Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

elakerem kaç gündür yok bu şekilde giderse bu hafta diskalifiye edilecek

arkadaşlar tabiki hepimizin mazeretleri olabilir ama yeterki haberimiz olsun bildirin buraya şimdi elakerem bikaç gündür göremiyorum belki bi sorunu var o yüzden giremiyordur ama bilmediğimizden dolayı yanlış kararlar veriliyor

artık bugün hiç bir mazeret yok,kesinlikle az yicem.tutucam kendimi

kendini çok da kasma ama canım
sonra ona buna saldırmaya başlarsın bide

Canım ben tatlı olarak, sadece kahvaltıda bal falan yiyorum. onun dışında ne sütlü tatlı ne çikolatalı şeyler yemem hiç şükür. Ben bazen aşırı yiyebiliyorum bazı şeyleri özellikle de ekmeği. beyaz ekmeğe hasret kalmıştım dün 4 dilim falan yedim malesef. Yoksa gidip baklava falan canım çekmek. o yandan şanslıyım.

canım sen tatlı yemesende hamurişi falan yemiyomuydun?
mesela 4 dilim beyaz ekmek heralde rahat bi 8 dilim kepek ekmek falan eder ki seni normalden daha fazla acıktırması da cabası
yani mesele baklava, sütlü tatlı meselesi değil, iştahını açan yiyeceklerden uzak durma meselesi
bide sende elifin söylediği gibi insülin direnci olabilir
tatlı yedikten sonra daha da yiyesin geliyosa, daha çok acıkıyosan ve göbek çoksa bunun nedeni insülin direnci olabilirr

bu arada size öğlen yediklerimi yazayım
yine kahvaltı türü oldu
1 yumurtadan omlet
2 çarliston
2 dilim çavdar ekmeği(dilimlerden biri baya küçüktü)
salatalık
2 çay kaşığı bal
1 kk light peynir

kızlar bende kara listemi yazayım :77::77:
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 kaşık kavrulmuş domates
4 kaşık yoğurt
öğlen
yarım kase çorba
yarım porsiyon patlıcan yemeği

sabah biraz fazla oldu ekmeği çok yedim galiba ama eşim homeofffice çalışıyor 24 saat evde öyle olunca mecburen sofra kuruluyor e bide tv de güzel bi film açılınca ne yediğimi bilmiyorum :(( ama artık kendime servis alıcam ortadan yiyince çok yiyorum en azından ne yediğimi bilirim

bana az müsade kızlar kızımı biraz parka götüreyim sıkıldı evde gelince görüşürüz

okudum canım gördüm bu gece konuşulanlara sabah katılırsın demek istedim

tamam canım mecburen öyle olucak artık

begümcüm maddelerini not aldım canım teşekkür edeerim diğer arkadaşlarda kendince maddeler belirtsin akşam oylamaya sunarız hep beraber

aklıma gelen olursa yine yazarım gülsümcüm.akşamki toplantıya katılmam olanaksız çünkü

elakeremi gördüğümü hatırlayamıyorum
yanılıyo muyum yoksa

yeni katıldı zaten aramıza,ama pek gelip gitmiyo ondan görmemişsindir elifcim

bana az müsade kızlar kızımı biraz parka götüreyim sıkıldı evde gelince görüşürüz

iyi eğlenceler şekerim.özletmek kendini çabuk gel:80:

kızlar bende kara listemi yazayım :77::77:
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 kaşık kavrulmuş domates
4 kaşık yoğurt
öğlen
yarım kase çorba
yarım porsiyon patlıcan yemeği

sabah biraz fazla oldu ekmeği çok yedim galiba ama eşim homeofffice çalışıyor 24 saat evde öyle olunca mecburen sofra kuruluyor e bide tv de güzel bi film açılınca ne yediğimi bilmiyorum :(( ama artık kendime servis alıcam ortadan yiyince çok yiyorum en azından ne yediğimi bilirim

canım bunun neresi kara liste
bu sabah ben de 2 dilim ekmek yedim öğleyin de yedim aynı şekilde
1i küçüktü ama olsun 4 dilim ekmek yedim ben de şimdiye kadar
akşam da ya 1 dilim ekmek yicem ya da pilav, o şekilde dengelicem
ayrıca sabah yediğin ekmeği eritebilirsin
hem spor yaparsan vücudun karbonhidrata gereksinim duyar, yeterli miktarda karbonhidrat almazsan spor yaparken acıkırsın ve hamurişine falan saldırırsın
ama ekmeğin cinsi önemli
beyaz ekmekse evet çok
ama esmerse bi sorun yok

