içmişimdir :)

mesala ben bi şey yazıyorum üzerinden yarım saat de geçse bi cevap veren olmuyo
açıkçası o zaman yazmak içimden gelmiyo anlatmaya çalıştığım bu
birebir muhabbet olayı olmuyo bazen

iki mesaj arasında geçen zamana bakınca bu farkı daha kolay anlatabilirm sanırım

haklısın canım herkez aynı anda olamadığı için genel sohbet yapılamıyor ama düzelecek inşallah .

herkese iyi akşamlar kızlar hepinizin yazdıklarını okudum gayet haklısınız ve yeni gelen arkadaşında gittiğini görünce gerçekten çok çok üzüldüm amonranın yorumuna sert demişsiniz ama vallahiben ondan daha sert cümleler kurmamak için susuyorum birşey demiyorum özür dilerim hepinizden ama çok kırgınım gerçekten sizlere bir önerim var kızlar eğerki kaptan olmaya aday bi arkadaş varsa ben normal üye olmak istiyorum artık sürekli söylenen koca karılara döndüm :((( normal kuralların dışında sadece kendi takımımız için bazı kurallar koymamız gerekiyor öncelikle tüm üyelerimize soruyorum ;
gerçekten bu takımda olmak istiyormusunuz ?
kilo vermeyi gerçekten istiyormusunuz ?
ve tüm üyelerimizin buna bir cevap vermesini istiyorum ve arkadaşlar sizlerden öneri bekliyorum yazın takım içerisinde ki kurallarımızı belirleyelim mesela bir üye 1 günden fazla uğramamazlık yapınca diskalifiye olsun yada şu kadar zamanda şu kadar kilo vermeyi başaramayan diskalifiye olsun yada ne bilim işte devamı gelir hepinizden öneri ve cevap bekliyorum

ilk olarak kaptan olmak isteyen arkadaşımızı arıyorum
sonrasında herkes bir şey önersin kurallarla ilgili kendi kural defterimizi oluşturalım kızlar
hadi bakalım kim neler önerecek artık bu kadar tembellik yeter ve dediklerinize katılıyorum kızlar sadece diyet çok sıkıcı oldu muhabbet yok inanın bende sıkıldım hep diyet mevzusundan birazda stres atıp rahatlıyacağımız yer olsun burası

gülsümcüm çok haklısın canım sen kaptanlık görevini layıkıyla en iyi şekilde yapıyorssun kuralları yeniden düzenleyebiliriz . (belki şimdiye kadar arkadaşlarda fikir vermiştir geriden takip ediyorum kusura bakmayın lütfen ) her gün daha sık girip paylaşımı artırabiliriz diyetle sınırlı kalmayıp her konuyu konuşabiliriz daha dolu bir takım olur ben her konuda destek olmaya ve yanlışım hatalarım varsa kendi adıma düzeltip daha dikkatli olmaya çabalarım söz veriyorum .

beni yanlış anlamadığın önce teşekkür ederim canım
gerçekten çok üzüldüm kalp kırmak için söylemedim yazdıklarımı
kimse kırılmasın takımın iyiliği için dile getirdim bunları
sen kaptanlığı layıkıyla yapıyosun da bizler layıkıyla katılımcı olabiliyo muyuz sorun bu
ben bu takım da kalmak ve kilo vermek istiyorum

canım kimsenin kalbi kırılmaz çünkü herkez hepimiz aynı sorunu çözmek için buradayız hatalarımız varsa bilip düzeltmeye tekrar etmemeye çabalayacağız hedefimiz kilo vermek ve başaracağız inşallah .

Back
X