Bende yemeğimi yedim geldim şekerler

porsiyon olarak az ama biraz sakıncalı bişiy yedim :( (ama mazeretim var çünkü başka yemeğim yoku)

3 tane mücver yedim
1 dilim ekmek
1 kase pul biberli yoğurt (burçakcım buna senden alıştım,metabolizmam hızalnır düşüncesindeyim)

hem spor yaparsan vücudun karbonhidrata gereksinim duyar, yeterli miktarda karbonhidrat almazsan spor yaparken acıkırsın ve hamurişine falan saldırırsın
ama ekmeğin cinsi önemli
beyaz ekmekse evet çok
ama esmerse bi sorun yok

bencede kendine haksızlık etme gülsümcüm,yediklerin gayet güzel hiçte çok değil.

Sana bi konuda katılmıyorum ama burçakcım;
1 dilim beyaz ekmek 2 dilim kepek ekmek yerine geçmiyo ama.
Benim doktorum şöyle derdi ki
kalori olark bi farkları yok sadece kepek yada çavdar yada tam buğday yendiği zaman daha uzun süre tokluk hissi verir.
Yani esmer ekmek yemek kendimiz için iyi bişey ama kalori olarak bi farklılığı olmamakla beraber arada sırada ekmek çeşitinin de değişmesinde fayda vardır.vücudu tek tipede alıştırmamak gerekir der doktorlar.

porsiyon olarak az ama biraz sakıncalı bişiy yedim :( (ama mazeretim var çünkü başka yemeğim yoku)

3 tane mücver yedim
1 dilim ekmek
1 kase pul biberli yoğurt (burçakcım buna senden alıştım,metabolizmam hızalnır düşüncesindeyim)

afiyet olsun canım
ben şunu farkettim yoğurdu öyle yiyince daha bi tok tutuyo sanki

kalori olark bi farkları yok sadece kepek yada çavdar yada tam buğday yendiği zaman daha uzun süre tokluk hissi verir.
Yani esmer ekmek yemek kendimiz için iyi bişey ama kalori olarak bi farklılığı olmamakla beraber arada sırada ekmek çeşitinin de değişmesinde fayda vardır.vücudu tek tipede alıştırmamak gerekir der doktorlar.

anladım canım
yanlış biliyo olabilirim
ama iştah açtığı kesin beyaz ekmeğin çünkü nişasta oranı yüksek
bide ekmeği dönüşümlü olarak yeme fikri çok doğru, vücudu sürekli aynı şeye ayıştırmamak gerekiyo ama bunu beyaz ekmeksiz yapmak daha doğru olur bence, hem doyduğunu anlamıyosun hem daha çok yiyosun

be de beyaz ekkemğin glisemik indeksi yüksek olduğu için daha çabuk acıktırdığını
biliyorum öyle demişti doktorum şeker hastalarının tüketmemesi gerektiğini anlatmıştı
birden kan şekerini yükseltip düşürüp açlık hissi yarattığı için

be de beyaz ekkemğin glisemik indeksi yüksek olduğu için daha çabuk acıktırdığını
biliyorum öyle demişti doktorum şeker hastalarının tüketmemesi gerektiğini anlatmıştı
birden kan şekerini yükseltip düşürüp açlık hissi yarattığı için

keşke beğendim butonu olsaydı :))))))

bi de ekmeği düzgün yazsaymışım:60:

hiç farketmedim bile
senin ne yazdığını biliyorum ya
bi mail vardı bi aralar, dolaşıyodu nette, hani harflerin yeri karışık olmasına rağmen düzgünce yazılanların okunabildiği, seninkini de öyle algılamışım ben :)

tamam canım mecburen öyle olucak artık

aklıma gelen olursa yine yazarım gülsümcüm.akşamki toplantıya katılmam olanaksız çünkü

yeni katıldı zaten aramıza,ama pek gelip gitmiyo ondan görmemişsindir elifcim

iyi eğlenceler şekerim.özletmek kendini çabuk gel:80:

teşekkür ederim canım rüzgar başlayınca döndük hemen eve sen akşam olmayacaksın anladığm kadrıyla olsun şimdi yazdın nasılsa isteklerini

ama ekmeğin cinsi önemli
beyaz ekmekse evet çok
ama esmerse bi sorun yok
beyaz ekmekti malesef :77::77::77: napim diğer ekmeklerden almıyoruuz eve yemiyolar sadece kendime aldığımdada tüketemiyorum küfleniyor

3 tane mücver yedim
1 dilim ekmek

mücverde zaten un var begüm keşke ekmek yemeseydin canım

Back
X